Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

nu žinok vistiek neišeina mirksiukas.gif pradžiai viskas kaip ir parašei, bet toliau gal per greit į šaldytuvą įkišu g.gif žodžiu dažnai būna spalva tokia negraži pilkai žalia, o vidurys agurko baltas - man rodos su temepretūrom nesureguliuoju g.gif
Atsakyti
Dėl tų agurkų ir temperatūros, tai nenoriu sutikti - nes man jei reik skubiai, aš užpilu šiltu (kaip maudynėms) vandeniu ir palieku šiltai, ryte padarau, vakare jau būna tokie vos vos aprūgę niam niam tokie thumbup.gif O jei neskubu, tai šaltu, bet jų nereik iškart dėt į šakdytuvą, nes jie net nepradeda rūgti, rūgimui reikia šilumos rolleyes.gif Kai jau būna skanučiai, tada į šaldytuvą ir ilgai išlieka skanūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 16:22)
oi nea, buvo jiems akcija, tai nugriebiau, nes lb spalvos gražios  biggrin.gif

jo, būtinai reikėjo perskalaut su šaltu vandeniu ir patept aliejumi. Tas aliejus lieka ant sienelių. Tikriausiai prisimenat, kad pilti į formas jau pradedančią stengt, o ne karštą želę.

Davija, kas ten tau neišeina, sudedi švarius agurkus, užmeti krapų, vyšnių, juodų serbentų lapų, česnako, jei turi krieno lapo ir užpili šviežiu pasūdytu vandeniu, kurį, santykiu 1l vandens x1 šaukštas druskos ir 1l Matavimo ąsotėlyje išmaišius, užpili ant žolių. Optimą sandariai uždarai.
Aš druskos dedu šaukštą su kaupu, bet čia skonio reikalas.
Rauginimui žolių galima gatavai pas babulkas nusipirkt po 1Lt.

as irgi panasiai raugiu mirksiukas.gif visko ko reikia randu kaimukyje blush2.gif tik krienu ir cesnaku nebandziau det g.gif ant krienu musu seima laaabai pikta gun_bandana.gif nes tu parazitu pilna musu kiemo pievele doh.gif doh.gif doh.gif zole buna bepradedanti dygti o tie jau stypso didziausi doh.gif niekaip nepavyksta ju istrucinti doh.gif bet cia jau kita tema blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 27, 16:42)
Dėl tų agurkų ir temperatūros, tai nenoriu sutikti - nes man jei reik skubiai, aš užpilu šiltu (kaip maudynėms) vandeniu ir palieku šiltai, ryte padarau, vakare jau būna tokie vos vos aprūgę niam niam tokie  thumbup.gif O jei neskubu, tai šaltu, bet jų nereik iškart dėt į šakdytuvą, nes jie net nepradeda rūgti, rūgimui reikia šilumos  rolleyes.gif Kai jau būna skanučiai, tada į šaldytuvą ir ilgai išlieka skanūs  ax.gif

as dar niekad nedejau y saldytuva g.gif gal del to kad lb greit pas mus jie susivalgo ax.gif aisku jei uzsilaiko koks vienas tai jau buna po to visai isruges blush2.gif
Atsakyti
merginos 4u.gif ar apsimoka pirkti ta saldymo indeliu rinkinuka g.gif db skaicioju vienaip ir kitaip,gal geriau kataloginius atskirus pirktis g.gif
Atsakyti
gwidita, nu ką mes tau galim patart g.gif aš kažkada tokį akcijinį pasiėmiau, tai jis visad naudojamas, mažiukų atskirų ir turiu, ir tir labai tinkami, o kaip litais geriau - tai neskaičiavau, žodžiu suk suk galvelę ir kažką sugalvosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kokį jogurtuką išsiplakiau kad net apsirijoom ir kiek nedaug teikia išmonės kefyras(naminis),bananas ir baškės su cukrumi.Plakiau ne su Quick Chef o su Zepter Mixsy,nes jį turiu tai kitko ir nebandau,kas turit pabandykit skonis nerealus parduotuvėje tokio negausit ir be jokių koncervantų o piningėliai tauposi nerialiai turin mixcy tik reikia fantazijos ir 1 minutę,laiko tiesiog negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 27 birželio 2009 - 21:16
QUOTE(davija @ 2009 06 27, 22:09)
gwidita, nu ką mes tau galim patart g.gif aš kažkada tokį akcijinį pasiėmiau, tai jis visad naudojamas, mažiukų atskirų ir turiu, ir tir labai tinkami, o kaip litais geriau - tai neskaičiavau, žodžiu suk suk galvelę ir kažką sugalvosi mirksiukas.gif

ech...ta galvele jau visai susisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 27, 22:09)

o gal zinot kokio turio tie mazi saldymo indeliai, kur prie saldymo rinkinuko akcijinio bus? g.gif
Atsakyti
jie tikrai labai mažiukai, va tas vienas didesnis kaip du mažiukai bigsmile.gif gal kad geriau įsivaizduot, aš ten dedu mieles po 30g, trečdalį gabaliuko 100g bigsmile.gif tūris jų gal koks 70ml g.gif merginos sakė krapams labai gerai, man tai ir šiaip padažų likučiams susidėt,
aš kaip ir laurindre mirksiukas.gif taip pat mėgstu visokius mažus daikčiukus indukus ax.gif
Atsakyti
Dar karteli idedu nuoroda - akiu paganymui 4u.gif
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(romeda @ 2009 06 28, 10:11)
Dar karteli idedu nuoroda - akiu paganymui 4u.gif
Idomu, kada Lietuvoj tiek raudonu grozybiu bus?
http://order.tupperware.com/coe/app/!t...v_ic_code=20000

niu ka jau po truputy ir pas mus raudonuoja ir spalvos su gaminiais panaseja y situos mirksiukas.gif centrifuga juk uzsidirbimo irgi tokia kaip cia parodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 06 27, 21:16)
turin mixcy tik reikia fantazijos ir 1 minutę,laiko tiesiog negaliu atsidžiaugti.

Lb puikiai tą suprantu, nes pati turiu, bet čia kalbame apie Tupperware gaminius, tai gal truputį ir neetiška kitus reklamuoti šioje tėmelėje g.gif Vadovytė atsiuntė gerą žinią, bus galima pigiau nusipirkti 29-30 sav. Optimum su piešiniais, nes Stein Ove gimtadienis bigsmile.gif !
Atsakyti