pelyte, labai gražu
QUOTE(mime @ 2009 07 26, 13:55)
labai jau gražu, gal galima būtų schemutę?
Laba vakara
Prisiziurejus cia nuostabiu darbu, uzsidegiau ir as sau sijona nusinerti
Tad gal kas nors prades pradedanciai mezgejelei ir paaiskins, kaip reiktu nerti zenkla, kuris schemoje Nr. 1 kartojasi 4, 6, 8 eilutese Tarsi toks rombiukas su dviem uzmetimais, kaip as suprantu. Bet gal tie stulpeliai kazkaip ypatingai jungiasi? Aciu ir daug balionu atsakiusiai
Tad gal kas nors prades pradedanciai mezgejelei ir paaiskins, kaip reiktu nerti zenkla, kuris schemoje Nr. 1 kartojasi 4, 6, 8 eilutese Tarsi toks rombiukas su dviem uzmetimais, kaip as suprantu. Bet gal tie stulpeliai kazkaip ypatingai jungiasi? Aciu ir daug balionu atsakiusiai
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 16:39)
QUOTE(simuteneve @ 2009 08 28, 22:57)
Laba vakara
Šaunuolė, teisingai, čia pavyzdyje tik trys stulpeliai su vienu užmetimu, o sijono schemoj du stulpeliai su dviem užmetimais
QUOTE(zinulė @ 2009 08 15, 17:45)
Kaip tik šiandien pirmojo sijono nuotrauką užmačiau . Čia visa tema apie jį - rusaitės mezga.
Beje, norėjau paklausti mezgejėlių , gal kur esate užmatę sijonų stambesnioms, nes kur žiūriu, tai tik lieknoms. Bijau, kad nusimezgus jis man gali netikti . Iš anksto dėkinga
merginos štai mano sijonas, jūsų teismui
QUOTE(ausrytyja @ 2009 09 01, 21:14)
Kad nerodo bent man
QUOTE(ausrytyja @ 2009 09 02, 16:55)
Jau rodo, pagyriau kitoje temukej Bet ir cia pasikartosiu, kad labai puikus darbelis
QUOTE(ausrytyja @ 2009 09 02, 17:55)
bandau dar kartą
Labai dailus ir spalva tokia miela.