Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(neaiski @ 2009 07 01, 12:35)
Tai gal kas turit tada kokiam sandeliuke?

smile.gif

Labai panasiu maciau Thomas Philipps parduotuveje, tik neatsimenu talpos blush2.gif
Atsakyti
Nu jo, as zinojau, kad yra tokia kompaktine pudra "Golden Rose" bet kazkodel as nusipirkau CHANEL pudra g.gif Idomu kodel? g.gif lotuliukas.gif

Atsiprasau, ne i tema, bet kazkodel po:
"Labai panasiu maciau Thomas Philipps parduotuveje, tik neatsimenu talpos blush2.gif"
negalejau susilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 01, 15:54)
Nu jo, as zinojau, kad yra tokia kompaktine pudra "Golden Rose" bet kazkodel as nusipirkau CHANEL pudra g.gif Idomu kodel?  g.gif  lotuliukas.gif

"Labai panasiu maciau Thomas Philipps parduotuveje, tik neatsimenu talpos blush2.gif"
negalejau susilaikyti.

doh.gif Nezinojau, kad taip jautriai reguojat. Bet ir kandumas zmogaus blink.gif
Atsakyti
TP tikrai galima rasti visas TW produktų kopijas, bet va tokios plastmasės tai aš nekenčiu schmoll.gif dizainas tai nieko, bet kokybė schmoll.gif aš išvis niekad net iki TW jokios plastmasės neturėjau, keraminių indų gerbėja buvau, nes mama dirbo keramikos cechiuke tongue.gif

ar jau paskelbtos kur tos paskutinės naujienos 28 savaitės g.gif
Atsakyti
As juk atsiprasiau, cia man tokia mintis atejo, ir as pasisakiau. Kodel tu gali rasyti ka nori o as negaliu lotuliukas.gif
Ir visai as nekandi nail.gif
Atsakyti
pirmakart pamacius TW indus ir as nesupratau uz ka tokios kainos.. bet panaudojus juos taip prilipo, kad nebesinori is virtuves iseit biggrin.gif
nepalyginsi su kt plasmasiniais indais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 07 01, 15:54)
Nu jo, as zinojau, kad yra tokia kompaktine pudra "Golden Rose" bet kazkodel as nusipirkau CHANEL pudra g.gif Idomu kodel?  g.gif  lotuliukas.gif

negalejau susilaikyti.

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 01 liepos 2009 - 16:54
QUOTE(davija @ 2009 07 01, 16:41)
ar jau paskelbtos kur tos paskutinės naujienos 28 savaitės g.gif

mes dar gavom info, kad Papildomos nuolaidos 27-30sav. arba kol bus prekiu: 1 litro samba asotis is katalogo – 32 Lt ir Tivoli 1 litro – tik 54 Lt vietoj 75 Lt rolleyes.gif

ir dar kazkoks gandas, kad samba nebebus kataloge g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2009 07 01, 21:24)
mes dar gavom info, kad Papildomos nuolaidos 27-30sav. arba kol bus prekiu: 1 litro samba asotis is katalogo – 32 Lt ir Tivoli 1 litro – tik 54 Lt vietoj 75 Lt rolleyes.gif

ir dar kazkoks gandas, kad samba nebebus kataloge g.gif

o kas cia blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 01, 22:13)
o kas cia blush2.gif  ax.gif ?

http://images47.fotk...image002-vi.jpg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 07 01, 17:08)
pirmakart pamacius TW indus ir as nesupratau uz ka tokios kainos.. bet panaudojus juos taip prilipo, kad nebesinori is virtuves iseit  biggrin.gif
nepalyginsi su kt plasmasiniais indais schmoll.gif

.......... o aš norėčiau įsiterpti...mano mama naudoja įrankius, na samtį, kiaurasamtį, salotų šaukštus, žnyples, dar turi tuos raudonus, senus.........na išvaizda tikrai "kokybiška" nepavadinsi, apsitrynė, susibraižė, kažkokie nubalę galai pasidarė.... tikrai nepaglvojom kad taip bus su TW įrankiais... kiti produktai tikrai faini, bet šie g.gif g.gif g.gif , nežinau, tikrai nekokia išvaizda ............
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 07 01, 22:50)
.......... o aš norėčiau įsiterpti...mano mama naudoja įrankius, na samtį, kiaurasamtį, salotų šaukštus, žnyples, dar turi tuos raudonus, senus.........na išvaizda tikrai "kokybiška" nepavadinsi, apsitrynė, susibraižė, kažkokie nubalę galai pasidarė.... tikrai nepaglvojom kad taip bus su TW įrankiais... kiti produktai tikrai faini, bet šie g.gif  g.gif  g.gif , nežinau, tikrai nekokia išvaizda ............

Jei teisingai naudoja, gali kreiptis į demonstruotoją ar tiesiogiai į sandėlį dėl pakeitimo.
Atsakyti