parasyta "ROSA MELAMINE WARE"kiek as supratau ta reiskia kad melamino gaminiai ar kaip ?
Papildyta:
iskarto pamacius sveiciau y siuksline bet po to pagalvojau kad reikia jum parodyt
Papildyta:
jei jie toki nuodingi, tai kodel tokiu yra prekyboje
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 25, 20:52)
O kodėl netinka Fridgesmart Aš tik jame ir laikau, viskas čiki
Nežinau, tiesiog spėju Manrods nepastebėjau uogų ant piešinuko Kaip akeles atidaryti/uždaryti reikia laikant, pvz , braškes?
QUOTE(Will @ 2009 06 25, 21:51)
Nežinau, tiesiog spėju Manrods nepastebėjau uogų ant piešinuko Kaip akeles atidaryti/uždaryti reikia laikant, pvz , braškes?
Taigis uogos pačiam pirmam piešinėlyje ir braškutės ten labai gražios nupieštos, turi būti uždarytos akutės
QUOTE(gwidita @ 2009 06 25, 21:40)
parasyta "ROSA MELAMINE WARE"kiek as supratau ta reiskia kad melamino gaminiai ar kaip ?
Papildyta:
iskarto pamacius sveiciau y siuksline bet po to pagalvojau kad reikia jum parodyt
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
As irgi visus ismeciau ...brrrrr...nezinau kodek parduodami ir dar vaikams
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 25, 21:59)
Taigis uogos pačiam pirmam piešinėlyje ir braškutės ten labai gražios nupieštos, turi būti uždarytos akutės
Jeigu akutes uzdarytos tai galima tada laikyti bet kokiam sandariam bliude))) VALIO!!
QUOTE(Vaidulė @ 2009 06 25, 21:59)
išties tai mano tas indas senas labai ir kažkur pamečiau ta popiergalį, todėl ir nepamenu
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 25, 22:04)
Jeigu akutes uzdarytos tai galima tada laikyti bet kokiam sandariam bliude))) VALIO!!
ir aš taip pagalvojau nes vis kirbėjo mintis, kad milžine irgi galima
Nu bet tipo jei yra drėgmės, tai tuose Fridžų grioveliuose susirenka Bet turbūt kad visur tinka, nes aš ir kopūstą laikau ne fridže ir viskas laaaabai liuks
Labas rytas,
Off topic Girdėjote, mirė Maiklas Džaksonas?
Aš visai išprotėjau su TW, renkuosi kasdien ką pirkti, vis persvartau, pergalvoju, bet tiek visko noriu. Vyras jau juokauja "o tušinukas tavo dar ne TW"? Nejuokautų jei žinotų kiek aš pinigų tam TW išleidžiu...
Off topic Girdėjote, mirė Maiklas Džaksonas?
Aš visai išprotėjau su TW, renkuosi kasdien ką pirkti, vis persvartau, pergalvoju, bet tiek visko noriu. Vyras jau juokauja "o tušinukas tavo dar ne TW"? Nejuokautų jei žinotų kiek aš pinigų tam TW išleidžiu...
QUOTE(gwidita @ 2009 06 25, 21:26)
kai pamaciau kas jo gale parasyta vos negavau infarkto bet mes ir nevalgydavom is jo aciu dievui
Mūsiškis iš tokio valgė
labas rytas, as cia tokia tyli TW skaitytoja pirkeja-manjake . Man su tais indeliais (ne TW) jau irgi paranoja prasidejo, vaikstau po namus ir renku visus, ismesti gaila, nu gi jie nei skile nei susene, tai sugalvojau visus vyrui atiduoti, o jis vynukus ir varztukus susideda. Taip pas ji tvarka ir man negaila, o dar ir vyras kitaip reguoja, isivaizduokite, jei jis atsikeltu ryte ir pilna siuksliu deze visokiu bliuduku ir dezuciu. Isproto iseitu .
