Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Will @ 2009 06 25, 15:58)
Sveikos,

Aš su klausimėliais  blush2.gif
Šiandien dar 26 savaitė ar aš čia kažką maišau?  g.gif
Ir kokiame indelyje būtų galima ilgiau išlaikyti šviežias uogas? Fridgesmart turbūt nelabai tinka, gal visada šviežiag.gif

arba centrifūgą hihihi.gif aš joj laikau visas daržoves/uogas, kai ji neužimta. išplovei, išsukai, uždengei ir į šaldytuvą.
Atsakyti
Will, ši savaitė - 26 mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia vis tema sukasi apie pyragus, daržoves..., o juk vasara ir norisi ledų... O nei viena jų nė neprisiminė unsure.gif , gal ir juos kažkaip galima pasigaminti TW pagalba unsure.gif . O gal kuri moka ir pasidalintų kokiomis nuorodomis ar šiaip info 4u.gif jaučiu, dauguma mamyčių savo vaikučius mielai nudžiugintų namų gamybos ledais biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 18:26)
Čia vis tema sukasi apie pyragus, daržoves..., o juk vasara ir norisi ledų... O nei viena jų nė neprisiminė  unsure.gif , gal ir juos kažkaip galima pasigaminti TW pagalba  unsure.gif . O gal kuri moka ir pasidalintų kokiomis nuorodomis ar šiaip info  4u.gif  jaučiu, dauguma mamyčių savo vaikučius mielai nudžiugintų namų gamybos ledais  biggrin.gif

Galima, žinoma, net receptukų yra tiems indeliams 4u.gif Ir berods paskutiniame IKI leidinuke buvo Lino rekomenduojamų ledų receptukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 18:26)
Čia vis tema sukasi apie pyragus, daržoves..., o juk vasara ir norisi ledų... O nei viena jų nė neprisiminė  unsure.gif , gal ir juos kažkaip galima pasigaminti TW pagalba  unsure.gif . O gal kuri moka ir pasidalintų kokiomis nuorodomis ar šiaip info  4u.gif  jaučiu, dauguma mamyčių savo vaikučius mielai nudžiugintų namų gamybos ledais  biggrin.gif

Mano vaikino mėgstamiausi ledai - braškes su cukrumi i Quickshefą, sutrini su peiliukais ir supilstai imeškiuku ledu formeles. Šiandien tik iš daržo grįžęs 3 patvarkė thumbup.gif O pernai bandžiau daryti plombyrą, tai pas mus neprigijo schmoll.gif

Braškės šaldytuve man geriausiai susidėjo į pyraginę. Dubenys aukšti, man netelpa, o pyraginės aukštis pats tas. Nėra ko be darbo gulėti lotuliukas.gif
Mergaitės klausė apie kepimo akmenį, kažkodėl man nepacitavo tekstų g.gif
Dabar bulvytes dažniausiai įkišu kelioms minutėms į mikrobanginę, jei didesnės perpjaunu pusiau, jei šviežios mažytės, tik švariai nuplaunu. Jei kepu vienas, pašlakstau aliejumi ir bulvių prieskoniais. Jei kepa su kokia mėsyte, užtenka iš mėsytės ištekančių sulčių. Labai skaniai apskrunda wub.gif
Noriu pabrėžti, kad kepimo akmuo netinka stipriai iškilusiems kepsniams, geriau kokie kotletukai, kulšelės ar kepsniukai. Žuvis tiesa iškepa irgi labai gerai, bet kepiau tik cielą, supjaustyta gal labiau išsausėtų g.gif nebent kepti trumpai. Pica kepama kaip ir visur. Bet net nereikia lyginti keptos ant silikoninio padėklo ir akmens. Ant akmens gaunasi su tokia traškia plutele wub.gif
Atsakyti
TUSINA)))labas 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, mergaites apie koldūnus dar kalbėjote. Prie koldūnų temos radau labai gerą tešlos receptą thumbup.gif
3 st. miltų
3 kiaušinių tryniai
1 st. verdančio vandens
druskos

Tešla man labai patiko, labai plonai išsikočioja, nelimpa, nesusitraukia. Panašiai kaip šviežių makaronų, manau, kad ir lazanijai ją galima būtų panaudoti g.gif Koldūnai išeina pasakiški. Vaikinas man kasdien visą savaitę valgė, kol atsivalgė doh.gif Labai gailiuosi, kad nepasiėmiau sau koldūninės doh.gif O dabar Klaipėda neturi schmoll.gif Bet gerai, kad turiu šaunią kolegę, viskuom dalinamės biggrin.gif
O ledų jau nebėra, visus 6 jau šiandien suvalgė. Einu naujus daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 25 birželio 2009 - 19:23
QUOTE(Will @ 2009 06 25, 15:58)
Sveikos,

Aš su klausimėliais  blush2.gif
Šiandien dar 26 savaitė ar aš čia kažką maišau?  g.gif
Ir kokiame indelyje būtų galima ilgiau išlaikyti šviežias uogas? Fridgesmart turbūt nelabai tinka, gal visada šviežiag.gif

O kodėl netinka Fridgesmart blink.gif Aš tik jame ir laikau, viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau, kad uogas galima laikyti bet kuriame TW inde thumbup.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif vos tik atsigavau po joniniu alc.gif alc.gif alc.gif sakau reikia paziuret ka jus veikiat sitoj temelej ax.gif ir noriu parodyta tik snd aptikta dubenely,kury daugiau nei pries metus padovanojo mano vaikui,teta unsure.gif kai pamaciau kas jo gale parasyta vos negavau infarkto doh.gif bet mes ir nevalgydavom is jo blush2.gif aciu dievui doh.gif user posted imageuser posted imagear yziurit kas parasyta?
Atsakyti
o aš parašysiu kokius mums gamino ledus - desertą per mokymus bigsmile.gif :

Reikės:
banano,
cukraus,
pusės citrinos sulčių,
šaldytų uogų (savo nuožiūra)

Bananą dedam į Quick shefą ir susmulkinam, tada dedam cukrų, citrinos sultis ir dar pasmulkinam. Dedam šaldytas uogas (bet neatitirpusias schmoll.gif ) ir padirbam dar šiek tiek su Quick shefu. Gaunasi labai kvapnūs, truputį patirpę ledai. Labai skanūs ir mažai kalorijų 4u.gif Ai tiesa, galima dėt į želė žiedą ar šiaip dubenį ir į šaldiklį mirksiukas.gif Bet man to nereikia schmoll.gif

einu pasidaryti naktipiečiams tongue.gif

aš neįžiūriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 25 birželio 2009 - 20:32
QUOTE(gwidita @ 2009 06 25, 21:26)
sweikutes  4u.gif vos tik atsigavau po joniniu alc.gif  alc.gif  alc.gif sakau reikia paziuret ka jus veikiat sitoj temelej ax.gif ir noriu parodyta tik snd aptikta dubenely,kury daugiau nei pries metus padovanojo mano vaikui,teta unsure.gif kai pamaciau kas jo gale parasyta vos negavau infarkto doh.gif bet mes ir nevalgydavom is jo blush2.gif aciu dievui doh.gif ar yziurit kas parasyta?

Man ir skaityt nerekia melaminas taip?????? doh.gif
Atsakyti