Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 26, 17:39)
Sakykit, o tokios jau pardavime nėra?
http://www.tupperwar...ges/L02-big.jpg

Zuvele, mes w praliote likom taip????? lotuliukas.gif schmoll.gif

Jurga sandeliuke turi , bet uz bloga kaina)))) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 16:42)
Ta pati norejau parasyti.Yra superiniu, kai dedi produktus jau ant svarstykliu, tarkim 200 gr sviesto,  spaudi migtuka ir vel dedi tolaiu pagal recepta .mlin nemoku paaiskinti doh.gif bet labai patogu  biggrin.gif Ir vienu paspaudimu gali matuoti ir gramus i ml  thumbup.gif

aš tokias ir naudoju drinks_cheers.gif kai reikėjo, net vaiką pirmą mėnesį svėriau lotuliukas.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 17:38)
bet cia ne apie tw svarstykles kalbat g.gif manau kokiuose senukuose rasciau tokias apie kurias rasot rolleyes.gif ?

net ir maximoje yra, ir neretai nuolaidų būna, tai labai nedaug tekainuoja

QUOTE(julija4ever @ 2009 06 26, 17:52)
Elektronines svarstykles - geras dalykas, bet... Turim tokias, bet naudojam retokai, o joms nuo stovejimo nuseda elementai. Ir kai kita karta imi, neveikia, o elementu po ranka nera doh.gif  Vat tada ir pagalvoji, gal vis delto mechanines geriau g.gif

maniškėms jau berods trys metai, elementai dar veikia puikiai, bet jau turiu naują šalia pasidėjusi lotuliukas.gif

O trejetuko kažkaip nesugalvoju g.gif
Atsakyti
Aš jau beveik viską turiu, jau reikėtų sustoti. Ale vis laukiau nuolaidos ledų šaukštui ir picos peiliui g.gif Galėjau jau seniai nusipirkti ir būtų buvę pigiau nei dabar su nuolaida lotuliukas.gif Ale kažkaip magiškai veikia šitas žodis.
Aš dar noriu puodo lotuliukas.gif

O mažiukus visokius indukus aš labai mėgstu thumbup.gif Dabar pasidariau prieskoniniu žolelių mišinių ir užsišaldžiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 26, 19:07)
aš tokias ir naudoju  drinks_cheers.gif  kai reikėjo, net vaiką pirmą mėnesį svėriau  lotuliukas.gif
net ir maximoje yra, ir neretai nuolaidų būna, tai labai nedaug tekainuoja
maniškėms jau berods trys metai, elementai dar veikia puikiai, bet jau turiu naują šalia pasidėjusi  lotuliukas.gif

Ir maniskems trys))elementai thumbup.gif

OFF!!!
wub.gif Labai prašau pagalbos
Kaip iškepti paprasta kiaušinį Zepter keptuvei???? doh.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 17:46)
Ir maniskems trys))elementai  thumbup.gif

OFF!!!
wub.gif Labai prašau pagalbos
Kaip iškepti paprasta kiaušinį Zepter keptuvei???? doh.gif
blush2.gif

Dedi lasiuka aliejaus ir teski kiausini,as taip darau bauer keptuveje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 06 26, 20:30)
Dedi lasiuka aliejaus ir teski kiausini,as taip darau bauer keptuveje bigsmile.gif

ant ikaitintos ar saltos?uzdengti ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 19:46)
ant ikaitintos ar saltos?uzdengti ar ne???

Jei kepti, tai tik ant įkaitintos kiaušą mest, tik va, aš mąstau, kad ir išjungti iš karto reiktų.
Jei troškinti-virti, tai tuomet į šaltą puodą dėti, tą tai puikiai atsimenu.
Parašyk, kaip pavyko, o tai niekad kiaušų Zepteryje nekepiau lotuliukas.gif
Tiesa, neišsigąsk, iš karto pritrauks, bet po kelių minučių atšoks nuo dugno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 26 birželio 2009 - 19:57
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 17:54)
Zuvele, mes w praliote likom taip????? lotuliukas.gif  schmoll.gif

Jurga sandeliuke turi , bet uz bloga kaina)))) blush2.gif

O kokia būtų gera? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 26 birželio 2009 - 20:25
QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 18:24)

na as tam didziajame raugiau blush2.gif daug tilpo ax.gif centrifugos neturiu dar tai raugiu kur papuola doh.gif  doh.gif  doh.gif o kur jus raugiat blush2.gif ???

