Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 09:39)
Netikiu, kad tušinių TW nėra  lotuliukas.gif

yra, maciau vadove turi smile.gif

As tai tik top 3 staigiai sumasciau:
1. Saldymo indeliai
2. Silikonine Princese
3. Peiliai
Atsakyti
O aš svaigstu dėl puodų, bet niekaip nesiryžtu tokiam pirkiniui doh.gif

artimiausias numatytas pirkinys naujieji optimum wub.gif daugiau bijau ir svajoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 10:21)
laba rytuka visoms friends.gif tuperwaristem mirksiukas.gif as savo norus rasau y sasiuvinuka blush2.gif o kai ka nusiperku isbraukiu tada...ir labai smagu buna ax.gif einu paziuresiu ka as ten uzsirasius db g.gif
Papildyta:
ta wa as pradedu:
1.aliejaus indeliai(bet juos jau svajoju tuoj gauti ax.gif )
2.salotu centrifuga(sita irgi drauge zadejo suveikt clap.gif )
3.saldymo indeliai
4."optimum"dezutes
5.svarstykles
6.dekoravimo krepselis
7.duonine(kurios vis neprisiruosiu ysigyti doh.gif )
oij jau isijauciau ane blush2.gif nu 1zodziu tie norai dideliausi...ir kuo toliau tuo labiau jie dideja mirksiukas.gif

Gwidit, aš norėčiau iš tavo planų sąrašo išbraukti svarstykles.Man atrodo geriau nusipirkti elektronines svarstykles nei mechanines TW. Tikslesnės ir vietos mažiau užima smile.gif
O kiti norai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 birželio 2009 - 09:58
1.Silikonines formos
2.Peilio stovas
3.Mini Qick Chef
4.Prieskonines
wub.gif
Atsakyti
1. Servofiks
2. Centrifuga
3. Konservų atidarytuvas
4. šaldymo indelius kitą savaitę užsisakysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gi užsidirbau 2l Ulptra pliusą - patarkit, kokioj temperatūroj ir kiek laiko lašišą su daržovėmis troškinti?

Oi aš tai jau pristabdau su tais Tupw lotuliukas.gif , nes mano šeimos biudžetas jau neišneša mano norų smile.gif
Bet pageidaujami šie pirkinukai:

1. Silikoninės kepimo formos.
2. Iso Duo dubuo - pas draugę yra, tai labai gerai išlaiko šašlykus šiltus lauke smile.gif
3. Space Makeriai įvairūs
4. Tortinė smile.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 06 26, 07:48)
Aš visai išprotėjau su TW, renkuosi kasdien ką pirkti, vis persvartau, pergalvoju, bet tiek visko noriu. Vyras jau juokauja "o tušinukas tavo dar ne TW"? Nejuokautų jei žinotų kiek aš pinigų tam TW išleidžiu...

Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 25, 22:55)
Nu bet tipo jei yra drėgmės, tai tuose Fridžų grioveliuose susirenka 

Tiesa, bet pvz milžinas turi pakeliamas groteles, tai thumbup.gif

Dėkui mergaitės, kad pasidalinote ledų receptukais, bandysim, tiesa...

va, suradau TW ledų receptus, iš senų laikų turiu ax.gif
I receptas
1 kg braškių arba aviečių3 stiklinės cukraus
4 stiklinės vandens
.Iš cukraus ir vandens išvirti sirupą, uogas pertirinti per sietelį. Sirupui atšalus, supilti uogas ir viską sumaišius išpilstyti į formeles.
II receptas
200 g grietinėlės, 1 kiaušinis
3 šaukštai cukraus
Truputis vanilinio cukraus
Grietinėlę ir dalį cukraus išplakti greitkratyje, kitame inde išplakti kiaušinį su likusiu cukrumi. Po to viską išmaišyti kartu ir supilstyti į formeles.
III receptas
0,5 l jogurto, 200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus
Turimų uogų ar vaisių (braškių, aviečių, bananų, kivi ir t.t.)
Grietinėlę išplakti, uogas ar vaisius pertirinti per sietelį ir sumaišyti su cukrumis. Viską išmaišyti ir išpilstyti į formeles.
IV receptas
400 g grietinėlės, 400 g pieno
3 kiaušinių tryniai,
150 g cukraus (truputį vanilinio cukraus)
Trynius su cukrupi išsukti iki vientisos masės, į kurią, maišant supilti pieną ir grietinėlę. Suberti vanilinį cukrų ir gautą masę išpilstyti į formeles.
Norėdami pasigaminti riebesnius ar liesiesnius ledus, keiskite grietinėlės ir pieno santykį. Gaminant liesus ledus, reikia įdėti 10 g krakmolo.
V receptas
200 g grietinėlės,
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Šiuos produktus išlakti greitkratyje.
0,5 l kefyro, 100 g cukraus
Taip pat išplakti greikkratyje. Abi mases sumaišyti ir išpilstyti į formeles.

QUOTE(gwidita @ 2009 06 26, 10:21)
ta wa as pradedu:
1.aliejaus indeliai(bet juos jau svajoju tuoj gauti ax.gif )
2.salotu centrifuga(sita irgi drauge zadejo suveikt clap.gif )
3.saldymo indeliai
4."optimum"dezutes
5.svarstykles
6.dekoravimo krepselis
7.duonine(kurios vis neprisiruosiu ysigyti doh.gif )

O kuo ypatingos svarstyklės? g.gif Manrods geriau elektroninės, nes ir patogesnės, ir tikslesnės, berods, ir daugiau sveria ax.gif
Atsakyti
Nors turiu mikserį, bet vakar tyčia žiūrėjau kiek min užtruks grietinėlės plakimas Greitkratyje 250ml, ogi ~3min ir mankštelė mano "sparniukams"  lotuliukas.gif , taip sakant, dviguba nauda  ax.gif  Grietinėlė susiplakė puri puri  essen.gif , ...

4u.gif Begu i rusi greitkracio kurio sakiau kad visiskai niekada MAN nereikes nes turiu quik sefa. Braskiu zele torta darysiu thumbup.gif O quik sefe braskes "trint" vieni juokai, ale ir gaunasi net su braskiu gabaliukais thumbup.gif nedaug pasukus.

O mano dabar artimiausi planai- saldymo indeliai ir ateity, sulaukus akcijos, saldymo leduku formos. Gaila kad nepasiemiau dabar vaiku ledu formeliu verysad.gif doh.gif verysad.gif doh.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų keistis:
Reikia vaikiškų ledų formelių (kurias buvo galima visai nesenai įsigyti).
Galiu pasiūlyti mėsainių ir ne tik presą.
Pasiūlymai į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 06 26, 09:51)
artimiausias numatytas pirkinys naujieji optimum  wub.gif daugiau bijau ir svajoti  unsure.gif

Man irgi tie ovalūs optimukai akį rėžia, bet bla, iš kur pinigų paimti viskam doh.gif , nors nuolaidą tai neypatingą tuperis padarė g.gif, na kaip krizės laikotarpiu, o gal pas juos ten visai ne krizė lotuliukas.gif
Panos, kaip sekasi vakarėlius daryti, ar daug žmonės užsisako, juk vasara, žmonės laiko neturi g.gif .. ?
Ruzilona, kaip tik turiu atliekamą ledukams formą, gaila, kad tu Vilniuje, darytume mainus, pasiūliau skelbimuose, bet, deja SM nesudomino..
Einu knistis, t.y. ieškoti kokios liepos mėn. aktyvumo dovanos, gal reiks "datempti" užsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 26, 12:03)
O kuo ypatingos svarstyklės?  g.gif  Manrods geriau elektroninės, nes ir patogesnės, ir tikslesnės, berods, ir daugiau sveria  ax.gif

Ta pati norejau parasyti.Yra superiniu, kai dedi produktus jau ant svarstykliu, tarkim 200 gr sviesto, spaudi migtuka ir vel dedi tolaiu pagal recepta .mlin nemoku paaiskinti doh.gif bet labai patogu biggrin.gif Ir vienu paspaudimu gali matuoti ir gramus i ml thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 26, 10:57)
Gwidit, aš norėčiau iš tavo planų sąrašo išbraukti svarstykles.Man atrodo geriau nusipirkti elektronines svarstykles nei mechanines TW. Tikslesnės ir vietos mažiau užima  smile.gif
O kiti norai  thumbup.gif  wub.gif

g.gif g.gif g.gif sakot kad neverta tu svarstykliu pirkt unsure.gif na tai gerai swarstykles issitrina is sarasiuko,bet jusu visu pasiskaicius dar daugiau noru db atsirado doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 16:04)
Man irgi tie ovalūs optimukai akį rėžia, bet bla, iš kur pinigų paimti viskam  doh.gif , nors nuolaidą tai neypatingą tuperis padarė  g.gif, na kaip krizės laikotarpiu, o gal pas juos ten visai ne krizė  lotuliukas.gif
Panos, kaip sekasi vakarėlius daryti, ar daug žmonės užsisako, juk vasara, žmonės laiko neturi  g.gif .. ?
Ruzilona, kaip tik turiu atliekamą ledukams formą, gaila, kad tu Vilniuje, darytume mainus, pasiūliau skelbimuose, bet, deja SM nesudomino..
Einu knistis, t.y. ieškoti kokios liepos mėn. aktyvumo dovanos, gal reiks "datempti" užsakymą  rolleyes.gif

kodel daugeliui ovalieji"optimukai"patinka g.gif tie yprastieji pigiau iseina g.gif net nzn kuriu noret man???
Papildyta:
galwoju kad man teks "optimuku"atsisakyt ir sy syky unsure.gif nes neturiu ne vieno saldymo indelio doh.gif (ai ne turiu neseniai toky kvadratiny su raudonu dangciu gavau proga nusipirkt,tai sake kad ten kaip ir saldymo indelis,bet didelis) niekada nieko nesaldziau blush2.gif kazkuri raset kad tie didieji nelabai,kad mazi indeliai geriau g.gif o man kaip tik atrode kad tuos kur db dadejo prie rinkinuko maziukus niekam tike blush2.gif ir kiek reikia tureti tokiu rinkinuku kad visko prisisaldyt galeciau g.gif ???
Atsakyti