Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 02, 08:50)
blink.gif  blink.gif visai nenoriu melyno.nei uz ka  smile.gif

na bet cia geras uz tokius pinigus dar ir komplektuka dabar neturite...o kas su peiliais buvo blogai???

Ai, čia senais laikais dar jie pirkti ir sakė, kad tokia visa partija buvo. Tai rankenos nuėjo pūslėm ir po to pradėjo luptis. Bet va šitų juodų visai kitoks plastikas kaip matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 02, 07:46)
Šiaip kiek žinau sandėly keičia į tokią spalvą, kurią turi garantiniam pakeitimui ir gali būti, kad gausi ne geltoną. Man taip buvo su peiliais: 2 pakeitė į juodom rankenom, o 1 į mėlyna  blink.gif

labukas,o kas tavo peiliams buvo atsitike?
Papildyta:
nepaskaiciau iki galo ir paklausiau dar karta. mano vienas melynas peilis irgi su pusle ant sono,o kur tu keitei?
Atsakyti
sveikutes vacation4.gif na pradejot dienele su keitimais,tai papasakosiu ir as ka man keite ax.gif mano jonuko buteliuka tai jau keite per 2metus tris kartus blush2.gif nes taip kaip jusu greitkraciu skaiciukai nusiplove ar nusitryne nzn g.gif tai db paskutiny karta kai keite gavau toky naujoviska ta buteliuka,su placiu kakliuku ir dideliu papkuciu mirksiukas.gif be jokiu daugiau detaliu g.gif o anksciau tai cia ohoho koks rinkinys buvo ax.gif ale vat ko niekaip nepakeicia tai skustuko doh.gif mano tas melynas dar...gelezte apsitrynus sakyciau taip normaliai,ir man skutant aisku storina zieve doh.gif bet kai daviau kad pakeistu nekeite,ir sake skustuku daugiau niekada nekeis doh.gif ydomu kodel g.gif g.gif g.gif reikes pirkt kita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 10:02)
sveikutes vacation4.gif na pradejot dienele su keitimais,tai papasakosiu ir as ka man  ale vat ko niekaip nepakeicia tai skustuko doh.gif mano tas melynas dar...gelezte apsitrynus sakyciau taip normaliai,ir man skutant aisku storina zieve doh.gif bet kai daviau kad pakeistu nekeite,ir sake skustuku daugiau niekada nekeis doh.gif ydomu kodel g.gif  g.gif  g.gif reikes pirkt kita unsure.gif

Cia dabar????!!!!! g.gif verysad.gif
Atsakyti
Idomi istorija su skustuku, man tai akutes kelis kartus nuluze buvo tai keite be jokiu problemu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 07 02, 09:02)
labukas,o kas tavo peiliams buvo atsitike?
Papildyta:
nepaskaiciau iki galo ir paklausiau dar karta. mano vienas melynas peilis irgi su pusle ant sono,o kur tu keitei?

Keičiau sandėlyje atsiimdama prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 10:02)
vat ko niekaip nepakeicia tai skustuko doh.gif mano tas melynas dar...gelezte apsitrynus sakyciau taip normaliai,ir man skutant aisku storina zieve doh.gif bet kai daviau kad pakeistu nekeite,ir sake skustuku daugiau niekada nekeis doh.gif ydomu kodel g.gif  g.gif  g.gif reikes pirkt kita unsure.gif

Aš keičiau, pakeitė be jokių ginčų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 07 02, 10:12)
Idomi istorija su skustuku, man tai akutes kelis kartus nuluze buvo tai keite be jokiu problemu smile.gif  smile.gif

veze tada kartu,su maniskiu skustuku keisti ir su nuluzusiom akutem,tai tuos pakeite unsure.gif o maniskio ne..jau gabentas jis ten pora ar tris kartus ir niekaip nepakeicia doh.gif g.gif gal cia tik kaune g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kregzde, daugiau kai plaksi grietinelę, tai ją labai atšaldyk, tada neturėtų sviesto gautis ax.gif

pas mus tai ir keičia skustukų geležtę, nors man rodos kiekvienas keitimas kaip loterija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 02, 09:36)
veze tada kartu,su maniskiu skustuku keisti ir su nuluzusiom akutem,tai tuos pakeite unsure.gif o maniskio ne..jau gabentas jis ten pora ar tris kartus ir niekaip nepakeicia doh.gif  g.gif gal cia tik kaune g.gif

iš savos karčios patirties galiu pasakyti, kad Kaune reikia pakovoti, kad pakeistų ką nors doh.gif verysad.gif
bandyk aiškintis, šiaip turi tikrai pakeisti, o jei nekeičia, tegul tiksliai nusako kodėl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 07 02, 10:50)
iš savos karčios patirties galiu pasakyti, kad Kaune reikia pakovoti, kad pakeistų ką nors  doh.gif  verysad.gif
bandyk aiškintis, šiaip turi tikrai pakeisti, o jei nekeičia, tegul tiksliai nusako kodėl  mirksiukas.gif

Vadinasi, aš esu iš tų laimingųjų tarpo, kuriai kol kas viską pakeitė thumbup.gif
Atsakyti
O kaip su garantija gaminiams, įsigytiems ne LT? ax.gif Įmanoma pakeisti ar ne? g.gif
Atsakyti