Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

Aš labai noriu ISO DUO indų ir servofikso rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Ir dar ledų šaukšto rolleyes.gif rolleyes.gif

O mano bendradarbė po kurio laiko naudojimo silikoninės mentelės pasakė:

Jos žodžiai:

Jau atsipirko mentelė silikoninė man, tiek majonezo, grietinės, tešlos su ja sutaupiau thumbup.gif thumbup.gif O ir kanalizacija virtuvėje nebesikemša thumbup.gif thumbup.gif - lėkštes ja perbraukiu prieš dėdama į kriauklę thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
vižma, labai gražiai parašei apie silikoninę mentelę bigsmile.gif
aš ir be jos neįsivaizduoju gyvenimo virtuvėj, pas mus moterys ją vadina trečia ranka bigsmile.gif karvės liežuviu bigsmile.gif nes ji viską išlaižo iki paskutinio lašo bigsmile.gif

O man geros Tw mechaninės svarstyklės, aš nesenai įsigijau ir nesigailiu, man pagrindinis jų pliusas, kad ten iškart dedi dubenis ir tada viską sveri bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar apsimelavau, bet dar ne vėlu taisytis biggrin.gif , agurkus raugiu 4,6 l Optimoje. Šiandien kaip tik raugiau ir pasižiūrėjau, tilpo 2kg ax.gif . Bet jis kažkoks kompaktiškas, niekad nepagalvotumei, kad tokia didelė jo talpa.
Davija, tyčia pabandyk, tik grietinėlė plakimui 35proc. riebumo mirksiukas.gif .
Dingo mano mažas dangtelis nuo plakimo ąsočio unsure.gif , kažkur pasilėpė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 11:36)
Vakar apsimelavau, bet dar ne vėlu taisytis  biggrin.gif , agurkus raugiu 4,6 l Optimoje. Šiandien kaip tik raugiau ir pasižiūrėjau, tilpo 2kg  ax.gif . Bet jis kažkoks kompaktiškas, niekad nepagalvotumei, kad tokia didelė jo talpa.
Davija, tyčia pabandyk, tik grietinėlė plakimui 35proc. riebumo  mirksiukas.gif .
Dingo mano mažas dangtelis nuo plakimo ąsočio  unsure.gif , kažkur pasilėpė  doh.gif

niekaip neisgalvoju koksai tas dubuo blush2.gif optimum g.gif
Papildyta:
moteriskes 4u.gif noriu paklausti ar kuri turit toky prietaisa miltams barstyti g.gif blush2.gif kazkur ziurejau tw receptukus,ir maciau kaip pasukioja toky geltona(lyg tais)prietaisiuka ir is jo sijojasi-byra miltai...ar ten tupervaras g.gif ?ir kur toky rasti?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 12:05)
niekaip neisgalvoju koksai tas dubuo blush2.gif optimum g.gif
Papildyta:
moteriskes  4u.gif noriu paklausti ar kuri turit toky prietaisa miltams barstyti g.gif  blush2.gif kazkur ziurejau tw receptukus,ir maciau kaip pasukioja toky geltona(lyg tais)prietaisiuka ir is jo sijojasi-byra miltai...ar ten tupervaras g.gif ?ir kur toky rasti?

Taip taip ) tai TW gaminys
Miltams ir cukr.pudrai thumbup.gif
(negaliu klipuka surasti) verysad.gif
nupirkti nebent sandeliuke kas turi g.gif
Atsakyti
pasirodysiu koky zele zieduka padariau savo jonukui 2ojo gimtadienio proga blush2.gif blush2.gif blush2.gif user posted imagesketukai 2 nes 2metukai,o vidury saldainiukai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 27, 12:40)
Taip taip ) tai TW gaminys
Miltams ir cukr.pudrai thumbup.gif
(negaliu klipuka surasti) verysad.gif
nupirkti nebent sandeliuke kas turi g.gif

good.gif good.gif good.gif cukraus pudrai tai geras dalykas...gal dar bus kada nors kas panasaus g.gif o su kuo tu ultika barstai cukraus pudra blush2.gif ?as turiu toky tw "retuka"bet nlb jis man ax.gif
Papildyta:
fool.gif atsiprasau ne taip pavadinau blush2.gif ULITKA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 12:47)
pasirodysiu koky zele zieduka padariau savo jonukui 2ojo gimtadienio proga blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif [
good.gif  good.gif  good.gif cukraus pudrai tai geras dalykas...gal dar bus kada nors kas panasaus g.gif o su kuo tu ultika barstai cukraus pudra blush2.gif ?as turiu toky tw "retuka"bet nlb jis man ax.gif

thumbup.gif SVEIKINU!!! 4u.gif Labai grazus as tokius miegstu...mniam.......
SURADAU filmuka http://www.ezers.dtg.lv/video.htm#null

o as barstau su tokiu metaliniu spec miltams ir pudrai)bet ziuriu klipuka tai man TW super butu!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 27 birželio 2009 - 12:06
QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 11:47)
pasirodysiu koky zele zieduka padariau savo jonukui 2ojo gimtadienio proga

