laba rytuka visoms
QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 07:33)
O Sigutė dar atostogauja?
Renku brolio žmonai dovaną iš prieskonių malūnėlio, žirklių vištai, želė žiedo ir keksiukų formos. Patakite prašau, kuris čia geresnis daiktas kaip pirmam TW produktui?
Renku brolio žmonai dovaną iš prieskonių malūnėlio, žirklių vištai, želė žiedo ir keksiukų formos. Patakite prašau, kuris čia geresnis daiktas kaip pirmam TW produktui?
Labas rytas
As visom kojom) uz zele zieda) Ir atspausdink ivairiu receptu prie dovanos SUPERRRRR
kregzdemanau kad pirmas tw gaminys dovanu,butu zele ziedas
Papildyta:
wa jau du balsai uz zele zieda
Papildyta:
wa jau du balsai uz zele zieda
QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 07:33)
Ko gero reikia žiūrėti, ką labiau mėgsta gaminti . Man tai būtų geriausia dovana iš šių prieskonių malūnėlis
QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 06:33)
O Sigutė dar atostogauja?
Sveikutės, aš jau irgi pasigendu Sigutės
Su tom dovanom tai sunkus atvejis, žirklės geras dalykas, bet netinka dovanoms, nes aštrios, gali susipykti ir žinok, tie cnt. nė velnio nepadeda .
Geriausia dovana kočėlas+padėklas, bet tu jų neturi, bendrai dovanotam arkliui į dantis nežiūri , manau viskas tiks, jei nuo dūšios dovanosi
Ačiū mergaitės
Žirklės man tai nerealios, bet sakote dėl prietarų geiriau nedovanoti.
Prieskonių malūnėlis tai naudojamas kasdien daiktas.
Želė žiedas superinis irgi. Gal kas turite akcijinėm kainom?
Sveikos. Atejau pasigirti ka isbandziau ir savo nuomone pareiksti
Nu zinokite aliejine - jega Kaip as kankinausi su tais apibegusiais buteliais O dabar- karaliene esu. Apie "Princese " jau gyriausi- liuks. Greitkratis kol kas "dirba", kokteilius plaku, bet vis pienas pasibaigia, kaip tycia
Tiesa, vakar skustuka isbandziau, nu jegu jega, kazkokia fantastika ir bulves skutau ir pomidorus lupau (MB nevalgo neluptu pomidoru, sko prie skrandzio sieneliu gali prilipti... ) Kankinausi as su tais pomidorais istisai.
Va, tiesa. Pirkau asoti ta zydra bet ne samba o kur atsidaro "nosyte", tai vaikai neatidaro, gal dar "prasitampys"
Na o jeigu darant sarasa, tai gal butu tikslingiau ir man parasyti, ko gal but niekada nepirkciau.
1. Vaikam piesimo rinkiniu.
2. saldymo indeliu ( atsiprasau jie tikrai grazus, aisku geri bet turiu kitokiu, man daug ju reikia tai bankrotas butu is karto (Kada nors kamera nufotkinsiu )
3. kiausiniu pjaustykles
4. Kompotines
Na cia sarasiukas ko GAL but nepirkciau, tiesiog nereikia, bet niekada nesakyk niekada
Nu zinokite aliejine - jega Kaip as kankinausi su tais apibegusiais buteliais O dabar- karaliene esu. Apie "Princese " jau gyriausi- liuks. Greitkratis kol kas "dirba", kokteilius plaku, bet vis pienas pasibaigia, kaip tycia
Tiesa, vakar skustuka isbandziau, nu jegu jega, kazkokia fantastika ir bulves skutau ir pomidorus lupau (MB nevalgo neluptu pomidoru, sko prie skrandzio sieneliu gali prilipti... ) Kankinausi as su tais pomidorais istisai.
Va, tiesa. Pirkau asoti ta zydra bet ne samba o kur atsidaro "nosyte", tai vaikai neatidaro, gal dar "prasitampys"
Na o jeigu darant sarasa, tai gal butu tikslingiau ir man parasyti, ko gal but niekada nepirkciau.
2. saldymo indeliu ( atsiprasau jie tikrai grazus, aisku geri bet turiu kitokiu, man daug ju reikia tai bankrotas butu is karto (Kada nors kamera nufotkinsiu )
3. kiausiniu pjaustykles
4. Kompotines
Na cia sarasiukas ko GAL but nepirkciau, tiesiog nereikia, bet niekada nesakyk niekada
QUOTE(kregzde @ 2009 06 29, 08:50)
Ačiū mergaitės
As taip pat dazniausiai dovanoju zele zieda ir dar su turiniu
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 29, 08:57)
3. kiausiniu pjaustykles
4. Kompotines
na va,o as niekaip neapsisprendziau kiek man pirkt saldymo indeliu rinkiniu o yra ir tokiu kur net nepirktu tokio dalyko gal istikruju verciau y kokius vienkartinius deti nei visus lt.isleisti tw saldymo indeliu rinkiniams einu verciau kavytes gert nes visai susimakalavau su tais indukais
QUOTE(gwidita @ 2009 06 29, 09:07)
na va,o as niekaip neapsisprendziau kiek man pirkt saldymo indeliu rinkiniu o yra ir tokiu kur net nepirktu tokio dalyko gal istikruju verciau y kokius vienkartinius deti nei visus lt.isleisti tw saldymo indeliu rinkiniams einu verciau kavytes gert nes visai susimakalavau su tais indukais
Pirmame psl parasyta :
"Tupperware - ... Ji gamina įvairiausios paskirties indus iš ekologiško plastiko. Produkcija tiekiama ...
Tupperware nuolat jaučia atsakomybę už aplinkos apsaugą, už žmogaus sveikatą ir saugumą. Dėl to produkcija gaminama ne tik ekologiškai švariu būdu ir iš sveikatai nekenksmingų medžiagų (nenaudoja pigiam plastikui būtinų polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, iš kurių gaminami vadinamieji žalieji gaminiai. Tuppperware indai yra puiki vienkartinių pakuočių alternatyva..."
Tai kam tada vienkartiniai maiseliai, kuriuos panaudojus ismetam o jie kol sudules ir t.t.t.t.t.t
QUOTE(Asio @ 2009 06 29, 08:00)
o čia tai gera mintis , iškart svečiams pademonstruoji, gal ir norinčių įsigyti atsiras
Man tas Žiedas tuom ir patinka, kad gali drąsiai vežtis į svečius su visu turiniu .
Jau gailiuosi, kad savo antrąjį Ž. savikaina perleidau, durna ir tiek, dabar neaišku kada vėl jiems bus tokia gera nuolaida, ot pykstu ant savęs, žioplė
Viskas del TW naudos gamtai, aplinkai ir mums patiems aisq, bet realybe yra kita. Mes gi ir taip cia visos "zalios" (nu gamtos myletojos, sveikuoles) As tikrai priimciau kaip dovana saldymo indelius, man jie labai labai, bet ... krize gi As tikrai ziuriu, ka ir kur dedu, stengiuosi sveikai maitintis ir tikrai stengiuosi skirstyti siuksles pagal konteineriu spalva , bet MANO kisene per plona kad pirk. (Cia mano nuomone)
Bet jeigu as galeciau pirkti tiek kiek noriu, tai ... pirkciau viska ir is karto, net kiausiniu pjaustykle
Bet jeigu as galeciau pirkti tiek kiek noriu, tai ... pirkciau viska ir is karto, net kiausiniu pjaustykle