Kokio ilgio virbalais mezget sijonukus mocherinius Na nusipirkua as valinius virbalus ir jie yra 80 cm ilgio, is paziuros man jie per ilgi, bet trumpesniu niekur neradau
As jei sau megciausi nei neimciau i galva, ten man ir to 80cm ilgio butu per mazai Bet dabar maziukei krikstynom noriu nusimegzt suknele, tai kurgi ten tam vaikuciui apimties per pilvuka nieko nera Bet jau radom iseiti, bandys vyras padaryt virbalus pagal mane
As jei sau megciausi nei neimciau i galva, ten man ir to 80cm ilgio butu per mazai Bet dabar maziukei krikstynom noriu nusimegzt suknele, tai kurgi ten tam vaikuciui apimties per pilvuka nieko nera Bet jau radom iseiti, bandys vyras padaryt virbalus pagal mane
Aišku. Aš ir šitą jau nusinėrus-tik aš tai tris motyvus dariau,o dabar pradėjau liemenę į komplektą narpulint-bandau sudaryt kostiumėlį. Viršų darysiu kaip šitos
o apačią-stulpeliu su 2užmetimais. Žiūrėsiu,kas gausis
Aišku. Aš ir šitą jau nusinėrus-tik aš tai tris motyvus dariau,o dabar pradėjau liemenę į komplektą narpulint-bandau sudaryt kostiumėlį. Viršų darysiu kaip šitos
o apačią-stulpeliu su 2užmetimais. Žiūrėsiu,kas gausis
Tai zilka ir yra 50cm, cia visas virbalu ilgis su zilka 80cm MB man dabar padare, kad butu visas virbalu ilgis 60cm Vaikus suguldau ir eisiu bandyt megzt