Bet ta kurios nuotrauką įdėjau - man gražesnė Ji kaip stiklinė atrodo
kokios grožybės
spigly,,prittrenkei visaimussu tom aliejinėm man ypatingai patinka jų atidarymas, kaip greitkraty
QUOTE(davija @ 2009 06 30, 09:31)
spigly,,prittrenkei visaimussu tom aliejinėm man ypatingai patinka jų atidarymas, kaip greitkraty
Vienai kažkodėl atšokinėja tas uždarymas
Visos įdarbintos. Aliejus paprastas, aliejus su česnakiukais, aliejus su žolelėm, soja, alyvuogių aliejus. O į tą, kurios atšokinėja uždarymas, supyliau ,miltelius indaplovei
Dabar galvoju , kad dar liko kažkuri nenaudojama
QUOTE(ADA @ 2009 06 30, 10:30)
Bet ta kurios nuotrauką įdėjau - man gražesnė Ji kaip stiklinė atrodo
jo man sitos kazkaip labiau prei dusios as ir pagalvojau kad jos stiklines ADA tu turi sita aliejine ane ?tai papasakok kaip tau ji?kaip ten neprabega ne lasas pro saly ?
QUOTE(gwidita @ 2009 06 30, 10:35)
jo man sitos kazkaip labiau prei dusios as ir pagalvojau kad jos stiklines ADA tu turi sita aliejine ane ?tai papasakok kaip tau ji?kaip ten neprabega ne lasas pro saly ?
Nuotraukoje - manoji, kaip ir visas kitas foto turinys
Tikrai neprabėga
Ir aš jau rašiau - mes perkam džn. 3 ltr. talpos Natura aliejų - tai su tuo dideliu buteliu - be ryšio. Pastoviai į spintutę jį grūsdavau.. O dabar stovi nepaslėptas ir akių nebado
Sveikos,
apie aliejines - turiu tą 1 l talpos, panašią į stiklinę, juodu dangteliu. Nežinau, kas ir kaip, bet su laiku iš po viso dangtelio nuteka kažkiek aliejaus. Ta prasme pilant nuo snapelio nelaša, tik pastačius iš po sriegio atsiranda aliejaus. Dabar išploviaus, išvaliau, pažiūrėsiu, kaip bus. Galvoju, ar kas su ja negerai, ar aliejaus prisikaupia, kai didesnį kiekį pili per snapuką, ir jis nuteka pro apačią. Nemoku suprantamiau parašyt... Šiaip daiktas paskiškas, ir atrodo puikiai, ir į ranką paimt maloni.
apie aliejines - turiu tą 1 l talpos, panašią į stiklinę, juodu dangteliu. Nežinau, kas ir kaip, bet su laiku iš po viso dangtelio nuteka kažkiek aliejaus. Ta prasme pilant nuo snapelio nelaša, tik pastačius iš po sriegio atsiranda aliejaus. Dabar išploviaus, išvaliau, pažiūrėsiu, kaip bus. Galvoju, ar kas su ja negerai, ar aliejaus prisikaupia, kai didesnį kiekį pili per snapuką, ir jis nuteka pro apačią. Nemoku suprantamiau parašyt... Šiaip daiktas paskiškas, ir atrodo puikiai, ir į ranką paimt maloni.
Aš mačiau tą aliejinę, tai ji man irgi patiko. Plastikinė, o atorodo kaip stiklas, aliejus nelaša.
QUOTE(rosee @ 2009 06 30, 08:44)
Masinat su ta aliejine, ania Pas mane yra kitokia, tokia su bumbulu uždaroma ir visa kreiva, bet nepasakyčiau, kad tobula dažnai tenka valyti buteliuką, todėl taip įtartinai ir žiūriu į naujas, o jei, vėl tas pat, visgi ne pigios.
Dar lb masina Žemoji CheeSmart sūrinė 30,4x20,4x4,8. Kažin ar gera būtų mintis rūkytą dešrą su sūriu kartu "suženyti" , t.y. laikyti kartu, na kažkaip nesugalvoju kur tą dešrą dėti, o čia galima būtų iškart serviruoti ir estetiškai atrodytų, kaip manot
Dar lb masina Žemoji CheeSmart sūrinė 30,4x20,4x4,8. Kažin ar gera būtų mintis rūkytą dešrą su sūriu kartu "suženyti" , t.y. laikyti kartu, na kažkaip nesugalvoju kur tą dešrą dėti, o čia galima būtų iškart serviruoti ir estetiškai atrodytų, kaip manot
turiu sitokia. daktariska desra, fermentinis suris, varskes kaimiskas suris tikrai nedziusta ir sviezi ilgai laikosi. o va,idejus parukyta, visi suriai pritraukia jos kvapo. liezuvio vyniotinis labai greit ten sugedo,pritrauke blogo kvapo. tai daba jokiu rukytu nebededu
nzn ka dariau ne taip.
o del dydzio, tai nebloga, jei dideliais kiekiais perkant didesnei seimynai. man ir mazesnes uztektu
QUOTE(mildama @ 2009 06 30, 12:59)
idejus parukyta, visi suriai pritraukia jos kvapo. liezuvio vyniotinis labai greit ten sugedo,pritrauke blogo kvapo. tai daba jokiu rukytu nebededu
tai jau , atpuola pirkimas, dekui uz atsakyma Teks kazka kito mastyti
Gražios pažiūrėti, bet kaip supratau tų aliejinių 1 l ir nėra pardavime jau?
Rosee, girdėjau, kad rūkytas fešras yra gerai laikyti Frigsmartuose (uždarytos akutės) arba sumuštinių dėžutėse. Kiek supratau, tai joms ir lašinukams nereikia oro.