Aš raugiu samboj 7,5 ltr(ar panašiai) dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintų, kokių skanėstų ruošia žele žiede...dabar gi pačios braškės:)...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 17:38)
o indeliu saldymui tai neina pasirinkt didesniu arba mazesniu g.gif nes akcijinis tik vienoks rinkinukas yra ax.gif o be nuolaideles is katalogo nesinori pirkti blush2.gif

Tai kad sikart regis maza nuolaida arba praktiskai jos nera, tik kad pridejo maziukus indelius. O juose galima smulkintus krapus saldyti.
Papildyta:
O Karaliskas pyragas netgi du tilptu didzios surines padekliuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 09:39)
Netikiu, kad tušinių TW nėra  lotuliukas.gif
vakar tyčia žiūrėjau kiek min užtruks grietinėlės plakimas Greitkratyje 250ml, ogi ~3min ir mankštelė mano "sparniukams"  lotuliukas.gif , taip sakant, dviguba nauda  ax.gif  Grietinėlė susiplakė puri puri  essen.gif , sakiau kudinsiuos kitame gyvenime  hihihi.gif
Taigi, gal pavardinam savo norų trejetuką-penketuką, kaip būtų toks sumanymas, a  g.gif 

Tušinių yra, bet jie nepardavimui turbūt, gal juos parsiveža iš kokių seminarų ar šiaip kokių didelių susibūrimų g.gif
o aš nebandžius grietinėlės plakt greitkračiu blush2.gif aš tik su speed chehu varau, bet šiaip greitkratis tai pas mane darbininkas, aš kaip baltų padažų mėgėja tai be jo niekai neišsisukčiau, nes kokią grietinę bedėtum visad sutraukia, o kai greitkratį pakratai, niekad nesutraukia, toliau omletai, šaltos kavos gėrimas, plakinys mielinei tešlai, blynų tešla ir t.t.

Norų - svajonių topas doh.gif
1.Ledų šaukštas
2. Optimum rinkinukas naujas
3. Mėsainių presas
čia liepiniai akcijiniai doh.gif
o rimčiausias noras - SERVOFIKSA bigsmile.gif bet vis per akcijas atrakcijas jam nelieka pinigų...

QUOTE(ruzilona @ 2009 06 26, 14:25)
O quik sefe braskes "trint" vieni juokai, ale ir gaunasi net su braskiu gabaliukais  thumbup.gif  nedaug pasukus.

aš tai tundra, man tik šį sezoną dašilo, kad braškes šaldymui reikia apdorot su QuickChefu bigsmile.gif
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 16:04)
Man irgi tie ovalūs optimukai akį rėžia, bet bla, iš kur pinigų paimti viskam  doh.gif , nors nuolaidą tai neypatingą tuperis padarė  g.gif, na kaip krizės laikotarpiu, o gal pas juos ten visai ne krizė
Panos, kaip sekasi vakarėlius daryti, ar daug žmonės užsisako, juk vasara, žmonės laiko neturi  g.gif .. ?

rosee, jų šiaip išvis pardavime nėra, naujiena jie dar, pirmą kart leidžia pirkt, tai aš dėl to jų ir noriu, nes už aktyvumą gavau tik tą mažiuką bigsmile.gif

o apie vakarėlius niekad merginos nekalba, nežinau kodėl, gal todėl, kad jų nedaro, man tai šiaip įdomu, kas ką gamina ir t.t.

QUOTE(laurindre @ 2009 06 26, 19:31)
Aš dar noriu puodo lotuliukas.gif

aš ir noriu, ypatingai 3,8l mirksiukas.gif reikia ieškot naujokų ir bandyt taip užsidirbt puodą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Varpelis @ 2009 06 27, 07:22)
Gal kas pasidalintų, kokių skanėstų ruošia žele žiede...dabar gi pačios braškės:)...

aš tai kažkaip visokius tortus darau, o ne želiukus blush2.gif braškymečiu...

bet šiaip tai su želiukais galima daug prifantazuot, čia rasi daug idėjų:

http://www.supermama...?...2701&st=168
Atsakyti