Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 17:18)

kodel daugeliui ovalieji"optimukai"patinka g.gif tie yprastieji pigiau iseina g.gif net nzn kuriu noret man???
Papildyta:
galwoju kad man teks "optimuku"atsisakyt ir sy syky unsure.gif nes neturiu ne vieno saldymo indelio doh.gif (ai ne turiu neseniai toky kvadratiny  su raudonu dangciu gavau proga nusipirkt,tai sake kad ten kaip ir saldymo indelis,bet didelis) niekada nieko nesaldziau blush2.gif kazkuri raset kad tie didieji nelabai,kad mazi indeliai geriau g.gif o man kaip tik atrode kad tuos kur db dadejo prie rinkinuko maziukus niekam tike blush2.gif ir kiek reikia tureti tokiu rinkinuku kad visko prisisaldyt galeciau g.gif ???

Man patinka tie kvadratinia ir pigiau thumbup.gif
Del indeliu, jejgu tai jusu pirmas rinkinukas tai pirkciau didesnius))
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 16:42)
Ta pati norejau parasyti.Yra superiniu, kai dedi produktus jau ant svarstykliu, tarkim 200 gr sviesto,  spaudi migtuka ir vel dedi tolaiu pagal recepta .mlin nemoku paaiskinti doh.gif bet labai patogu  biggrin.gif Ir vienu paspaudimu gali matuoti ir gramus i ml  thumbup.gif

bet cia ne apie tw svarstykles kalbat g.gif manau kokiuose senukuose rasciau tokias apie kurias rasot rolleyes.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 17:33)
Man patinka tie kvadratinia ir pigiau  thumbup.gif
Del indeliu, jejgu tai jusu pirmas rinkinukas tai pirkciau didesnius))

kvadratinius tai "optimukus"turit omeny ane mirksiukas.gif
o indeliu saldymui tai neina pasirinkt didesniu arba mazesniu g.gif nes akcijinis tik vienoks rinkinukas yra ax.gif o be nuolaideles is katalogo nesinori pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 17:34)
bet cia ne apie tw svarstykles kalbat g.gif manau kokiuose senukuose rasciau tokias apie kurias rasot rolleyes.gif ?

Tefal http://www.topocentr...34000002_z1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 26 birželio 2009 - 16:46
Sakykit, o tokios jau pardavime nėra?
http://www.tupperwar...ges/L02-big.jpg
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 26, 08:39)
Sakykit, o tokios jau pardavime nėra?
http://www.tupperwar...ges/L02-big.jpg

Ne 4u.gif nebent kas nors savo sandeliuke turi ir gali pasiulyt.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 26, 17:39)

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Elektronines svarstykles - geras dalykas, bet... Turim tokias, bet naudojam retokai, o joms nuo stovejimo nuseda elementai. Ir kai kita karta imi, neveikia, o elementu po ranka nera doh.gif Vat tada ir pagalvoji, gal vis delto mechanines geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 06 26, 17:52)
Elektronines svarstykles - geras dalykas, bet... Turim tokias, bet naudojam retokai, o joms nuo stovejimo nuseda elementai. Ir kai kita karta imi, neveikia, o elementu po ranka nera doh.gif  Vat tada ir pagalvoji, gal vis delto mechanines geriau g.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif tai jau db visai nezinau kokios geriau ax.gif
Papildyta:
irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif palikim tas svarstykles ramybej mirksiukas.gif geriau sakykit man ar as blogai padariau uzraugus svieziai agurkeliu y "FridgeSmarta" g.gif nes po to isemus agurkelius mano indas liko parudaves ir su agurku kvapu doh.gif ar kada nors bus jis koks buvo g.gif doh.gif
Atsakyti
Turetu issiplauti, jei ne is karto, tai su laiku tikrai g.gif Nors as niekada nerauginau agurku fridge smarte unsure.gif bigsmile.gif

Pazystu zmogu, kuris nupirko TW koldunine ir liko laaaabai nepatenkintas, nes koldunai iseina maziukai. O jie priprato valgyti cepelinu dydzio lotuliukas.gif Tai atidave vaikui zaisti fool.gif stupid.gif
O as siandien dariau koldunus, tokie fainuoliai wub.gif labai megstu maziukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 26 birželio 2009 - 17:17
[quote=julija4ever,2009 06 26, 18:13]
Turetu issiplauti, jei ne is karto, tai su laiku tikrai g.gif Nors as niekada nerauginau agurku fridge smarte unsure.gif bigsmile.gif

na as tam didziajame raugiau blush2.gif daug tilpo ax.gif centrifugos neturiu dar tai raugiu kur papuola doh.gif doh.gif doh.gif o kur jus raugiat blush2.gif ???
Atsakyti
[quote=gwidita,2009 06 26, 17:24]
[quote=julija4ever,2009 06 26, 18:13]
na as tam didziajame raugiau blush2.gif daug tilpo ax.gif centrifugos neturiu dar tai raugiu kur papuola doh.gif doh.gif doh.gif o kur jus raugiat blush2.gif ???
[/quote]
Aš tokiame dideliame Optima, anksčiau buvo akcijinis, kažkur ~3l, toks žalias pas mane.
Na centrifūgoje gal ir nlb patogu, negi kaskart trauksi agurkus, kai jos prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 26 birželio 2009 - 17:43
QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 09:24)
o kur jus raugiat blush2.gif ???

Samba oranziniame dubeny 4u.gif
Atsakyti