Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Varpelis @ 2009 06 29, 13:51)
Gal receptas būtų ne paslaptis? ax.gif Braškės kaip priedas tinginy ar vietoje ko nors?

Receptas čia 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 14:12)
Will, as kalbejau apie ta "ragatkini" skustuka, kur demo krepsyje buna. As visa gyvenima skutau su tokiais soniniais, nu paprastais, bet dabar jau jis toli nuo akiu bus pasleptas. Dabar jau daug ka metu lauk ph34r.gif, ir vietoje seno slamsto, naujus TW gaminius pradedu  rinkti. Dabar eile ateina ... samciams.    sunglasses2.gif

Čia tikriausiai apie tą horizontalų, kur minkštiems vaisiams? g.gif Aš turiu seniau demo krepšyje buvusį vertikalųjį, tai pomidorų nenulupu su juo unsure.gif Bet užtat jie labai greit nusilupa, įmesti į karštą, o paskui į šaltą vandenį bigsmile.gif

QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 14:24)
gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli?  gal kuri turit?

apie tai ir aš vis mąstau doh.gif mes mėgstam didesnius koldūnus, tai su mažiukais gal nelabai... bet ravioli, tai vos ne bandelės (kiek įsivaizduoju iš foto), tai irgi nežinau unsure.gif Bet labiau linkstu prie raviolių ax.gif
O dar galima pirkti tas formas? g.gif
Atsakyti
o man ravioli geriau, nes daugiau įdaro dedasi.
mėlynoji koldūninė užknisa dėl blusinėjimosi dėliojant po lašelį įdaro. Ir dar vat jau minėti pyragėliai ravioli forma puikiai gaunas.
Atsakyti
del idaro tai taip bet man neptinka ravioliu nes joje labai daug teslos buna, jei virtinukai tai kaip isverda, tokie jau gigantiski buna... na cia skonio reikalas aisku, kas ka megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 07:50)
Želė žiedas superinis irgi. Gal kas turite akcijinėm kainom?  ax.gif

Dėkui už pasiūlymus biggrin.gif

QUOTE(Asio @ 2009 06 29, 08:00)
As taip pat dazniausiai dovanoju zele zieda ir dar su turiniu  mirksiukas.gif

Gera mintis lotuliukas.gif

QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 13:24)
gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli?  gal kuri turit?

Aš už koldūninę. Ravioliosiuose labai daug tešlos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 14:24)
susidomejau ir as TW gaminiais  smile.gif  nemazai jau ir nusipirkusi.

aš turiu abi ir abi man reikalingos doh.gif koldūninė koldūniukams, o raviolinė - visokiems pyragėliams ir ravioliams (aš mėgstu daug tešlos) ax.gif

Vakar naktinėjau šaldydama braškes, tai žinokit nusprendžiau, kad man geriausi 400ml bigsmile.gif turiu tą akcijinį rinkinuką ir jis man tinka, bet daugiau tokio nenorėčiau, tik 400-ukų. Atrodo nemažai jų pas mane, ale realiai tik vieną stalčių užpildau, tad dalį vistik šaldysiu tuose negeruose vienkartiniuose, bet kaip sakoma, žingsnis po žingsnio doh.gif

naujienų tikrai gerų matau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 29, 17:51)
naujienų tikrai gerų matau bigsmile.gif

davija 4u.gif kokias naujienas tu matai ax.gif blush2.gif gal mes ne viska zinom g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos tw fanes smile.gif kaip visadao po laiko susigalvojau kad labai reikia zele ziedo gal kuri turi ušsilikusi pigeu.
ačiu.lauksiu pasiulimu i až
Atsakyti
Paįvairinimui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 29, 19:00)
davija 4u.gif kokias naujienas tu matai ax.gif  blush2.gif gal mes ne viska zinom g.gif  blush2.gif

aš tas turėjau galvoj, kur apipieštos Optimum dėžutės, sūrinės ir dar kažkas ax.gif
Atsakyti
ADA, va cia tai grozis. Aliejine- man kaip ziedas su 7 karatu akmenuku svyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 21:49)
ADA, va cia tai grozis. Aliejine- man kaip ziedas su 7 karatu akmenuku svyti  lotuliukas.gif

pritariu tau thumbup.gif aliejine laaabai graziai atrodo 4u.gif ydomu kas pas ja per uztaisymas kad aliejuko nei lasas pro saly nenubega g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 06 29, 21:34)
aš tas turėjau galvoj, kur apipieštos Optimum dėžutės, sūrinės ir dar kažkas ax.gif

irnesakyk.gif ai tu apie sitas..as sakau gal ka negirdeto,nematyto zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
ADA, thumbup.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 06 29, 22:28)
pritariu tau thumbup.gif aliejine laaabai graziai atrodo 4u.gif ydomu kas pas ja per uztaisymas kad aliejuko nei lasas pro saly nenubega g.gif  g.gif  g.gif

ir man įdomu lotuliukas.gif bet čia ir yra TW privalumas, nes ir iš kitur nebėga bigsmile.gif pvz iš samba ąsočio lygiai taip pat nieko nepavyksta nulašinti lotuliukas.gif
Atsakyti