Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Aš laikau šaltai rūkyta dešrą su sūriu tai nieko, bet dešrą rūkytą naminės tipo tongue.gif tai tik su lašinukais FridgeSmart'e, nes labai aštriai dūmais kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 30 birželio 2009 - 21:17
sakykit drauge uzklause del indeliu arbatai, ar buna kokie nors specialus? kad biriai arbatai laikyti nedideli butu? Kazkaip perverciau kataloga ir siaip pamasciau, tai nieko tinkamo nesugalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2009 06 30, 22:49)
sakykit drauge uzklause del indeliu arbatai, ar buna kokie nors specialus? kad biriai arbatai laikyti nedideli butu? Kazkaip perverciau kataloga ir siaip pamasciau, tai nieko tinkamo nesugalvojau g.gif

Columbus
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 06 30, 16:03)
Gražios pažiūrėti, bet kaip supratau tų aliejinių 1 l ir nėra pardavime jau?

vilnelė dar turi aliejinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 07 01, 07:44)
vilnelė dar turi aliejinių  4u.gif

Atsiprašau už nesupratingumą, čia nikas ? blush2.gif Kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 07 01, 09:04)
Atsiprašau už nesupratingumą, čia nikas ? blush2.gif Kokia jų kaina?

Vilniaus distribucija blush2.gif Ta prasme Vilniuje jų yra 4u.gif
58
Atsakyti
http://images46.fotk...100_2478-vi.jpg

Cia seniena ar naujiena? ar ju yra pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 07 01, 10:23)
http://images46.fotk...100_2478-vi.jpg

kiek zinau db ju nera ax.gif nebent turetu kas sandeliukyje mirksiukas.gif lb fainas dalykas..miltam manau pats patogiausias g.gif ir pati tokios lb noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 07 01, 10:23)

Seniena. 4u.gif Dabar tokių nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
Sigute, ar girdėjai, tavo indą seniena pavadino lotuliukas.gif Na, nėra tai seniena, tiesiog prieš porą metų buvo spec. pasiūlymas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 07 01, 11:06)
kiek zinau db ju nera ax.gif nebent turetu kas sandeliukyje mirksiukas.gif lb fainas dalykas..miltam manau pats patogiausias g.gif ir pati tokios lb noreciau blush2.gif

Tai gal kas turit tada kokiam sandeliuke?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 30, 09:44)
Masinat su ta aliejine, ania  doh.gif  Pas mane yra kitokia, tokia su bumbulu uždaroma ir visa kreiva, bet nepasakyčiau, kad tobula  schmoll.gif  dažnai tenka valyti buteliuką, todėl taip įtartinai ir žiūriu į naujas, o jei, vėl tas pat, visgi ne pigios.

Šita tiesi labai lengvai plaunama, nes gana plati anga mirksiukas.gif Man dėl to labai patiko, nes mes aliejų perkam ne buteliuose ir į siaurą angą labai sunku perpilti

QUOTE(spiglys @ 2009 06 30, 10:21)
O pas mane vatoks komplektukas 

Gražu bigsmile.gif O jos atsidaro viena ranka, nes atidarymas kaip greitkratyje, man patogiau tą snapelį kita ranka atidarinėti blush2.gif O tose iš išpardavimo nustebino patogumas- patogu paimti, be to, dangtelis atšoka paspaudus bigsmile.gif Na, jau rašiau, naudoju ir mėgaujuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti