Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Will @ 2009 07 02, 18:55)
pvz šitas pardavėjas siunčia Čia Australijos $, tai reikia pasiskaičiuoti kainas ir viską lyginti, kad nenusipirkti brangiau. Aš dabar neieškojau, bet kelis kartus seniau esu žiūrėjusi, tai kainos labai kinta, todėl jei kažko reikia, galima tiesiog kurį laiką paieškoti  ax.gif

kokiu fainu dalykiuku cia yra swoon.gif swoon.gif swoon.gif ir raktam pakabuku net yra blink.gif na va ko neturiu tai neturiu doh.gif raktu pakabuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
wa koki ten indeliai aliejui grazus,labai panasus y musiskius...bet spalvos situ swoon.gif swoon.gif swoon.gif user posted image
o dezes tokios miltam kaip noreciau blink.gif blink.gif blink.gif
user posted image
kaip grazu ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 02, 18:55)
pvz šitas pardavėjas siunčia Čia Australijos $, tai reikia pasiskaičiuoti kainas ir viską lyginti, kad nenusipirkti brangiau. Aš dabar neieškojau, bet kelis kartus seniau esu žiūrėjusi, tai kainos labai kinta, todėl jei kažko reikia, galima tiesiog kurį laiką paieškoti  ax.gif

Taip siuncia ir graziu labai daikciuku turi, bet deja uz siuntima kainos didesnes nei uz prekes verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 19:14)
kokiu fainu dalykiuku cia yra swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif ir raktam pakabuku net yra blink.gif na va ko neturiu tai neturiu doh.gif raktu pakabuko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Butent ta dezute ne miltams o bulvems thumbup.gif SUPER!!!!!
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 19:14)
kokiu fainu dalykiuku cia yra swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif ir raktam pakabuku net yra blink.gif na va ko neturiu tai neturiu doh.gif raktu pakabuko

Gražu drinks_cheers.gif
Pas mus irgi yra raktų pakabukų lotuliukas.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 02, 19:16)
Taip siuncia ir graziu labai daikciuku turi, bet deja uz siuntima kainos didesnes nei uz prekes  verysad.gif

Tai ir sakau, kad reikia sekti ax.gif Bet šiaip, bent jau aš, niekada nesvarstau brangus ar nelabai siuntimas, skaičiuoju bendrą kainą ir lyginu su mūsiškėmis ax.gif Čia apie bet kokią prekę kalbant
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 02, 19:19)
Gražu  drinks_cheers.gif
Pas mus irgi yra raktų pakabukų  lotuliukas.gif
Tai ir sakau, kad reikia sekti  ax.gif  Bet šiaip, bent jau aš, niekada nesvarstau brangus ar nelabai siuntimas, skaičiuoju bendrą kainą ir lyginu su mūsiškėmis  ax.gif  Čia apie bet kokią prekę kalbant

tai cia savaime aisku.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Utilizuojame braskes ir varske toliau....jau jegu nera lotuliukas.gif

Ir padazine kaip tik tiko! thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
ulitka, braškių utilizavimas bigsmile.gif bet jau foto kookia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 02, 08:15)
Keičiau sandėlyje atsiimdama prekes  mirksiukas.gif

kokiame mieste?
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 07 02, 19:47)
kokiame mieste?

Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 02, 19:18)

Butent ta dezute ne miltams o bulvems  thumbup.gif SUPER!!!!!

bulvems doh.gif doh.gif doh.gif oho...tai ydomu kokia jos talpa g.gif
Papildyta:
[quote=Will,2009 07 02, 19:19]
Gražu drinks_cheers.gif
Pas mus irgi yra raktų pakabukų lotuliukas.gif

va tau ir uzkietejusi tupervariste doh.gif doh.gif doh.gif net pakabuko neturiu hah.gif hah.gif hah.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=davija,2009 07 02, 20:38]
ulitka, braškių utilizavimas bigsmile.gif bet jau foto kookia bigsmile.gif 4u.gif
[/quote]

Aciu Davija)
[quote=gwidita,2009 07 02, 21:03]
bulvems doh.gif doh.gif doh.gif oho...tai ydomu kokia jos talpa g.gif
Papildyta:
[quote=Will,2009 07 02, 19:19]

[/quote]
Talpa 3.0 litru ....na svogunams dar tinka.
Atsakyti
user posted image
na ka atejo ir mano eile mirksiukas.gif vasinu ir as jus savomis kaimiskomis-ekologiskomis braskytemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip ramu pas mus. Turbūt daug kas atostogauja biggrin.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 18:14)

Aha, mėgstu raudoną wub.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 02, 19:06)
4u.gif Utilizuojame braskes ir varske toliau....jau jegu nera  lotuliukas.gif

Ir padazine kaip tik tiko! thumbup.gif
user posted image

Kaip meniška wub.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 20:22)
na ka atejo ir mano eile mirksiukas.gif vasinu ir as jus savomis kaimiskomis-ekologiskomis braskytemis mirksiukas.gif

Kokios skanios, dėkui 4u.gif
Atsakyti