Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 21:35)
merginos 4u.gif ar apsimoka pirkti ta saldymo indeliu rinkinuka g.gif db skaicioju vienaip ir kitaip,gal geriau kataloginius atskirus pirktis g.gif

Aš turiu šaldymo indukų ir didesnių ir mažesnių, visais labai džiaugiuosi. Iš tikrųjų labai gerai, kad tame rinkinyje jie įvairaus dydžio: kai ko įdedu didesnėm porcijom, kai ko mažesnėm, o tie mažiukai labai gerai visiems šaldymo kameros kampeliams užpildyti thumbup.gif
Pamatavau su vandeniu: patys mažiukai 90 ml talpos, didesnysis - 200 ml 4u.gif
Atsakyti
o aš galvojau galvojau apie tą 3tuką ir sugalvojau, kad lengviau išvardinti tai, ko nepirksiu lotuliukas.gif
1. kvikšefo ir speedy shefo
2. visų rūšių tortinių-pyraginių
3. sūrio ir riešutų malūnėlių-smulkintuvų
4. česnakų spaustuvo
5. svarstyklių
6. dekoravimo rutulio

na o visa kita yra arba "turiu/turėsiu", arba "būtų gerai turėti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 28, 11:48)
Lb puikiai tą suprantu, nes pati turiu, bet čia kalbame apie Tupperware gaminius, tai gal truputį ir neetiška kitus reklamuoti šioje tėmelėje g.gif Vadovytė atsiuntė gerą žinią, bus galima pigiau nusipirkti 29-30 sav. Optimum su piešiniais, nes Stein Ove gimtadienis  bigsmile.gif !

ROSSE ar optimum tie kur db uzsidirbti galima g.gif su tais baibokais blush2.gif man labai reikia to vidutinio dydzio g.gif manau kad kavytei 500gr.butu kaip tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 28, 15:02)
ROSSE ar optimum tie kur db uzsidirbti galima g.gif su tais baibokais blush2.gif man labai reikia to vidutinio dydzio g.gif manau kad kavytei 500gr.butu kaip tik ax.gif

user posted image
na man jie tokie egzotiški, su humoro gaidele, sakyčiau, kad gražūs, aš tai tikriausiai du rinkinius imsiuos, jei ką, kalėdoms dovanoms pasidėsiu. Apie kavą irgi pagalvojau drinks_cheers.gif
Cituoju iš laiško "29-30 sav. puiki galimybe įsigyti graziuosius „Optimum“ su didele nuolaida! Tik 80 Lt vietoj 122 Lt uz tris dezutes 500 ml., 1,3 l., 2,1 l. Kodas 6782". Vadovės patikslins, ania? mirksiukas.gif Nugis apsimoka bigsmile.gif
Dar tokių laukiu rolleyes.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
dėl agurkų rauginimo: pvz dabar centyrifūga įdarbinta kaip reikalas, tai raugiu elegancijoj hihihi.gifw
o raugimas optimoj suintrigavo - tikrai kompaktiškai šaldytuve atrodo. pasinaudosiu idėja, ačiū 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 28, 16:15)
Dar tokių laukiu   rolleyes.gif

grrrrrrrrr aš irgi!!!
o ką, yra vilčių sulaukt oranžinių??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 28 birželio 2009 - 15:49
user posted image
na man jie tokie egzotiški, su humoro gaidele, sakyčiau, kad gražūs, aš tai tikriausiai du rinkinius imsiuos, jei ką, kalėdoms dovanoms pasidėsiu. Apie kavą irgi pagalvojau  drinks_cheers.gif 
Cituoju iš laiško "29-30 sav. puiki galimybe įsigyti graziuosius „Optimum“ su didele nuolaida! Tik 80 Lt vietoj 122 Lt uz tris dezutes 500 ml., 1,3 l., 2,1 l. Kodas 6782". Vadovės patikslins, ania?  mirksiukas.gif  Nugis apsimoka  bigsmile.gif
Dar tokių laukiu  rolleyes.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif eik tu sau sitie bus pardavime assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
user posted image

As oranziniame cukru laikau- nesusimeta i gabaliukus. O telpa 2 kg cukraus.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 06 28, 19:40)

ydomu g.gif ar melynoje telpa 500gr kavos?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 28, 20:01)

I tai atsakyt negaliu nes neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 28, 20:01)

Laisvai mirksiukas.gif

Paatostogauk savaite be intiko, tai dabar skaitysiu ką priplepėjot visą naktį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 06 28, 18:40)

o ba, tai jau tikrai jamsiu assa.gif

Jurgitak, blogai, lb blogai, kad dingai ir mums jokių naujienų nepašnibždi g.gif
Atsakyti
Gal kas turite pasiūlyti atliekamų gertuvėlių 470 ml. su apačioje prisukamu puodeliu ax.gif Reiketu 3, spalva nesvarbu ax.gif Siulyti i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti