ir sagdo sijobuku mielai pasipuosciau nerealus..
gal rasteli galima butu? dar niekur nemaciau sito rastelio..
Kad cia labai paprastas rastelis 1g 1u 10g 2 sumegzt i kaire 2 i desine 10g 1 u,cia mezgiau dukrai penkiametei dariau 9 raportus ,i virsu siaurinant kas 15 eiliu
Va ir mano žadėtas sijonas, pagal VS schemą
Siūliukai Smyrna vilnelė, sunaudojau beveik 3 lamuoliukus. Smagiai nėrėsi ir apsivilkusi gerai jaučiuosi
Siūliukai Smyrna vilnelė, sunaudojau beveik 3 lamuoliukus. Smagiai nėrėsi ir apsivilkusi gerai jaučiuosi
Niu, gražu be galo. Bet Smyrna tokie plonyčiai, jei iš vieno siūlo nėrei, tai medalis tau Ir tradicinis mano klausimas apie šitą sijoną, su vienu ar su dviem užmetimais viskas nerta? Reikės man to sijono pavasarį būtinai, gal jau figūra bus apynormalė
QUOTE(naiste777 @ 2009 10 19, 09:11)
Niu, gražu be galo. Bet Smyrna tokie plonyčiai, jei iš vieno siūlo nėrei, tai medalis tau Ir tradicinis mano klausimas apie šitą sijoną, su vienu ar su dviem užmetimais viskas nerta? Reikės man to sijono pavasarį būtinai, gal jau figūra bus apynormalė
Su dviem užmetimais
Žinok, mano figūra irgi netobula, bet labai dėkingas modelis. Per pilvą gan aptemtai, o paskui gražiai išplatėja.
Taip taip - siūlai plonyčiai, bet nėrėsi smagiai. Tik truputį dažė. Išskalbiau, gal nebesidažys.
AČIŪ už medalį
Radau labai gražų sijonuką.
Sveikos
Kaip gražu Ir spalva gyvybinga!
Aš taip pat vis dar narplioju VS'ini sijonuką. Irgi iš plonos vilnelės Jau galvojau reiks ardyti, nes pagal shemą viską nunėriau, o ilgio tai trūksta Bet žiūriu, pas jus labai gražiai jis pailgintas kartojant raštą. Gal galit išduoti paslaptį, kaip tai padaryti? Kurias eilutes kartojate, kad gražiai pasiilgintų sijonėlis ir raštas neišsikraipytų? Ar čia kažko pridėti reikia, ar atimti? Aš pradedančioji, tai nelabai gaudausi i nėrinuką žiūrėdama
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 19, 07:03)
Va ir mano žadėtas sijonas, pagal VS schemą
Aš taip pat vis dar narplioju VS'ini sijonuką. Irgi iš plonos vilnelės Jau galvojau reiks ardyti, nes pagal shemą viską nunėriau, o ilgio tai trūksta Bet žiūriu, pas jus labai gražiai jis pailgintas kartojant raštą. Gal galit išduoti paslaptį, kaip tai padaryti? Kurias eilutes kartojate, kad gražiai pasiilgintų sijonėlis ir raštas neišsikraipytų? Ar čia kažko pridėti reikia, ar atimti? Aš pradedančioji, tai nelabai gaudausi i nėrinuką žiūrėdama
QUOTE(simuteneve @ 2009 10 19, 12:25)
Sveikos
AČIŪ.
Kartojau 4-os schemos 33-37 eilę tiek kiek reikėjo iki norimo ilgio. Ten kur šone parodyta raudonai. Labai paprasta
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 19, 11:58)
AČIŪ.
Kartojau 4-os schemos 33-37 eilę tiek kiek reikėjo iki norimo ilgio. Ten kur šone parodyta raudonai. Labai paprasta
Labai ačiū Einu pabandysiu
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 13, 14:31)
Na va, pagaliau rodausi pirmąjį servetėlinį sijoną:
o rasciuka gal galima?
panele prym-puikus sijonasir as noreciau paprasyti- schemos megzto virbalais sijono,taip vadinamo 'serveteles' tipo?
aciu
saulelydis-
Ligvita-gera ideja seksovas sijonas...
aciu
saulelydis-
Ligvita-gera ideja seksovas sijonas...