Aš laikau šaltai rūkyta dešrą su sūriu tai nieko, bet dešrą rūkytą naminės tipo tai tik su lašinukais FridgeSmart'e, nes labai aštriai dūmais kvepia
QUOTE(Miles @ 2009 06 30, 22:49)
sakykit drauge uzklause del indeliu arbatai, ar buna kokie nors specialus? kad biriai arbatai laikyti nedideli butu? Kazkaip perverciau kataloga ir siaip pamasciau, tai nieko tinkamo nesugalvojau
Columbus
QUOTE(NERA @ 2009 06 30, 16:03)
Gražios pažiūrėti, bet kaip supratau tų aliejinių 1 l ir nėra pardavime jau?
vilnelė dar turi aliejinių
QUOTE(ADA @ 2009 07 01, 07:44)
vilnelė dar turi aliejinių
Atsiprašau už nesupratingumą, čia nikas ? Kokia jų kaina?
QUOTE(NERA @ 2009 07 01, 09:04)
Atsiprašau už nesupratingumą, čia nikas ? Kokia jų kaina?
Vilniaus distribucija Ta prasme Vilniuje jų yra
58
QUOTE(neaiski @ 2009 07 01, 10:23)
kiek zinau db ju nera nebent turetu kas sandeliukyje lb fainas dalykas..miltam manau pats patogiausias ir pati tokios lb noreciau
QUOTE(neaiski @ 2009 07 01, 10:23)
Cia seniena ar naujiena? ar ju yra pirkti ?
Seniena. Dabar tokių nemačiau
Sigute, ar girdėjai, tavo indą seniena pavadino Na, nėra tai seniena, tiesiog prieš porą metų buvo spec. pasiūlymas.
QUOTE(gwidita @ 2009 07 01, 11:06)
kiek zinau db ju nera nebent turetu kas sandeliukyje lb fainas dalykas..miltam manau pats patogiausias ir pati tokios lb noreciau
Tai gal kas turit tada kokiam sandeliuke?
QUOTE(rosee @ 2009 06 30, 09:44)
Masinat su ta aliejine, ania Pas mane yra kitokia, tokia su bumbulu uždaroma ir visa kreiva, bet nepasakyčiau, kad tobula dažnai tenka valyti buteliuką, todėl taip įtartinai ir žiūriu į naujas, o jei, vėl tas pat, visgi ne pigios.
Šita tiesi labai lengvai plaunama, nes gana plati anga Man dėl to labai patiko, nes mes aliejų perkam ne buteliuose ir į siaurą angą labai sunku perpilti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 30, 10:21)
O pas mane vatoks komplektukas
Gražu O jos atsidaro viena ranka, nes atidarymas kaip greitkratyje, man patogiau tą snapelį kita ranka atidarinėti O tose iš išpardavimo nustebino patogumas- patogu paimti, be to, dangtelis atšoka paspaudus Na, jau rašiau, naudoju ir mėgaujuosi