Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

niu ka labanaktis brangios tw drauges friends.gif jau miegelis visai sueme,nes vaikuciai 2.gif jau uzmigo...tai ir paciai jau miegucio uzsinorejo...rytoj lauksiu pasirodymo kaip tos aliejines atidarytos atrodo... g.gif kaip tas aliejaus ne lasiukas nenubega pro saly g.gif na tai iki rytojaus group.gif gossip.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal pas ką netyčia atsirastų želė žiedas akcijinėmis kainomis?
P. S. Buvau pasiskolinus ir dabar nebegaliu be jo!
Siūlykit i a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larigirl13: 29 birželio 2009 - 22:48
Labas rytas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 29, 23:18)
niu ka labanaktis brangios tw drauges  friends.gif jau miegelis visai sueme,nes vaikuciai 2.gif jau uzmigo...tai ir paciai jau miegucio uzsinorejo...rytoj lauksiu pasirodymo kaip tos aliejines atidarytos atrodo... g.gif kaip tas aliejaus ne lasiukas nenubega pro saly g.gif na tai iki rytojaus group.gif  gossip.gif

smile.gif pas mane va taip nebega)
user posted image
cia per ebay pirktos)
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 21:49)
ADA, va cia tai grozis. Aliejine- man kaip ziedas su 7 karatu akmenuku svyti  lotuliukas.gif

Aš jau rašiau, kad ji ir kaip akcentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 29, 21:28)
aliejine laaabai graziai atrodo 4u.gif ydomu kas pas ja per uztaisymas kad aliejuko nei lasas pro saly nenubega g.gif  g.gif  g.gif

Masinat su ta aliejine, ania doh.gif Pas mane yra kitokia, tokia su bumbulu uždaroma ir visa kreiva, bet nepasakyčiau, kad tobula schmoll.gif dažnai tenka valyti buteliuką, todėl taip įtartinai ir žiūriu į naujas, o jei, vėl tas pat, visgi ne pigios.
Dar lb masina Žemoji CheeSmart sūrinė 30,4x20,4x4,8. Kažin ar gera būtų mintis rūkytą dešrą su sūriu kartu "suženyti" hihihi.gif , t.y. laikyti kartu, na kažkaip nesugalvoju kur tą dešrą dėti, o čia galima būtų iškart serviruoti ir estetiškai atrodytų, kaip manot mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Aš tai turiu didžiąją sūrinę, ten vaikams palieku viską supjaustytą: ir dešras ir sūrį, ir kvapai kaip ir "nesusipyksta". Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
laba ryuka visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif ulitka kokios vaises mums is ryto karsta.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Ulitka, nu bet tavo aliejinė bigsmile.gif va aš tokią ir griebčiau nė nedvejodama, bet dabar dėl šitos tai dvejoju, be to turbūt jau išpirkot tongue.gif nes jų labai nedaug buvo, ir dar man reikia dviejų aliejinių:viename aliejus kepimui, o kitame alyvuogių doh.gif

pas mane ir sūrinėje jokie kvapai nesimaišo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 30, 08:16)
smile.gif pas mane va taip nebega)
user posted image
cia per ebay pirktos)

o va tokios aliejines tai net nemacius as g.gif g.gif grazi...
Atsakyti
O pas mane vatoks komplektukas blush2.gif
user posted image
Ir dar dvi mažosios aliejinės kaip pas Ulitka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 30, 09:44)

Dar lb masina Žemoji CheeSmart sūrinė 30,4x20,4x4,8. Kažin ar gera būtų mintis rūkytą dešrą su sūriu kartu "suženyti" hihihi.gif  , t.y. laikyti kartu, na kažkaip nesugalvoju kur tą dešrą dėti, o čia galima būtų iškart serviruoti ir estetiškai atrodytų, kaip manot  mastau.gif
user posted image

as turiu ta didziaja,tai kai parsivezu is kaimuko varskes sury,dar desros ar fermentinio s. ydedu tai man ji labai tinka ir patinka...bet kai lieka tik mazi gabaliukai,tai man ji per didele schmoll.gif ir tik vieta uzima ax.gif tai db galvoju kad reiktu mazos visai g.gif likuciams susideti mirksiukas.gif o siap tai kvapai niekada nesusimaise,ir as dedu "slapdesre" mirksiukas.gif nulupta visai ir fermentiny sury taip pat...niekas man neapdziusta ir nesusimaiso jokie kvapai..kad ir ydedu parukyta desryte viskas buna kaip buve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 06 30, 10:21)
O pas mane vatoks komplektukas  blush2.gif
user posted image
Ir dar dvi mažosios aliejinės kaip pas Ulitka mirksiukas.gif

labai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkuo panasios y tas 2l. gertuves mirksiukas.gif
Atsakyti