QUOTE(kregzde @ 2009 06 25, 07:04)
Mergaitės, o kaip tas mini QuickChef? Vertas dėmesio?
Pasidalinsiu su Jumis idėja kaip dar galima naudoti [b]Samba puodelius: nešuosi į darbelį geriamą jogurtą, einu uogauti su juo (vaikui žemuogyčių, daugiau jų ten ir nėra, surenki, uždengi dangtuku ir nei vienos uogytės neišbarstai kol namo parkuliuoji)
Tada supilu į juos maisto likučius ir pastatau ant šaldytuvo durelių. Gal kam bus naudinga kokia idėja
[/B]
Man Mini Kvikšefas nepamainomas dalykas, jau svogūno ranka nebekmokėčiau pjaustyt, jis tą daro puikiai
graikinius riešutus ir be problemų susismulkinu, kokį agurkėlį kai reikia tik sau į salotas, žodžiu man tai
gaminys.
QUOTE(Sisi @ 2009 06 25, 09:10)
Ir su koldūnine dar nesusidraugauju. Vieną kartą dariau koldūnus, bet žiauriai nesisekė, vis prilipdavo tešla, kai pridėdavau įdaro, tai niekaip tų koldūnų iškrapštyti lauk negalėdavau
Gal tešla per minkšta buvo, gal per plonai iškočiojau, gal ir įdaro per daug bandžiau įdėt... Na po to karto vis nesiryžtu koldūnais užsiimti, labai jau daug laiko jie man suėdė
žinai, aš galvoju, kad tu per daug dėjai įdaro, ir reikia gerai pamiltuot pačią formą, nuo tešlos ir daug priklauso ir dar dėl laiko užėmimo, aš tai jau kai atsisėdu tai kokiai porai valandų ir prisidarau daug:ir su mėsa ir su varške, o tada į šaldiklį, va tada tai
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 25, 11:23)
O gal kam reikia sauksto ledams o nereikia silikonines formos(nes ten kartu pigiau iseina) Gal kaip nors galim susitarti??? :wub
man ir tik šaukšto tereikia
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 11:24)
spigly, taip "užzarazinai" su tuo keksu, kad "atsiprintinau" receptą, bandysiu kurį vakarą kept
Kažkas nenormalaus pasidarė, nekyla rankos pirkt gatavo
Burbuliuks, gerą mintį pakišai, apie žuvį visai ir nepagalvojau
, o kažin ar mėsą patogu juose laikyti?
aš ir bandysiu, arba šian arba poryt, mane jis ir sumasino, aš ir norėjau klaust kaip jo skonis, bet dabar jau aišku
nu žinokit man, tai rinkinuko dydžiai labai geri, ypatingai man patinka ta plokščioji didelė dėžutė, ten kokius karbonadus jau pamuštus susišaldau, ar žuviai
tai pačiai lašišai pasūdyt labai gerai. Ai jei trumpai, tai aš ten viską šaldau ir mėsą, ir žuvį ir sultinius ir vaisiai ir uogos ir daržovės