Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 01 06, 19:13)
thumbup.gif  ,o iš kokių siūlų abeji ?

taigi parasiau kokie siulai g.gif
Atsakyti
Maniskis smile.gif- tik dar be originalaus pasijonio..

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2010 01 07, 14:04)
Maniskis smile.gif- tik dar be originalaus pasijonio..

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
INGAPOC-sijonukas labai dailus ir grazus thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingapoc-super sijonas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
as irgi patenkinta sedziu, nusipirkau sokoladines spalvos medziagytes pasijoniui, kai bus viskas vietoj-pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit, nors kurį pavyzdį sakykit kiek dedate akių liemeniui, ir kosk liemuo, nes paskui labai sunku ardyti.
Atsakyti
mergaitės, kreipiuosi į servetėlinių sijonų mezgėjas. Vis tiek, jūsų patirtis nemaža, mezgėt gal įvairiom figūrom. Kaip jums atrodo - kaip toks sijonas žiūrėtųsi aukštai, šiaip nestambiai, bet plačių klubų savininkei? g.gif. Ilgio gal iki kelių norėtųsi...
Ačiū, jei pasidalinsit patirtimi smile.gif
Atsakyti
Klubu plociu tikrai nesiskundziu doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nugi visai fainai thumbup.gif. Gal ir juoda spalva savo duoda... g.gif
Bliamba, žiauriai noriu... Bet darbo bijau, o kai dar nesu tokio daikto mezgus doh.gif.
Bet prisiskaičiau čia pas jus - gal reikės bandyt laimę biggrin.gif

Liniuka, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oi ,mamački,kokie gražūs tie servetėliniai sijonai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2010 01 07, 17:11)
mergaitės, kreipiuosi į servetėlinių sijonų mezgėjas. Vis tiek, jūsų patirtis nemaža, mezgėt gal įvairiom figūrom. Kaip jums atrodo - kaip toks sijonas žiūrėtųsi aukštai, šiaip nestambiai, bet plačių klubų savininkei? g.gif. Ilgio gal iki kelių norėtųsi...
Ačiū, jei pasidalinsit patirtimi smile.gif

Va, mano sijonas. Esu 183 cm, užpakalį prilaikau gerą smile.gif. Čia mano pirmasis servetėlinis. Jam kaupiausi apie metus, informaciją rankiojau. O po to dar ir kelias suknias numezgiau. Vienžo, nėra taip sunku, kaip atrodo, tik pirmyn.

user posted image
Atsakyti