Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai Jūsų virtuvei

QUOTE(nineinchnails @ 2009 06 25, 11:43)
mhm ir man neaišku: nes paveiksliuke raudona parodyta su paprastu dangteliu (ne išgaubtu) ir be stop'o  g.gif

o as tik vakar sakiau pati sau biggrin.gif kad man maiso tas isgaubtas dangtelis ....nepatinka , nes kai nenaudoji , tai ant virsaus nieko nagali padeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 25, 08:44)
Aš jį turiu senokai, bet tik prieš keletą dienų išsitraukiau  blush2.gif
Ruošiau faršą ale liula kebabams  biggrin.gif tai svogūnus supjausčiau mini QuickChef'o pagalba  ax.gif

Dėkui už nuomonę 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 09:34)
Dabar žiūriu katalogą ir mąstau, gal praktiškiau būtų uogoms pirktis "CoolSmart" 400 ml x4vnt. (70Lt), nei tą akcijinį rinkinį, nes garantuotai tie didieji indeliai voliosis be naudos g.gif

Man irgi jie patrauklūs, praktiškai vienam kartui, išsiėmei ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 25, 11:23)
Gera pradzia)Na ir kaip????Ar naudosi ???Nes as irgi noriu , oranzini  wub.gif

Giliai neįkišau, o tai jau šiek tiek reiškia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 06 25, 07:04)

Mergaitės, o kaip tas mini QuickChef? Vertas dėmesio?

Pasidalinsiu su Jumis idėja kaip dar galima naudoti [b]Samba puodelius: nešuosi į darbelį geriamą jogurtą, einu uogauti su juo (vaikui žemuogyčių, daugiau jų ten ir nėra, surenki, uždengi dangtuku ir nei vienos uogytės neišbarstai kol namo parkuliuoji)  bigsmile.gif Tada supilu į juos maisto likučius ir pastatau ant šaldytuvo durelių. Gal kam bus naudinga kokia idėja  biggrin.gif[/B]

Man Mini Kvikšefas nepamainomas dalykas, jau svogūno ranka nebekmokėčiau pjaustyt, jis tą daro puikiai thumbup.gif graikinius riešutus ir be problemų susismulkinu, kokį agurkėlį kai reikia tik sau į salotas, žodžiu man tai bigsmile.gif gaminys.

QUOTE(Sisi @ 2009 06 25, 09:10)
Ir su koldūnine dar nesusidraugauju. Vieną kartą dariau koldūnus, bet žiauriai nesisekė, vis prilipdavo tešla, kai pridėdavau įdaro, tai niekaip tų koldūnų iškrapštyti lauk negalėdavau schmoll.gif Gal tešla per minkšta buvo, gal per plonai iškočiojau, gal ir įdaro per daug bandžiau įdėt... Na po to karto vis nesiryžtu koldūnais užsiimti, labai jau daug laiko jie man suėdė  doh.gif

žinai, aš galvoju, kad tu per daug dėjai įdaro, ir reikia gerai pamiltuot pačią formą, nuo tešlos ir daug priklauso ir dar dėl laiko užėmimo, aš tai jau kai atsisėdu tai kokiai porai valandų ir prisidarau daug:ir su mėsa ir su varške, o tada į šaldiklį, va tada tai thumbup.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 06 25, 11:23)
O gal kam reikia sauksto ledams o nereikia silikonines formos(nes ten kartu pigiau iseina) Gal kaip nors galim susitarti??? :wub

man ir tik šaukšto tereikia tongue.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 11:24)
spigly, taip "užzarazinai" su tuo keksu, kad "atsiprintinau" receptą, bandysiu kurį vakarą kept  ax.gif
Kažkas nenormalaus pasidarė, nekyla rankos pirkt gatavo  biggrin.gif

Burbuliuks, gerą mintį pakišai, apie žuvį visai ir nepagalvojau  mastau.gif , o kažin ar mėsą patogu juose laikyti?

