faina ideja-sijonas-skraiste...
manau verta megzti bus 2-viename,jei rimtai,tai svarbu kad toks sijonas nestorintu,nes eina gana ryskios juostos,bet man juostos patinka... taip kad jei nori,tai as pritariu
Sakot gali storint?
Kazkaip apie tai nepagalvojau... O jeigu imt panasiu atspalviu, tik skirtingo storio siulus gal nestorintu?
Siaip jei storins, tai beda, nes ir taip idealia figura deja kol kas pasigirt negaliu
Kazkaip apie tai nepagalvojau... O jeigu imt panasiu atspalviu, tik skirtingo storio siulus gal nestorintu?
Siaip jei storins, tai beda, nes ir taip idealia figura deja kol kas pasigirt negaliu
QUOTE(aaagnex @ 2009 10 27, 16:53)
Sakot gali storint?
nu ale grazus visai tas tavo nusiziuretas sijonukas - tik kad tikrai gali storinti - as turiu toki platejanti vilnoni, bet ne dryzuota - tai storina jis, gerai, kad pati nestora, tai dar visai su velniu ziurisi.
QUOTE(aaagnex @ 2009 10 27, 18:42)
Turiu toki klausimeli
Mastau apie toki sijona:
Patinka man labai modelis, bet niekada gyvenime nenesiojau tokiu sijonu - visa laika nesiojau tik trumpus, o dabar kazkaip i ilgesnius vis pradejau dairytis...
Kaip manot - ar vertas demesio sis sijonas?
Ar graziai ziuretusi tamsiu kokiu nors spalvu? Labai noreciau tokio, bet tamsaus ir gal siek tiek siauresnio...
Labai labai prasau jusu patarimo
Kaip manot - kokios spalvos ziuretusi graziai? Ar is viso negrzaus jums sis modelis
Mastau apie toki sijona:
Patinka man labai modelis, bet niekada gyvenime nenesiojau tokiu sijonu - visa laika nesiojau tik trumpus, o dabar kazkaip i ilgesnius vis pradejau dairytis...
Kaip manot - ar vertas demesio sis sijonas?
Ar graziai ziuretusi tamsiu kokiu nors spalvu? Labai noreciau tokio, bet tamsaus ir gal siek tiek siauresnio...
Labai labai prasau jusu patarimo
Kaip manot - kokios spalvos ziuretusi graziai? Ar is viso negrzaus jums sis modelis
čia apie šitą
va kaip būna gyvenime o aš maniau kad čia man vienai taip. tik aš visą gyvenimą nešiojau labai labai ilgus o dabar jie jau trumpėja
manau kad labai gražiai žiūrėtūsi koks juodas arba ruda kaip šokoladas, dar šiemet ant bangos alyvinė jam irgi tiktų o tamsios spalvos tai nestorina viskas bus gerai . O siaurinti gal ir nereiktų taip gražiau.
sveikos merginos. noreciau paklausti ar man is tokios staltieses ziuretusi moherinis sijonukas, ar nelabai?
Manau, kad ziutetusi
man tai toks nieko, kaip sios sukneles,tik siuliukus parink plonesnius ir splavyte
aciu merginos.
butinai keisiu ir siulus ir spalva cia buvo tik rasto mokinimasis ir senu siulu sumezgimas
QUOTE(Jollyk @ 2009 10 29, 14:19)
man tai toks nieko, kaip sios sukneles,tik siuliukus parink plonesnius ir splavyte
butinai keisiu ir siulus ir spalva cia buvo tik rasto mokinimasis ir senu siulu sumezgimas
QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 11 04, 23:08)
laba,prisiziurejau graziu dalykeliu ir nusprendziau papuosti savo panele,stai kas gavosi
na gavosi
Loresta - viskas gerai gausis- tinka visi servetėliniai motyvai.
jurgjtaaa - manau panelė labai patenkinta
jurgjtaaa - manau panelė labai patenkinta