Ką tik numegztam nenaudoju jokių skalbimo priemonių, tik Lenor minkštiklį. Patiesiu, išformuoju, po to nebesitampo. Sumirkyto vaizdas daug gražesnis.
[quote=naiste777,2010 01 20, 22:41]
Mergytės nepanikuokit.
Ot tai aciu uz palaikyma. Ir as bandau megzt toliau, tik siulu reiks vel varyt dasipirkti, nes tik 4 matkiukus papirkau. Ziuresim kas gausis. Labai plataus tai nesinori, bet ka daryt kai pati platoka tai ir sijonas automatiskai plateja Sekmes ReNcYtEa ir tau. Fotkinsim kai padarysim Tiesa, o is kokiu siulu tu mezgi? As tai BBB mochera su silku, tik spalvu nebuvo - tai nelabai patinkancia pasiemiau bet gal bus nieko.
Mergytės nepanikuokit.
Ot tai aciu uz palaikyma. Ir as bandau megzt toliau, tik siulu reiks vel varyt dasipirkti, nes tik 4 matkiukus papirkau. Ziuresim kas gausis. Labai plataus tai nesinori, bet ka daryt kai pati platoka tai ir sijonas automatiskai plateja Sekmes ReNcYtEa ir tau. Fotkinsim kai padarysim Tiesa, o is kokiu siulu tu mezgi? As tai BBB mochera su silku, tik spalvu nebuvo - tai nelabai patinkancia pasiemiau bet gal bus nieko.
[quote=audronele,2010 01 21, 18:30]
Sekmes ReNcYtEa ir tau. Fotkinsim kai padarysim Tiesa, o is kokiu siulu tu mezgi? As tai BBB mochera su silku, tik spalvu nebuvo - tai nelabai patinkancia pasiemiau bet gal bus nieko.
[/quote]
Aš ir iš šitos pačios mezgu,o spalvą tai rudą šį sykį pasirinkau. Man ir 3kamuoliukų neužteks,bet ketvirto tai manau nedaug prireiks,bet aš ir paskui dar planuoju liemenę nusimegzt,jei tik sijonas gausis nešiotinas
[quote=Herma,2010 01 22, 20:06]
Va mano PP sijonukas is merinosu vilneles
[/quote]
Oi kaip gražu Nu bet ką čia ir šnekėt-kai motera figūringa,tai visokie modeliai liuksiškai atrodo
Sekmes ReNcYtEa ir tau. Fotkinsim kai padarysim Tiesa, o is kokiu siulu tu mezgi? As tai BBB mochera su silku, tik spalvu nebuvo - tai nelabai patinkancia pasiemiau bet gal bus nieko.
[/quote]
Aš ir iš šitos pačios mezgu,o spalvą tai rudą šį sykį pasirinkau. Man ir 3kamuoliukų neužteks,bet ketvirto tai manau nedaug prireiks,bet aš ir paskui dar planuoju liemenę nusimegzt,jei tik sijonas gausis nešiotinas
[quote=Herma,2010 01 22, 20:06]
Va mano PP sijonukas is merinosu vilneles
[/quote]
Oi kaip gražu Nu bet ką čia ir šnekėt-kai motera figūringa,tai visokie modeliai liuksiškai atrodo
QUOTE(Herma @ 2010 01 22, 21:06)
Gražus sijonas ? Ir labai liuks batai .
Na aš skubu girtis-sijono kliošinė dalis baigta
Dabar reiks surinkt akis nuo liemens ir dar šiek tiek pamezgėt
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 01 24, 19:54)
na va tiesog nuostabu laukiam pasirodant galutinio varijanto jau pasipuošus
QUOTE(vogels @ 2010 01 24, 18:36)
na va tiesog nuostabu laukiam pasirodant galutinio varijanto jau pasipuošus
Ačiū Bus fotosesija ir pasipuošus,bet dar ir liemenė planuose
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 01 24, 18:54)
Nugi gražu. Spalva labai faina.
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 01 24, 18:54)
labai dailu, as irgi toki narplioju tik sokoladini, jauciu neapseisiu be Jusu pagalbos, dabar 40 eile numezgiau, ziuresiu kaip cia toliau man eisis, einu tema perskaitysiu nuo pradziu nes maciau jau diskutavot apie si grozi, jei kas tikiuos visu Jusu pagalbos
QUOTE(neramuole @ 2010 01 24, 22:12)
labai dailu, as irgi toki narplioju tik sokoladini, jauciu neapseisiu be Jusu pagalbos, dabar 40 eile numezgiau, ziuresiu kaip cia toliau man eisis, einu tema perskaitysiu nuo pradziu nes maciau jau diskutavot apie si grozi, jei kas tikiuos visu Jusu pagalbos
Visada prašom Aš ir be jos niekaip būčiau neapsiėjus
laba visoms,kreipiuosi cia gal kas pagelbes,sumasciau nusimegzti sijona,bet kadangi nesu gera mezgeja,gal kas galite pagelbeti,noreciau pynemis megzto trumpo mini sijonuko,gal kazkas kazka esate dariusios,gal schemyciu turite