aš ir bandysiu, arba šian arba poryt, mane jis ir sumasino, aš ir norėjau klaust kaip jo skonis, bet dabar jau aišku bigsmile.gif

nu žinokit man, tai rinkinuko dydžiai labai geri, ypatingai man patinka ta plokščioji didelė dėžutė, ten kokius karbonadus jau pamuštus susišaldau, ar žuviai thumbup.gif tai pačiai lašišai pasūdyt labai gerai. Ai jei trumpai, tai aš ten viską šaldau ir mėsą, ir žuvį ir sultinius ir vaisiai ir uogos ir daržovės lotuliukas.gif
Atsakyti
Koleges is Vilniaus gal kuri nori priglausti po savo sparnu ir mano uzsakyma ax.gif niekaip nepritempiu iki 360 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 25 birželio 2009 - 11:36
Sisi , o jei pradžioje tą koldūninę truputį aliejumi patepti, po to pamiltuoti, gal jums taip neliptų tešla ir gražiai koldūniukai iškristų, nebandėt?
Atsakyti
rosee, tu taip bandei? g.gif nu kad užtenka pamiltuot ir viskas mirksiukas.gif
Kažkaip ir aš pradėjau dvejot dėl šaldymo indelių rinkinuko doh.gif aš tokių turiu, ber tikriausiai trūkumą geriau kompensuotų tie mažesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 06 25, 12:16)
rosee, tu taip bandei?  g.gif nu kad užtenka pamiltuot ir viskas mirksiukas.gif
Kažkaip ir aš pradėjau dvejot dėl šaldymo indelių rinkinuko doh.gif aš tokių turiu, ber tikriausiai trūkumą geriau kompensuotų tie mažesni g.gif

Manau, kad buvo per drėgna tešla ir per daug mėsos. Aš tik pamiltuoju, viskas ok. Jei tik mėsos privarau per daug, tada tai sunkiau išlenda. Bet gi normalu.

Jei turi, tai tikrai imk tada tik mažesnių. Mano galva.
Atsakyti
Nebandžiau su aliejum, miltais barsčiau gausiai. Įdaro irgi dėjau nemažai (nu ką reiškia nemažai: daug ten neįdėsi į tokią mažą skylutę, bet stengiausi, kad ne tik kvapas mėsos būtų, bet ir spalva matytųsi lotuliukas.gif ). Tai va, ir teko tą įdarą išstūminėt per jėgą, o dar tešla plonai kočiota doh.gif Dabar laukiu, kada visai neturėsiu ką veikti, tada bandysiu vėl daryti koldūnus ( po 100 metų turbūt hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 25, 11:46)
o as tik vakar sakiau pati sau  biggrin.gif  kad man maiso tas isgaubtas dangtelis ....nepatinka , nes kai nenaudoji , tai ant virsaus nieko nagali padeti  rolleyes.gif

geras biggrin.gif o aš kaip tik džiaugiuos, kad jis išgaubtas - salotas kai sudedi (laikymui), tai daugiau prikraut galima biggrin.gif o laikau aš atskirai centrifūgą, jai skirtoj spintutėj (sustūmus silikonines formas). tik kad retai ji pas mane nedirba. jei nereikia nieko sukt, tai laiko daržoves, arba va kaip dabar, agurkėlius laiko paraugtus.
svarbu šaldytuvo lentynėles tinkamu atstumu susidėliot, kad tilptų centrifūga su išgaubtu dangtuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš su klausimėliais blush2.gif
Šiandien dar 26 savaitė ar aš čia kažką maišau? g.gif
Ir kokiame indelyje būtų galima ilgiau išlaikyti šviežias uogas? Fridgesmart turbūt nelabai tinka, gal visada šviežia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 25, 14:58)
Sveikos,

Aš su klausimėliais  blush2.gif
Šiandien dar 26 savaitė ar aš čia kažką maišau?  g.gif
Ir kokiame indelyje būtų galima ilgiau išlaikyti šviežias uogas? Fridgesmart turbūt nelabai tinka, gal visada šviežiag.gif

Aš naudoju visada šviežia.
Atsakyti