QUOTE(Varpelis @ 2009 06 29, 13:51)
Gal receptas būtų ne paslaptis? Braškės kaip priedas tinginy ar vietoje ko nors?
Receptas čia
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 14:12)
Will, as kalbejau apie ta "ragatkini" skustuka, kur demo krepsyje buna. As visa gyvenima skutau su tokiais soniniais, nu paprastais, bet dabar jau jis toli nuo akiu bus pasleptas. Dabar jau daug ka metu lauk , ir vietoje seno slamsto, naujus TW gaminius pradedu rinkti. Dabar eile ateina ... samciams.
Čia tikriausiai apie tą horizontalų, kur minkštiems vaisiams? Aš turiu seniau demo krepšyje buvusį vertikalųjį, tai pomidorų nenulupu su juo Bet užtat jie labai greit nusilupa, įmesti į karštą, o paskui į šaltą vandenį
QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 14:24)
gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli? gal kuri turit?
apie tai ir aš vis mąstau mes mėgstam didesnius koldūnus, tai su mažiukais gal nelabai... bet ravioli, tai vos ne bandelės (kiek įsivaizduoju iš foto), tai irgi nežinau Bet labiau linkstu prie raviolių
O dar galima pirkti tas formas?