Sveikinu tavo mažylį birthday.gif 4u.gif
Tortas lb skaniai atrodo wub.gif

O čia mano agurkėliai Optimoje lens.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 27 birželio 2009 - 12:21
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 27, 13:00)
thumbup.gif SVEIKINU!!! 4u.gif Labai grazus as tokius miegstu...mniam.......
SURADAU filmuka  http://www.ezers.dtg.lv/video.htm#null

o as barstau su tokiu metaliniu spec miltams ir pudrai)bet ziuriu klipuka tai man TW super butu!!

4u.gif ACIU uz filmuka...bet spalvos tai is tu db nauju g.gif man atrodo kad dar bus pas mus ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 13:05)
Sveikinu tavo mažylį  birthday.gif  4u.gif 
Tortas lb skaniai atrodo  wub.gif

O čia mano agurkėliai Optimoje  lens.gif 
user posted image

aaa tokiam g.gif bet tai db tokiu ne nematyt pardavime...turbut is senu laiku turi mirksiukas.gif ar uzsidirbai ax.gif labai fainas 4u.gif
Papildyta:
ir ACIU uz sweikinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmakart dariau zele keksiuku formoj ir man jie neiskrito graziai g.gif Turbut reiktu patept aliejum, kaip ir zele zieda? Ar yra kazkokiu kitu gudrybiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 12:05)
moteriskes  4u.gif noriu paklausti ar kuri turit toky prietaisa miltams barstyti g.gif  blush2.gif kazkur ziurejau tw receptukus,ir maciau kaip pasukioja toky geltona(lyg tais)prietaisiuka ir is jo sijojasi-byra miltai...ar ten tupervaras g.gif ?ir kur toky rasti?

as toky ir turiu, cukraus pudrą barstau mirksiukas.gif man jį pavyko užsidirbt, labai norėjau jo tai ir stengiaus tongue.gif fainas jis, bet turi ir minusą smile.gif tokį mažą, kol nuimu dangtelį nuo sietelio - truputį apsibarstau pudra, dabar jį stengiuos nuimt tiesiai virš kepinių tongue.gif smulkmena, bet jo kaina tai buvo galinga išpardavimuose blink.gif

o aš nemoku skaniai pasiraugt agurkų nors tu ką, man nesigauna tokie šviežrugiai gražiai žali, aš ir rauginėju optimum dėžutėj, bet tik 2l, ji pas mane etatinė tam reikalaui, nes yra pakeitus splavą ir aš neatploviau, o labai ir nesistengiau...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 27, 12:44)
:aaa tokiam g.gif bet tai db tokiu ne nematyt pardavime...turbut is senu laiku turi mirksiukas.gif ar uzsidirbai ax.gif labai fainas 4u.gif

oi nea, buvo jiems akcija, tai nugriebiau, nes lb spalvos gražios biggrin.gif
QUOTE(Miles @ 2009 06 27, 12:45)
Pirmakart dariau zele keksiuku formoj ir man jie neiskrito graziai g.gif Turbut reiktu patept aliejum, kaip ir zele zieda? Ar yra kazkokiu kitu  gudrybiu? unsure.gif

jo, būtinai reikėjo perskalaut su šaltu vandeniu ir patept aliejumi. Tas aliejus lieka ant sienelių. Tikriausiai prisimenat, kad pilti į formas jau pradedančią stengt, o ne karštą želę.

Davija, kas ten tau neišeina, sudedi švarius agurkus, užmeti krapų, vyšnių, juodų serbentų lapų, česnako, jei turi krieno lapo ir užpili šviežiu pasūdytu vandeniu, kurį, santykiu 1l vandens x1 šaukštas druskos ir 1l Matavimo ąsotėlyje išmaišius, užpili ant žolių. Optimą sandariai uždarai.
Aš druskos dedu šaukštą su kaupu, bet čia skonio reikalas.
Rauginimui žolių galima gatavai pas babulkas nusipirkt po 1Lt.
Atsakyti