Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Trumpesnių valinukų RADAU tokioj naujoj siūlinėj prieš sinagogą {VLN}. Pasiėmiau beržinius paspalvotus valinukus, kurių VISAS ilgis 40 cm.
Atsakyti
50 cm ilgio Addi virbalu yra CUPe.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2009 11 11, 19:46)
Ačiū visom už pagyrimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Schema čia

Siūlai BBB Kid machera, suėjo trys matkeliai  4u.gif dėl spalvos, tai dievinu žydrą ir juodą kartu  wub.gif

apkretei tu su tuo sijonu...studijuoju schema ir as...tik man biski atrodo 'klaikiai' sudetinga... lotuliukas.gif ax.gif
tu nuo kurios eiles pradejai 'serveteles' raste megzti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyk: 18 lapkričio 2009 - 16:52
Sveikos,mezgėjėlės
Aš jau kuris laikas "tyliai"skaitau jūsų temą,mat užsinorėjau nerto sijono. Ir aišku radau,kokio noriu ax.gif Na jūsų darbukai tikrai fantastiški. Ir aš,kaip Gerbera123,pradedu užsikrėsti tuo servetėliniu sijonu. Bet man iškilo klausimas (prisipažinsiu,kad labai ščyrai temos neperskaičiau-daugiau modeliukų nuotraukomis domėjausi):tuos servetėlinius reik megzt būtinai iš mocheros? ir jei taip,tai kaip su jų prižiūra? Man toks klausimas iškilo,išskalbus savo mocherinį šalį-įplotį susitraukė,į ilgį-pailgėjo.Na šalis-bala nematė-nešioju ir taip,bet sijonui taip formas pakeitus,kažin ar eitų nešiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 11 18, 21:02)
Sveikos,mezgėjėlės

na as pati irgi ka tik pradejau servetelini sijona, bet tikrai ne is mocheros, o is kiek storesnes nei mochera angoros ax.gif manau geriau nesiosis
Atsakyti
na va merginos jau parsinesiau ir aš mocheros su šilku. turėtų gautis servėtėlinis sijonas. bet laiko tai taip mažai kad gal per žiemą ir įveiksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2009 11 18, 17:43)
apkretei tu su tuo sijonu...studijuoju schema ir as...tik man biski atrodo 'klaikiai' sudetinga... lotuliukas.gif  ax.gif
tu nuo kurios eiles pradejai 'serveteles' raste megzti?

Man irgi sudėtinga labai pradžioj atrodė, bet mezgant kuo toliau tuo lengviau , nors mezgant eiles vis pasižiūrėdavau į priekį ir už galvos susiimdavau, galvojau, nu va tas eilėstai įveiksiu, o tas kitas blink.gif bet įveikiau. Mezgiau nuo 16 ar 17 eilės. Tarp kitko, jau buvau į viešumą išėjusi su tuo sijonu, daug žvilgsnių pagavau žiūrinčių į mano sijoną thumbup.gif
Atsakyti
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtas

user posted image
čia tikra spalva

user posted image

Atsakyti
Vajetus, Zinule, kiek čia darbo 4u.gif Vaizdelis pritrenkiantis. Labai pavasariškai ir gaiviai atrodo tokį niūrų rudenį.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 22, 15:46)
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtas

labai grazu rolleyes.gif Medalis uz kantrybe thumbup.gif 4u.gif

Laumar i tavo sijona neimanoma netkreipt demesio ax.gif nes ir spalva ir pats sijonas vertas griuvancio ziurkiaus :)ir milijono pagyru rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinule-pasaka thumbup.gif koks geliu laukas...
ar ilgai jungei??? smile.gif Kaip matau viska apnerei kilputem,ir taip buvo lengviau jungti?Ar susiuvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2009 11 23, 08:25)
Zinule-pasaka thumbup.gif koks geliu laukas...
ar ilgai jungei??? smile.gif Kaip matau viska apnerei kilputem,ir  taip buvo lengviau jungti?Ar susiuvai? g.gif

Sunėriau viską susidėjusi. Iš pradžių susismaigsčiusi buvau, o paskui taip jau jungiau. Sunku pasakyt, kiek jungiau, nes ir dalis kartu nėriau, su tinkliuką prinėrinėjau. Pradėjau šitą sijoną rugpjūčio vidury, bet per tą laiką dar porą darbų numezgiau, buvo kokiam mėnesiu jis iš viso atidėtas į šalį, sakiau prieš vasarą pabaigsiu. O ir kartais per dieną tik kokį lapelį nunerdavau. Taip kad neužtrukau ilgai, jei skaičiuot tik jam skirtą laiką.
Atsakyti