QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 09:39)
Netikiu, kad tušinių TW nėra
vakar tyčia žiūrėjau kiek min užtruks grietinėlės plakimas Greitkratyje 250ml, ogi ~3min ir mankštelė mano "sparniukams"
, taip sakant, dviguba nauda
Grietinėlė susiplakė puri puri
, sakiau kudinsiuos kitame gyvenime
Taigi, gal pavardinam savo norų trejetuką-penketuką, kaip būtų toks sumanymas, a
Tušinių yra, bet jie nepardavimui turbūt, gal juos parsiveža iš kokių seminarų ar šiaip kokių didelių susibūrimų
o aš nebandžius grietinėlės plakt greitkračiu
aš tik su speed chehu varau, bet šiaip greitkratis tai pas mane darbininkas, aš kaip baltų padažų mėgėja tai be jo niekai neišsisukčiau, nes kokią grietinę bedėtum visad sutraukia, o kai greitkratį pakratai, niekad nesutraukia, toliau omletai, šaltos kavos gėrimas, plakinys mielinei tešlai, blynų tešla ir t.t.
Norų - svajonių topas
1.Ledų šaukštas
2. Optimum rinkinukas naujas
3. Mėsainių presas
čia liepiniai akcijiniai
o rimčiausias noras - SERVOFIKSA
bet vis per akcijas atrakcijas jam nelieka pinigų...
QUOTE(ruzilona @ 2009 06 26, 14:25)
O quik sefe braskes "trint" vieni juokai, ale ir gaunasi net su braskiu gabaliukais
nedaug pasukus.
aš tai tundra, man tik šį sezoną dašilo, kad braškes šaldymui reikia apdorot su QuickChefu
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 16:04)
Man irgi tie ovalūs optimukai akį rėžia, bet bla, iš kur pinigų paimti viskam
, nors nuolaidą tai neypatingą tuperis padarė
, na kaip krizės laikotarpiu, o gal pas juos ten visai ne krizė
Panos, kaip sekasi vakarėlius daryti, ar daug žmonės užsisako, juk vasara, žmonės laiko neturi
.. ?
rosee, jų šiaip išvis pardavime nėra, naujiena jie dar, pirmą kart leidžia pirkt, tai aš dėl to jų ir noriu, nes už aktyvumą gavau tik tą mažiuką
o apie vakarėlius niekad merginos nekalba, nežinau kodėl, gal todėl, kad jų nedaro, man tai šiaip įdomu, kas ką gamina ir t.t.
QUOTE(laurindre @ 2009 06 26, 19:31)
Aš dar noriu puodo
aš ir noriu, ypatingai 3,8l
reikia ieškot naujokų ir bandyt taip užsidirbt puodą
Papildyta:
QUOTE(Varpelis @ 2009 06 27, 07:22)
Gal kas pasidalintų, kokių skanėstų ruošia žele žiede...dabar gi pačios braškės:)...
aš tai kažkaip visokius tortus darau, o ne želiukus
braškymečiu...
bet šiaip tai su želiukais galima daug prifantazuot, čia rasi daug idėjų:
http://www.supermama...?...2701&st=168