Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Aš šaldymo indelių ne už ką neiškeisčiau ne į jokius kitus schmoll.gif

Dar viena akcijikė 28 sav:

Perkant bet kurias dvi sūrines, nuolaida 25 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 29 birželio 2009 - 09:28
sveikos, gal galite skubiai patarti, ką skanaus pagaminti iš jautienos kepenų. dėkui
Atsakyti
Nagi, pareklamuokit tą aliejinę, ir man atsibodo buteliai taukuoti ax.gif Kiek telpa, ar nebėga per kraštus ir tt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 29, 12:38)
Nagi, pareklamuokit tą aliejinę, ir man atsibodo buteliai taukuoti ax.gif Kiek telpa, ar nebėga per kraštus ir tt 4u.gif

Pati turiu - tikrai nenubėga nei vienas lašas, jei perkat aliejų didesnėse nei 1 ltr. pakuotėse - tikrai verta dėmesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 29, 12:51)
Pati turiu - tikrai nenubėga nei vienas lašas, jei perkat aliejų didesnėse nei 1 ltr. pakuotėse - tikrai verta dėmesio  4u.gif

Perku litrines pakuotes ax.gif O kiek telpa?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 29, 12:55)
Perku litrines pakuotes ax.gif O kiek telpa?

Yra 1 litro ir 600 ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 06 28, 21:40)
Varškės ledai su braškėmis

Įdomus desertas, reikės gal savaitgalį pamėginti bigsmile.gif
Aš dažniausiai darau Sonatinos varškės tinginį- su braškėmis jis mums pats skaniausias wub.gif Aną savaitę naudojau braškes ir bananus, irgi super buvo thumbup.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 06 28, 21:50)
ziuriu daug db jusu cia susirinko tai pasipasakokit ka jus saldot is darzoviu ir uogyciu y tw inbdelius susigalvojau kad noriu tu indeliu,bet db suku galvyte ka juose saldysiu

Aš uogas sumetu į quick shef'ą, susmulkinu, tada tą masę sudedu į ledų formeles (stengiuosi naudoti kokias įdomesnių formų), sušaldau ir vėliau laikau šaldiklio indeliuose. Taip pat šįmet planuoju ir kai kurių daržovių užsišaldyti, o kasdien tai šaldau maistą, nes kartais specialiai daugiau gaminu (kad vieną kartą pasiterliojus, kelias dienas būtų galima valgyti lotuliukas.gif pvz balandėlius, kibinus ir pan.)

QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 07:33)
Renku brolio žmonai dovaną iš prieskonių malūnėlio, žirklių vištai, želė žiedo ir keksiukų formos. Patakite prašau, kuris čia geresnis daiktas kaip pirmam TW produktui?

Vienareikšmiškai žele žiedą 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 08:57)
Sveikos. Atejau pasigirti  ka isbandziau ir savo nuomone pareiksti 
Nu zinokite aliejine - jega  thumbup.gif Kaip as kankinausi su tais apibegusiais buteliais  O dabar- karaliene esu.
---
Tiesa, vakar skustuka isbandziau, nu jegu jega, kazkokia fantastika ir bulves skutau ir pomidorus lupau 

Čia ta, kur iš išpardavimo? Man ji irgi nereali, dabar kaskart kaifuoju naudodama aliejų lotuliukas.gif

QUOTE(Sisi @ 2009 06 29, 12:55)
Perku litrines pakuotes  O kiek telpa?

Litras arba mažiau, yra trijų dydžių ax.gif
---
apie kurį skustuką čia kalbama?
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 06 29, 13:06)
Yra 1 litro ir 600 ml  4u.gif

Ir 470 ml, jei čia tos, kur iš išpardavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 29, 13:10)
Ir 470 ml, jei čia tos, kur iš išpardavimo  ax.gif

470 ml - ten indelis su šaukšteliu, ne aliejinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 29, 13:14)
470 ml - ten indelis su šaukšteliu, ne aliejinė smile.gif

teisingai doh.gif prisapnavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 29 birželio 2009 - 12:16
QUOTE(giedrevk @ 2009 06 29, 12:25)
sveikos, gal galite skubiai patarti, ką skanaus pagaminti iš jautienos kepenų. dėkui

Sumalti kepenėles mėsmale, įdėti kiaušinį, smulkiai supjaustyto kepinto svogūno, ryžių. Kepti iš šios masės keptuvėje blynelius. Po to troškinti grietines padaže apie 10-15 min., kol ryžiai išvirs. Patiekti su daržovėmis.
Galima ir netroškinti, bet tada reikia dėti virtus ryžius.
Kam kaip labiau patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arita:): 29 birželio 2009 - 12:21
QUOTE(berta4 @ 2009 06 27, 22:16)
Merginos kokį jogurtuką išsiplakiau kad net apsirijoom ir kiek nedaug teikia išmonės kefyras(naminis),bananas ir baškės su cukrumi.

Išbandžiau šitą desertuką, plakiau blenderiu BtB 1 litro indelyje, labai patiko vaikams. Ačiū Berta4 už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Labukas.Jungiuosi prie jūsų.Prisipirau krūvą TW indų,tad dabar bandau viską.Žele žiedas išbandytas,žiūrėsim kaip atrodys vakare,kai turinys bus ant stalo.Ką įsigijau viskuom patenkinta.Ačiū vixiukei už pagalbą.
Atsakyti