Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(laurindre @ 2009 06 22, 13:47)
http://www.supermama...?...p=28074005
Prasom cia pasiziureti, nes cia ikelti nuotrauku man baisai nesiseka doh.gif

Vau....kaip skanuuuuuu!!!Nusoksiu nuo dietos butinai paragausiu)))Aciu 4u.gif

o nuotraukas is irgi nemokejau ikelti, tai man SM pasiule per va ta proga
http://www.radikal.ru/
thumbup.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, kad esu mačiusi bačkutę 3 litrų. Ar į ją tilptų 2kg miltų, ar patogu juos ten būtų laikyti? Kas turit, pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
Pamiršau pasigirti ax.gif : vakar dar kartą su drauge bandėm mėsainių presą. Ir gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikri mėsainiai gavosi, kaip šitam receptuke: čia
Pasirodo, ką negerai dariau seniau: tešla buvo perskysta ir permažai spaudėm juos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 birželio 2009 - 15:54
asese, dabaigei galutinai mane su tuo presu tongue.gif doh.gif

įdedu laurindres torto receptą (atrado daividija pas rusaites), o laurindre kaip ir minėjo mascarponės sūrį pakeitė separuota varške, tikrai thumbup.gif idėja:ir pigiau ir kūdžiau bigsmile.gif

plikytos teslos braškinis tortas:

1 stikline miltu,
100g sviesto,
druskos.
4 kiausiniai(jei mazi kiausiniai 5),

500g mascarpones surio,
150g riebios grietineles,
100g cukraus pudros,
800g braskiu.

Puode ipilame stikline vandens(mano stikline 225ml),sudedame sviesta,druskos ir uzviriname.Supilame miltus ir maisome kol tesla susoks i gumula.Atvesiname,imusame kiausinius.
Ikaitiname orkaite 180C.

Ant kepimo popieriaus nusipiesiame 25cm skersmes apskritimus arba dedam ant silikoninio paklotėlio ir nereiks nieko piešti bigsmile.gif .Ant popieriaus labai plonai uztepti teslos,permatomai.
Kepti apie 8 min,kol graziai pagels.lakstai labai graziai nusilupa.
Atvesinti.
Darome krema.

Mascarpone ssuri isplakti su cukraus pudra,atskirai gerai isplakti grietinele ir sumaisyti su surio kremu.

Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.

Man jis gavosi toks plonokas tongue.gif bet dangtis pyraginės čiut užsidėjo...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 17:30)
asese, dabaigei galutinai mane su tuo presu tongue.gif  doh.gif

įdedu laurindres torto receptą (atrado daividija pas rusaites), o laurindre kaip ir minėjo mascarponės sūrį pakeitė separuota varške, tikrai  thumbup.gif idėja:ir pigiau ir kūdžiau bigsmile.gif

plikytos teslos braškinis tortas:

1 stikline miltu,
100g sviesto,
druskos.
4 kiausiniai(jei mazi kiausiniai 5),

500g mascarpones surio,
150g riebios grietineles,
100g cukraus pudros,
800g braskiu.

Puode ipilame stikline vandens(mano stikline 225ml),sudedame sviesta,druskos ir uzviriname.Supilame miltus ir maisome kol tesla susoks i gumula.Atvesiname,imusame kiausinius.
Ikaitiname orkaite 180C.

Ant kepimo popieriaus nusipiesiame 25cm skersmes apskritimus arba dedam ant silikoninio paklotėlio ir nereiks nieko piešti bigsmile.gif .Ant popieriaus labai plonai uztepti teslos,permatomai.
Kepti apie 8 min,kol graziai pagels.lakstai labai graziai nusilupa.
Atvesinti.
Darome krema.

Mascarpone ssuri isplakti su cukraus pudra,atskirai gerai isplakti grietinele ir sumaisyti su surio kremu.

Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis  kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.
Man jis gavosi toks plonokas tongue.gif bet dangtis pyraginės čiut užsidėjo...
user posted image

essen.gif essen.gif essen.gif skanumelis.... thumbup.gif
Atsakyti
Davija, ar dar liko torto, mes "damuštumėm" lotuliukas.gif

O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS

Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu wub.gif
user posted image
Atsakyti

O kavai naudoju aš šitokį indelį, kuris dabar yra Vilnelės išpardavime IŠPARDAVIMAS

Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu wub.gif
user posted image
[/quote]
o kiek kavytes telpa y sy indely g.gif ?ir saukstelis toks mazas atrodo....ar patogu?
Papildyta:
as kaip pamisusi tupervariste lotuliukas.gif labai netinkamoj dezutej kava laikau doh.gif db pradejau sukt galva kaip istaisyti savo klaida g.gif
Atsakyti
Jo dydis 580 ml. Aš visada perku 500 g pakuotę, visa netelpa, bet kiek telpa - negaliu dabar pamatuoti, nes kavos naujo pakelio neturiu blush2.gif
Ištikrųjų visi svečiai džiaugiasi, radę šaukštelį po dangteliu, o ypač vyras lotuliukas.gif
Kas matė indelį, visi gyrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 15:53)
Pamiršau pasigirti  ax.gif : vakar dar kartą su drauge bandėm mėsainių presą. Ir gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tikri mėsainiai gavosi, kaip šitam receptuke: čia
Pasirodo, ką negerai dariau seniau: tešla buvo perskysta ir permažai spaudėm juos  lotuliukas.gif
user posted image

O kokia kaina tokio prietaiso ? Gal kas nebrangiai parduodat ?
Atsakyti
nuo liepos mėnesio jo kaina 59lt ax.gif
Papildyta:
Asese, o kas do aparatas nuotraukoj matos mirksiukas.gif tavo kombainas?

Aš tai iš išpardavimo nusižiūrėjau stiklines, atrodo Akvareles serija.... Kažkaip man jau atsibodo naminiam vartojimui stiklines pirkt, pas mus jos labai ir dažnai dūžta doh.gif arba indaplovėj sudaužau, nesekas su stiklu... o šitos man labai fainos, tik gal kiek per aukštos g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 22 birželio 2009 - 17:52
QUOTE(davija @ 2009 06 22, 18:48)

Aš tai iš išpardavimo nusižiūrėjau stiklines, atrodo Akvareles serija.... Kažkaip man jau atsibodo naminiam vartojimui stiklines pirkt, pas mus jos labai ir dažnai dūžta doh.gif arba indaplovėj sudaužau, nesekas su stiklu... o šitos man labai fainos, tik gal kiek per aukštos g.gif

user posted image

sitas rinkinukas lb thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif asocio dangtelis pasisuka taip kad neisbegtu ne lasas thumbup.gif user posted imageas dar turiu du bliudelius tokius pat...
user posted imagestiklines labai talpios berods 400ml..mes megstam rytais daug kavos gerti tai su vyru ilgai darem kavyte y jas nes puodeliu tokio dydzio neturejom blush2.gif kaip suprantu cia buvo kazkada senais laikais uzsidirbimo dovana ar kazkas pan...nes kataloge niekad nemaciau g.gif o man drauge tuperwariste padovanojo sita rinkiny... wub.gif
Papildyta:
o kur ispardavime ju bus???nes ,mano draugei lb patiko sitas rinkinukas ax.gif gal susigundys pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 22, 17:21)

Man jis labai patinka, ypač tas šaukštelis po dangteliu  wub.gif
user posted image

Na ir taip lens.gif ir kitaip, neįžiūriu fotkėje kur ten tas šaukštelis g.gif
Atvežė didžiuosius Space Maker, eisiu lenkišką "gėrį" iš pakuočių perpilsiu, kad nebūtų pas mane, kaip tame paveiksliuke, kur esu anksčiau įkėlusi hihihi.gif

Bože ohmy.gif , Davija, nu ir kam tu čia tą tortą iš pat pirmadienio užrodei ir dar prieš miegą, dabar sapnuosis, kaip užsimaniau essen.gif O su kuo pjaustai, kad nesuraižyti dugnelio, gal su Samba mentele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 birželio 2009 - 19:58