Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

uzvedet jus mane su tuo zele ziedu blush2.gif einu ir as ka nors vaikuciam sumaisysiu jame skanaus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Will,2009 06 29, 12:10]

Aš dažniausiai darau Sonatinos varškės tinginį- su braškėmis jis mums pats skaniausias wub.gif

Gal receptas būtų ne paslaptis? ax.gif Braškės kaip priedas tinginy ar vietoje ko nors?
Atsakyti
[quote=Varpelis,2009 06 29, 13:51]
[quote=Will,2009 06 29, 12:10]

Aš dažniausiai darau Sonatinos varškės tinginį- su braškėmis jis mums pats skaniausias wub.gif

Gal receptas būtų ne paslaptis? ax.gif Braškės kaip priedas tinginy ar vietoje ko nors?
[/quote]
Nu mes irgi tą tinginį darom.Yra tarp Sonatinos receptų.Labai labai skanus.Braškes ,ar persikus maišom į bendrą masę.
Atsakyti
Ir aš šiandien žele žiedo turinį ragausiu. Padariau tokią košę iš varškės, braškių, jogurto, grietinėlės, cukraus ir želatinos, vaikas dar sausainių įtrupino... ax.gif
Man irgi žele žiedas pats pačiausias iš visų TW. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 06 29, 10:27)
Aš šaldymo indelių ne už ką neiškeisčiau ne į jokius kitus  schmoll.gif

Dar viena akcijikė 28 sav:

Perkant bet kurias dvi sūrines, nuolaida 25 proc.

O kur radai šitą info? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Will, as kalbejau apie ta "ragatkini" skustuka, kur demo krepsyje buna. As visa gyvenima skutau su tokiais soniniais, nu paprastais, bet dabar jau jis toli nuo akiu bus pasleptas. Dabar jau daug ka metu lauk ph34r.gif, ir vietoje seno slamsto, naujus TW gaminius pradedu rinkti. Dabar eile ateina ... samciams. sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 29, 14:10)
O kur radai šitą info?  g.gif  4u.gif

Vadovė turėjo persiųsti, vakar distributorė persiuntė visoms Vilnelės vadovėms.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 06 29, 14:20)
Vadovė turėjo persiųsti, vakar distributorė persiuntė visoms Vilnelės vadovėms.

4u.gif Supratau - aš negavau. gal dar persiųs mirksiukas.gif
Atsakyti
susidomejau ir as TW gaminiais smile.gif nemazai jau ir nusipirkusi.

gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli? gal kuri turit?
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 14:24)
susidomejau ir as TW gaminiais  smile.gif  nemazai jau ir nusipirkusi.

gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli?  gal kuri turit?

Sunku pasakyti, kuri geriau smile.gif Man koldūnai patinka mažesni, bet daugiau darbo su mažesniais. O su ravioli didesni gaunasi greičiau. Su ravioli iš šaldytos sluoksniuotos tešlos labai skanūs pyragėliai išeina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2009 06 29, 14:24)
susidomejau ir as TW gaminiais  smile.gif  nemazai jau ir nusipirkusi.

gal padesit apsisprest,noriu koldunines, bet kuri labiau apsimoka forma, paprasta ar ravioli?  gal kuri turit?

as tai tik uz ta melyna kur mazesni gaunasi, ravioliu nelabai patiko, la naudoju laaaabai retai unsure.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus, 4u.gif
o paprastoj formoj galima ir mesos, ir bulviu ir varskes ir melyniu idarus det?
Atsakyti