Ačiū, merginos, už gerus žodelius mano sijonui
Naiste777, nėriau su dviem užmetimais, bet manau galima ir su vienu, reikiamą ilgį gausi nerdama apatinį raštą ir kaip Liniuka rašė - kuo to rašto daugiau, tuo gražiau sutinku visiškai su ja.
QUOTE(laimužėX @ 2009 07 31, 19:25)
Ačiū, merginos, už gerus žodelius mano sijonui
Naiste777, nėriau su dviem užmetimais, bet manau galima ir su vienu, reikiamą ilgį gausi nerdama apatinį raštą ir kaip Liniuka rašė - kuo to rašto daugiau, tuo gražiau sutinku visiškai su ja.
labai grazuoliskas ir fainuoliskas tas sijonas galvoju butu visai nieko tik apatini rasta panaudot
Sveikutės darbštuolės, niekad nebuvau šioj temelėj, nes sijonų nenešioju, taigi ir nemezgu, ir va kažkaip netyčia užsukau, na ir grožis tų jūsų sijonų , net man noras nusimegzti kilo, na gal kol kas tik savo mažąjai dukrytei, pasitreniravimui
Merginos sijonu mezgejos-nerejos turiu keleta klausimu ar galit man kuri nors padet?
kokiais siulais jus mezgat VS sijona?
ir dar - jus ji mezgat ratu? ar galima is dvieju daliu megzt? Beje, o kaip jus matuojat? Per uzpakali, kad butu geras plotis , o virsuj veriat kazkoki sniureli ar guma ar kaip?
ir dar - jus ji mezgat ratu? ar galima is dvieju daliu megzt? Beje, o kaip jus matuojat? Per uzpakali, kad butu geras plotis , o virsuj veriat kazkoki sniureli ar guma ar kaip?
QUOTE(aaagnex @ 2009 08 04, 11:02)
Merginos sijonu mezgejos-nerejos turiu keleta klausimu ar galit man kuri nors padet?
Aš nėriau ratu iš maxi siūlų. Mano nuomone, ratu nert geriau ir gražiau, nes nėra siūlių šoninių. Matavau per liemenį kad kiek laisviau būtų, o paskui prie juosmens prisiuvau gumą. O platėja jis savaime pagal raštą.
labukas, mergaičiukės
visas su sijonų pabaigtuvėm, pradėtuvėm ir viskuom kas gražu ir miela
rodausi ir aš savąjį
visas su sijonų pabaigtuvėm, pradėtuvėm ir viskuom kas gražu ir miela
rodausi ir aš savąjį
Pelytuke fantastiskas sijonukas , labai grazi, jura primenanti, spalvyte
ačiū
iš tikro tai labai bijojau iš šitų margučių kažką nerti, nes maniau jok raštas paskęs ir neliks jokio grožio... bet rezultatas gavosi geras
iš tikro tai labai bijojau iš šitų margučių kažką nerti, nes maniau jok raštas paskęs ir neliks jokio grožio... bet rezultatas gavosi geras
Pelytuke - labai grazus sijonukas ir maikutes papuosimai grazus labai
QUOTE(dovyda @ 2009 08 01, 00:30)
labai grazuoliskas ir fainuoliskas tas sijonas galvoju butu visai nieko tik apatini rasta panaudot
Mano planuose irgi vien apatiniu raštuku nertas sijonas, kažkur ir schemutę turiu
QUOTE(aaagnex @ 2009 08 04, 11:02)
Nėriau iš Maxi siūlų ratu. Pradžioj nusinėriau pynutę, kad klubai tilptu , bet truputį ir trumpesnė galėjo būt, nes nemažai jin pailgėjo Bet ivėriau šniurelius ir viskas gerai
QUOTE(Pelytuke @ 2009 08 04, 16:04)
rodausi ir aš savąjį
Eina sau, kaip gražuuuu Išties sužavejo
QUOTE(laimužėX @ 2009 07 31, 10:28)
Labai gražus
Gal schemutę būtų galima
AČIŪ
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 05, 13:38)
Ačiū
Visas šio sijono schemas sudėjau čia VS sijonas
Pelytuke, labai dailus sijonas