Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Bet ta kurios nuotrauką įdėjau - man gražesnė blush2.gif Ji kaip stiklinė atrodo tongue.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokios grožybės wub.gif
Atsakyti
spigly,,prittrenkei visaimussu tom aliejinėm bigsmile.gif doh.gif man ypatingai patinka jų atidarymas, kaip greitkraty ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 30, 09:31)
spigly,,prittrenkei visaimussu tom aliejinėm bigsmile.gif  doh.gif man ypatingai patinka jų atidarymas, kaip greitkraty ax.gif

Vienai kažkodėl atšokinėja tas uždarymas verysad.gif
Visos įdarbintos. Aliejus paprastas, aliejus su česnakiukais, aliejus su žolelėm, soja, alyvuogių aliejus. O į tą, kurios atšokinėja uždarymas, supyliau ,miltelius indaplovei hihihi.gif
Dabar galvoju , kad dar liko kažkuri nenaudojama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 30 birželio 2009 - 09:38
QUOTE(ADA @ 2009 06 30, 10:30)
Bet ta kurios nuotrauką įdėjau - man gražesnė  blush2.gif Ji kaip stiklinė atrodo  tongue.gif

jo man sitos kazkaip labiau prei dusios blush2.gif as ir pagalvojau kad jos stiklines doh.gif ADA tu turi sita aliejine ane mirksiukas.gif ?tai papasakok kaip tau ji?kaip ten neprabega ne lasas pro saly g.gif ax.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 30, 10:35)
jo man sitos kazkaip labiau prei dusios blush2.gif as ir pagalvojau kad jos stiklines doh.gif ADA tu turi sita aliejine ane mirksiukas.gif ?tai papasakok kaip tau  ji?kaip ten neprabega ne lasas pro saly g.gif  ax.gif  mirksiukas.gif ?

Nuotraukoje - manoji, kaip ir visas kitas foto turinys biggrin.gif
Tikrai neprabėga 4u.gif
Ir aš jau rašiau - mes perkam džn. 3 ltr. talpos Natura aliejų - tai su tuo dideliu buteliu - be ryšio. Pastoviai į spintutę jį grūsdavau.. O dabar stovi nepaslėptas ir akių nebado bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
apie aliejines - turiu tą 1 l talpos, panašią į stiklinę, juodu dangteliu. Nežinau, kas ir kaip, bet su laiku iš po viso dangtelio nuteka kažkiek aliejaus. Ta prasme pilant nuo snapelio nelaša, tik pastačius iš po sriegio atsiranda aliejaus. Dabar išploviaus, išvaliau, pažiūrėsiu, kaip bus. Galvoju, ar kas su ja negerai, ar aliejaus prisikaupia, kai didesnį kiekį pili per snapuką, ir jis nuteka pro apačią. Nemoku suprantamiau parašyt... Šiaip daiktas paskiškas, ir atrodo puikiai, ir į ranką paimt maloni.
Atsakyti
Aš mačiau tą aliejinę, tai ji man irgi patiko. Plastikinė, o atorodo kaip stiklas, aliejus nelaša.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 30, 08:44)
Masinat su ta aliejine, ania  doh.gif  Pas mane yra kitokia, tokia su bumbulu uždaroma ir visa kreiva, bet nepasakyčiau, kad tobula  schmoll.gif  dažnai tenka valyti buteliuką, todėl taip įtartinai ir žiūriu į naujas, o jei, vėl tas pat, visgi ne pigios.
Dar lb masina Žemoji CheeSmart sūrinė 30,4x20,4x4,8. Kažin ar gera būtų mintis rūkytą dešrą su sūriu kartu "suženyti" hihihi.gif  , t.y. laikyti kartu, na kažkaip nesugalvoju kur tą dešrą dėti, o čia galima būtų iškart serviruoti ir estetiškai atrodytų, kaip manot  mastau.gif
user posted image

turiu sitokia. daktariska desra, fermentinis suris, varskes kaimiskas suris thumbup.gif tikrai nedziusta ir sviezi ilgai laikosi. o va,idejus parukyta, visi suriai pritraukia jos kvapo. liezuvio vyniotinis labai greit ten sugedo,pritrauke blogo kvapo. tai daba jokiu rukytu nebededu unsure.gif
nzn ka dariau ne taip.
o del dydzio, tai nebloga, jei dideliais kiekiais perkant didesnei seimynai. man ir mazesnes uztektu
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 06 30, 12:59)
idejus parukyta, visi suriai pritraukia jos kvapo. liezuvio vyniotinis labai greit ten sugedo,pritrauke blogo kvapo. tai daba jokiu rukytu nebededu unsure.gif

tai jau schmoll.gif , atpuola pirkimas, dekui uz atsakyma 4u.gif Teks kazka kito mastyti biggrin.gif
Atsakyti
Gražios pažiūrėti, bet kaip supratau tų aliejinių 1 l ir nėra pardavime jau?
Atsakyti
Rosee, girdėjau, kad rūkytas fešras yra gerai laikyti Frigsmartuose (uždarytos akutės) arba sumuštinių dėžutėse. Kiek supratau, tai joms ir lašinukams nereikia oro.
Atsakyti