Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Jurgitak @ 2009 07 01, 22:40)
Jei teisingai naudoja, gali kreiptis į demonstruotoją ar tiesiogiai į sandėlį dėl pakeitimo.

Mn nuo naujos mentelės pradejo užrašas luptis. Kažin ar pakeis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 01, 23:51)

Turetų pakeist. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

papasakosiu Jums savo nuotykį su TW. Ruošiausi daryti desertą ir sumasčiau, kad gietinėlę galiu suplakti su greitkračiu, pažiūrėjau įdomumo dėlei kiek laiko, manau parašysiu SM kaip greit pavyko tai padaryti. Plaku plaku, kažkaip nesimato, kad purėtų, bet vis kažkaip sunkėja, lyg koks gumulas susidaręs būtų. Manau kas čia dabar. Pažiūriu, o ten gi sviestas lotuliukas.gif Per 2,5minutės iš 200 ml plakamos grietinėlės lotuliukas.gif

Na ką, desrtas liko be grietinėlės, bet užtat visa šeimyna valgė juodos duonos su kątik suplaktuko minkštučiu sviestuku wub.gif

Kas turi kaimus ir dar šios minties nepritaikė, tai tikrai labai greitai galima iš parsivežtos grietinėlės pasidaryti sviestuką. Jį pasigardinti žalumynais wub.gif

Tai toks vat pokštas gavosi man neišmanėlei biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau pradejot apie bedas, pasiguosiu ir as-po kokiu triju men. intensyvaus naudojimo nuo greitkracio padalos pradejo nusitrinti g.gif O siaip daiktas tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaa @ 2009 07 02, 07:33)
Kad jau pradejot apie bedas, pasiguosiu ir as-po kokiu triju men. intensyvaus naudojimo nuo greitkracio padalos pradejo nusitrinti g.gif O siaip daiktas tai  thumbup.gif

tai irgi turetu pakeisti i nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jau pradejot apie bedas, pasiguosiu ir as-po kokiu triju men. intensyvaus naudojimo nuo greitkracio padalos pradejo nusitrinti g.gif O siaip daiktas tai  thumbup.gif

Taip, greitkratis turi tokią bėdą, bet be problemų keičia į naują mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ir pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 07 01, 22:51)

Aš nunešiau pakeisti kiaurasamtį, kuris irgi buvo keliose vietose buvo atsilupęs, tai pakeitė. Manau, kad ir tau turėtų mirksiukas.gif

O dėl greitkračių kaip Jurgitak minėjo keičia be problemų, kai padalos nusitrina. Čia jau jų silpnoji vieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 02 liepos 2009 - 08:44
user posted image

o pakeis greitkratuka i kokia spalva.....as geltonos noriu))) Dabar tokia ir yra taip???
O keisti kada reiketeu kada jau visas nusitrins ar jau ir dabar galima??(kvailas klausymas)) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 02 liepos 2009 - 08:45
Tada keisim 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 02, 08:44)
o pakeis greitkratuka i kokia spalva.....as geltonos noriu))) Dabar tokia ir yra taip???

Šiaip kiek žinau sandėly keičia į tokią spalvą, kurią turi garantiniam pakeitimui ir gali būti, kad gausi ne geltoną. Man taip buvo su peiliais: 2 pakeitė į juodom rankenom, o 1 į mėlyna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 02, 09:46)
Šiaip kiek žinau sandėly keičia į tokią spalvą, kurią turi garantiniam pakeitimui ir gali būti, kad gausi ne geltoną. Man taip buvo su peiliais: 2 pakeitė į juodom rankenom, o 1 į mėlyna  blink.gif

blink.gif blink.gif visai nenoriu melyno.nei uz ka smile.gif

na bet cia geras uz tokius pinigus dar ir komplektuka dabar neturite...o kas su peiliais buvo blogai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 02 liepos 2009 - 08:51