[quote=Sisi,2009 06 22, 12:11]
[quote=Asese,2009 06 22, 10:02]
3,5 L "SAMBA" torinė 70 vietoj 89 Lt
[/b]
Tai čia tortinė ar pyraginė? Man reiktų tortinės, kad galėčiau pasidariusi tortą saugiai vežtis į svečius. Tai gal aukštesnės reiktų? ar būna tokių?
[/quote]
Taip, tortui reikėtų aukštesnės
Kažką Jurgitak minėjo, kad rugpjūtį keturkampė geltona tortinė bus pigiau, ar aš ne taip supratau
O kataloge jos gana brangius, tikrosios tortinės
QUOTE(rosee @ 2009 06 22, 11:15)
Radau, visai netoli, nei važiuoti nereiks. Na tik tiek, kad ne tos pačios distribucijos, bet koks ten man skirtumas
O čia palyginimui su Asese įdėtais vaizdeliais, kaip atrodo spintelės pas daugumą (foto skolinta iš neto)
O čia palyginimui su Asese įdėtais vaizdeliais, kaip atrodo spintelės pas daugumą (foto skolinta iš neto)
nezinau kaip pas jus...bet pas mane butent tokia"tvarka"ir buvo kol neturejau tw dezuciu
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 11:11)
Man reiktų tortinės, kad galėčiau pasidariusi tortą saugiai vežtis į svečius. Tai gal aukštesnės reiktų? ar būna tokių?
H: 14,0 cm; Ø: 31,5 cm
L: 44,5 cm; B: 19,0 cm; H: 16,0 cm
Turiu apvalią, tai lb patogi ir neštis ir vežtis. Tik tiek, kad lb didelė ir nenaudojama daug vietos užima.
Pyragine tortui per zema, siandien kaip tik isbandziau. Veziausi plikytos teslos torciuka su braskemis. Zinokit, tikrai vertas grieko Tik truko pyragines aukscio, truputi papuosimai susiplojo O as kaip durna pardaviau uzsidirbta tortine, buvau isitikinusi, kad tortu as negaminsiu ir man jos neprireiks Torto savikaina iki 20 lt. Svere tikrai daugiau nei 2 kg. Tikrai uz tokia kaina niekur nenusipikrsi
Laurindre)o kur torciukas ir receptukas??
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 22, 13:24)
Laurindre)o kur torciukas ir receptukas??
Aha, tikrai, kur torčiukas?
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 12:20)
Va va, ir aš mėgstu didelius tortus O tą apvalią tortinę galima už rankenos neštis, neiškris dugnas su visu tortu?
Tikrai drąsiai. Ne kartą teko pas anūkus tortą vežtis, išbandyta
Galima naudoti abi padėklo puses. Transportuojant tortinės rankenėlės apačioje esantys fiksatoriai užtikrina saugų transportavimą. Apačioje rankenos, dangtelio viršutinė dalis įdubusi, kad būtų patogiau tortinę nešti rankoje.
Medžiaga skaidri, todėl gerai matomas turinys
QUOTE(Sisi @ 2009 06 22, 12:20)
Va va, ir aš mėgstu didelius tortus O tą apvalią tortinę galima už rankenos neštis, neiškris dugnas su visu tortu?
Taip, šią tortinę galima drąsiai neštis už rankenos. Aš irgi ją turėjau, bet tuo metu maniau, kad nereikia ir pardaviau
Na žiūrėkit ir sugundysit
Kaip užsimaniau torčiuko su braškėm
Kaip užsimaniau torčiuko su braškėm
http://www.supermama...?...p=28074005
Prasom cia pasiziureti, nes cia ikelti nuotrauku man baisai nesiseka
Prasom cia pasiziureti, nes cia ikelti nuotrauku man baisai nesiseka