nu žinok vistiek neišeina pradžiai viskas kaip ir parašei, bet toliau gal per greit į šaldytuvą įkišu žodžiu dažnai būna spalva tokia negraži pilkai žalia, o vidurys agurko baltas - man rodos su temepretūrom nesureguliuoju
Dėl tų agurkų ir temperatūros, tai nenoriu sutikti - nes man jei reik skubiai, aš užpilu šiltu (kaip maudynėms) vandeniu ir palieku šiltai, ryte padarau, vakare jau būna tokie vos vos aprūgę niam niam tokie O jei neskubu, tai šaltu, bet jų nereik iškart dėt į šakdytuvą, nes jie net nepradeda rūgti, rūgimui reikia šilumos Kai jau būna skanučiai, tada į šaldytuvą ir ilgai išlieka skanūs
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 16:22)
oi nea, buvo jiems akcija, tai nugriebiau, nes lb spalvos gražios
jo, būtinai reikėjo perskalaut su šaltu vandeniu ir patept aliejumi. Tas aliejus lieka ant sienelių. Tikriausiai prisimenat, kad pilti į formas jau pradedančią stengt, o ne karštą želę.
Davija, kas ten tau neišeina, sudedi švarius agurkus, užmeti krapų, vyšnių, juodų serbentų lapų, česnako, jei turi krieno lapo ir užpili šviežiu pasūdytu vandeniu, kurį, santykiu 1l vandens x1 šaukštas druskos ir 1l Matavimo ąsotėlyje išmaišius, užpili ant žolių. Optimą sandariai uždarai.
Aš druskos dedu šaukštą su kaupu, bet čia skonio reikalas.
Rauginimui žolių galima gatavai pas babulkas nusipirkt po 1Lt.
jo, būtinai reikėjo perskalaut su šaltu vandeniu ir patept aliejumi. Tas aliejus lieka ant sienelių. Tikriausiai prisimenat, kad pilti į formas jau pradedančią stengt, o ne karštą želę.
Davija, kas ten tau neišeina, sudedi švarius agurkus, užmeti krapų, vyšnių, juodų serbentų lapų, česnako, jei turi krieno lapo ir užpili šviežiu pasūdytu vandeniu, kurį, santykiu 1l vandens x1 šaukštas druskos ir 1l Matavimo ąsotėlyje išmaišius, užpili ant žolių. Optimą sandariai uždarai.
Aš druskos dedu šaukštą su kaupu, bet čia skonio reikalas.
Rauginimui žolių galima gatavai pas babulkas nusipirkt po 1Lt.
as irgi panasiai raugiu visko ko reikia randu kaimukyje tik krienu ir cesnaku nebandziau det ant krienu musu seima laaabai pikta nes tu parazitu pilna musu kiemo pievele zole buna bepradedanti dygti o tie jau stypso didziausi niekaip nepavyksta ju istrucinti bet cia jau kita tema
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 27, 16:42)
Dėl tų agurkų ir temperatūros, tai nenoriu sutikti - nes man jei reik skubiai, aš užpilu šiltu (kaip maudynėms) vandeniu ir palieku šiltai, ryte padarau, vakare jau būna tokie vos vos aprūgę niam niam tokie O jei neskubu, tai šaltu, bet jų nereik iškart dėt į šakdytuvą, nes jie net nepradeda rūgti, rūgimui reikia šilumos Kai jau būna skanučiai, tada į šaldytuvą ir ilgai išlieka skanūs
as dar niekad nedejau y saldytuva gal del to kad lb greit pas mus jie susivalgo aisku jei uzsilaiko koks vienas tai jau buna po to visai isruges
merginos ar apsimoka pirkti ta saldymo indeliu rinkinuka db skaicioju vienaip ir kitaip,gal geriau kataloginius atskirus pirktis
gwidita, nu ką mes tau galim patart aš kažkada tokį akcijinį pasiėmiau, tai jis visad naudojamas, mažiukų atskirų ir turiu, ir tir labai tinkami, o kaip litais geriau - tai neskaičiavau, žodžiu suk suk galvelę ir kažką sugalvosi
Merginos kokį jogurtuką išsiplakiau kad net apsirijoom ir kiek nedaug teikia išmonės kefyras(naminis),bananas ir baškės su cukrumi.Plakiau ne su Quick Chef o su Zepter Mixsy,nes jį turiu tai kitko ir nebandau,kas turit pabandykit skonis nerealus parduotuvėje tokio negausit ir be jokių koncervantų o piningėliai tauposi nerialiai turin mixcy tik reikia fantazijos ir 1 minutę,laiko tiesiog negaliu atsidžiaugti.
QUOTE(davija @ 2009 06 27, 22:09)
gwidita, nu ką mes tau galim patart aš kažkada tokį akcijinį pasiėmiau, tai jis visad naudojamas, mažiukų atskirų ir turiu, ir tir labai tinkami, o kaip litais geriau - tai neskaičiavau, žodžiu suk suk galvelę ir kažką sugalvosi
ech...ta galvele jau visai susisuko
QUOTE(davija @ 2009 06 27, 22:09)
gwidita, nu ką mes tau galim patart aš kažkada tokį akcijinį pasiėmiau, tai jis visad naudojamas, mažiukų atskirų ir turiu, ir tir labai tinkami, o kaip litais geriau - tai neskaičiavau, žodžiu suk suk galvelę ir kažką sugalvosi
o gal zinot kokio turio tie mazi saldymo indeliai, kur prie saldymo rinkinuko akcijinio bus?
jie tikrai labai mažiukai, va tas vienas didesnis kaip du mažiukai gal kad geriau įsivaizduot, aš ten dedu mieles po 30g, trečdalį gabaliuko 100g tūris jų gal koks 70ml merginos sakė krapams labai gerai, man tai ir šiaip padažų likučiams susidėt,
aš kaip ir laurindre taip pat mėgstu visokius mažus daikčiukus indukus
aš kaip ir laurindre taip pat mėgstu visokius mažus daikčiukus indukus
Dar karteli idedu nuoroda - akiu paganymui
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000
labas rytas
Papildyta:
niu ka jau po truputy ir pas mus raudonuoja ir spalvos su gaminiais panaseja y situos centrifuga juk uzsidirbimo irgi tokia kaip cia parodyta
Papildyta:
QUOTE(romeda @ 2009 06 28, 10:11)
Dar karteli idedu nuoroda - akiu paganymui
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000
niu ka jau po truputy ir pas mus raudonuoja ir spalvos su gaminiais panaseja y situos centrifuga juk uzsidirbimo irgi tokia kaip cia parodyta
QUOTE(berta4 @ 2009 06 27, 21:16)
turin mixcy tik reikia fantazijos ir 1 minutę,laiko tiesiog negaliu atsidžiaugti.
Lb puikiai tą suprantu, nes pati turiu, bet čia kalbame apie Tupperware gaminius, tai gal truputį ir neetiška kitus reklamuoti šioje tėmelėje Vadovytė atsiuntė gerą žinią, bus galima pigiau nusipirkti 29-30 sav. Optimum su piešiniais, nes Stein Ove gimtadienis !