Krekzde, ir man tas pats renkuosi kiekviena diena ir vis to reikia, ano reikia. Pradzioje nusprendziau susipirkti tik tai kas svarbiausia, pvz. aliejine, asoti, zieda, surine, silikonine "princese". Tai zinokite vakar as ja (Princese) gavau ir vakar isbandziau. Kepiau kugeli su vistiena. Jus nepatikesite, seima nustebusi. Svarbiausiai krastai nepridege, viskas nuo krastu nusieme (ai, jus gi pacios viska zinote ) Supilsciau i Sambos puodelius kefyra (visi savo spalvos puodelius issirinkome), nu grazu.
Vienu zodziu: Susirgau kaip reikalas, ir jeigu bus galimybe net tusinukus su TW zenkleliu pirksiu.
Krekzde, ir man tas pats renkuosi kiekviena diena ir vis to reikia, ano reikia. Pradzioje nusprendziau susipirkti tik tai kas svarbiausia, pvz. aliejine, asoti, zieda, surine, silikonine "princese". Tai zinokite vakar as ja (Princese) gavau ir vakar isbandziau. Kepiau kugeli su vistiena. Jus nepatikesite, seima nustebusi. Svarbiausiai krastai nepridege, viskas nuo krastu nusieme (ai, jus gi pacios viska zinote ) Supilsciau i Sambos puodelius kefyra (visi savo spalvos puodelius issirinkome), nu grazu.
Vienu zodziu: Susirgau kaip reikalas, ir jeigu bus galimybe net tusinukus su TW zenkleliu pirksiu.
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 26, 09:11)
labas rytas,
...
...
Vat tu cia 100% teisi, galetu ir tai pradeti gaminti
Netikiu, kad tušinių TW nėra
Paskaičiau postus, ale tai maniakės, visai kaip aš
Dėkui mergaitės, kad pasidalinote ledų receptukais, bandysim, tiesa, to Quick Chefo neturiu, bet ne pasaulio pabaiga
Nors turiu mikserį, bet vakar tyčia žiūrėjau kiek min užtruks grietinėlės plakimas Greitkratyje 250ml, ogi ~3min ir mankštelė mano "sparniukams" , taip sakant, dviguba nauda Grietinėlė susiplakė puri puri , sakiau kudinsiuos kitame gyvenime
Taigi, gal pavardinam savo norų trejetuką-penketuką, kaip būtų toks sumanymas, a Suprantama, dabar visoms striuka su pinigais, bet pasvajoti juk galima
Paskaičiau postus, ale tai maniakės, visai kaip aš
Dėkui mergaitės, kad pasidalinote ledų receptukais, bandysim, tiesa, to Quick Chefo neturiu, bet ne pasaulio pabaiga
Nors turiu mikserį, bet vakar tyčia žiūrėjau kiek min užtruks grietinėlės plakimas Greitkratyje 250ml, ogi ~3min ir mankštelė mano "sparniukams" , taip sakant, dviguba nauda Grietinėlė susiplakė puri puri , sakiau kudinsiuos kitame gyvenime
Taigi, gal pavardinam savo norų trejetuką-penketuką, kaip būtų toks sumanymas, a Suprantama, dabar visoms striuka su pinigais, bet pasvajoti juk galima
laba rytuka visoms tuperwaristem as savo norus rasau y sasiuvinuka o kai ka nusiperku isbraukiu tada...ir labai smagu buna einu paziuresiu ka as ten uzsirasius db
Papildyta:
ta wa as pradedu:
1.aliejaus indeliai(bet juos jau svajoju tuoj gauti )
2.salotu centrifuga(sita irgi drauge zadejo suveikt )
3.saldymo indeliai
4."optimum"dezutes
5.svarstykles
6.dekoravimo krepselis
7.duonine(kurios vis neprisiruosiu ysigyti )
oij jau isijauciau ane nu 1zodziu tie norai dideliausi...ir kuo toliau tuo labiau jie dideja
Papildyta:
ta wa as pradedu:
1.aliejaus indeliai(bet juos jau svajoju tuoj gauti )
2.salotu centrifuga(sita irgi drauge zadejo suveikt )
3.saldymo indeliai
4."optimum"dezutes
5.svarstykles
6.dekoravimo krepselis
7.duonine(kurios vis neprisiruosiu ysigyti )
oij jau isijauciau ane nu 1zodziu tie norai dideliausi...ir kuo toliau tuo labiau jie dideja