Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

[quote=Sisi,2009 06 22, 12:11]
[quote=Asese,2009 06 22, 10:02]
3,5 L "SAMBA" torinė 70 vietoj 89 Lt
[/b]
Tai čia tortinė ar pyraginė? Man reiktų tortinės, kad galėčiau pasidariusi tortą saugiai vežtis į svečius. Tai gal aukštesnės reiktų? ar būna tokių?
[/quote]
Taip, tortui reikėtų aukštesnės 4u.gif
Kažką Jurgitak minėjo, kad rugpjūtį keturkampė geltona tortinė bus pigiau, ar aš ne taip supratau blush2.gif
O kataloge jos gana brangius, tikrosios tortinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 22, 11:15)
Radau, visai netoli, nei važiuoti nereiks. Na tik tiek, kad ne tos pačios distribucijos, bet koks ten man skirtumas  ax.gif

O čia palyginimui su Asese įdėtais vaizdeliais, kaip atrodo spintelės pas daugumą (foto skolinta iš neto)  4u.gif user posted image

nezinau kaip pas jus...bet pas mane butent tokia"tvarka"ir buvo kol neturejau tw dezuciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 11:11)
Man reiktų tortinės, kad galėčiau pasidariusi tortą saugiai vežtis į svečius. Tai gal aukštesnės reiktų? ar būna tokių?

H: 14,0 cm; Ø: 31,5 cm user posted image user posted image
L: 44,5 cm; B: 19,0 cm; H: 16,0 cm
user posted image
Turiu apvalią, tai lb patogi ir neštis ir vežtis. Tik tiek, kad lb didelė ir nenaudojama daug vietos užima.
Atsakyti
Kas prase parodyti kaip Cosmo kabo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Pyragine tortui per zema, siandien kaip tik isbandziau. Veziausi plikytos teslos torciuka su braskemis. Zinokit, tikrai vertas grieko wub.gif Tik truko pyragines aukscio, truputi papuosimai susiplojo lotuliukas.gif O as kaip durna pardaviau uzsidirbta tortine, buvau isitikinusi, kad tortu as negaminsiu ir man jos neprireiks doh.gif Torto savikaina iki 20 lt. Svere tikrai daugiau nei 2 kg. Tikrai uz tokia kaina niekur nenusipikrsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 22, 12:47)
H: 14,0 cm; Ø: 31,5 cm user posted image user posted image
Turiu apvalią, tai lb patogi ir neštis ir vežtis. Tik tiek, kad lb didelė ir nenaudojama daug vietos užima.

Va va, ir aš mėgstu didelius tortus ax.gif O tą apvalią tortinę galima už rankenos neštis, neiškris dugnas su visu tortu?
Atsakyti
Laurindre)o kur torciukas ir receptukas?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 22, 13:24)
Laurindre)o kur torciukas ir receptukas?? 4u.gif

Aha, tikrai, kur torčiukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 12:20)
Va va, ir aš mėgstu didelius tortus ax.gif  O tą apvalią tortinę galima už rankenos neštis, neiškris dugnas su visu tortu?

Tikrai drąsiai. Ne kartą teko pas anūkus tortą vežtis, išbandyta biggrin.gif
Galima naudoti abi padėklo puses. Transportuojant tortinės rankenėlės apačioje esantys fiksatoriai užtikrina saugų transportavimą. Apačioje rankenos, dangtelio viršutinė dalis įdubusi, kad būtų patogiau tortinę nešti rankoje.
Medžiaga skaidri, todėl gerai matomas turinys essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 12:20)
Va va, ir aš mėgstu didelius tortus ax.gif  O tą apvalią tortinę galima už rankenos neštis, neiškris dugnas su visu tortu?

Taip, šią tortinę galima drąsiai neštis už rankenos. Aš irgi ją turėjau, bet tuo metu maniau, kad nereikia ir pardaviau doh.gif
Atsakyti
Na žiūrėkit ir sugundysit ax.gif
Kaip užsimaniau torčiuko su braškėm doh.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...p=28074005
Prasom cia pasiziureti, nes cia ikelti nuotrauku man baisai nesiseka doh.gif
Atsakyti