Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiai

nezinau kur, bet kai ruosiaus savo vestuvems(pries 5m.) ir domejausi apie balandzius tokiam paleidimui, tai buvo sakanciu, kad tie paleisti balandziai neisgyvena.tada ir atsisakiau sios minties.
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2010 05 04, 09:46)
nezinau kur, bet kai ruosiaus savo vestuvems(pries 5m.) ir domejausi apie balandzius tokiam paleidimui, tai buvo sakanciu, kad tie paleisti balandziai neisgyvena.tada ir atsisakiau sios minties.


Grįžta atgal pas šeimininkus biggrin.gif Išgyvena 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat leisim 2 balandzius (dabar galvoju gal 3 imti)..Dvieju balandziu kaina Klaipedoje 100 litu
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2010 05 04, 14:05)
Mes taip pat leisim 2 balandzius (dabar galvoju gal 3 imti)..Dvieju balandziu kaina Klaipedoje 100 litu


Pagal skelbimus pigiau galima susirasti mirksiukas.gif


Trys balandžiai - tai pats stipriausias tikinčiųjų simbolis. Paleisti balandžiai simbolizuoja Tėvą, Sūnų ir Šv. Dvasią.
Vienas balandis - dažniausiai simbolizuoja Šv. Dvasią.
Baltų balandžių porelė paleista vestuvėse simbolizuoja dviejų žmonių jungtį, ilgą gyvenimą ir laimingą santuoką. Tai krikštynose kažin ar tiks g.gif nors... biggrin.gif
Septyni balandžiai aplink kryžių reiškia septynias Šventosios Dvasios dovanas: išmintį, supratimą, patarimą, tvirtumą, žinojimą, maldingumą ir dievobaimingumą.
Balti balandžiai krikštynoms, kai leidžiamas vienas arba daugiau balandžių, simbolizuoja ryšį ir priartėjimą prie Dievo pasaulio.




Balandis - dažnas simbolis ir kasdieniniame gyvenime. Žalioji Taika, tarptautinis judėjimas už aplinkos apsaugą, pasirinko emblema balandį su alyvmedžio šakele.
Balandis simbolizuoja taiką ir viltį.
Balandžių paleidimas į orą, tai sena, pasaulietiška tradicija.
Balti balandžiai simbolizuoja ne vien tik taiką. Šie paukščiai taip pat šeimos santarvės, meilės, atsidavimo, ramybės ir gerovės simbolis.
Baltos spalvos balandžiai dažniausiai į skrydį palydimi ne tik vestuvėse, bet ir krikštynose.


Balti balandžiai poruojasi visam gyvenimui, o paleisti svetimoje vietoje sugeba surasti kelią namo.


Pas mus bus 3 balandžiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 05 gegužės 2010 - 14:56
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 06 20, 22:42)
mes taip pat leidome balandy po baznycios.kainavo 50lt. kai turesiu foto , galesiu ikelti parodyti. atrode super  wub.gif

nuotraukų taip ir neparodėt verysad.gif
Atsakyti
Mes taip pat leisime balandžius smile.gif
Atsakyti
mes neleidom, krikstynos gruodi buvo, o ir vaikiukui tada buvo tik 3 menesiai
Atsakyti
Tai mergaites kaip ten su tais balandžiais ar jie parskrenda pas šeimininkus? g.gif
man tai labai gražu, bet paleisi o kur jie paskui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilka @ 2010 07 03, 20:20)
Tai mergaites kaip ten  su tais balandžiais ar jie parskrenda pas šeimininkus?  g.gif
man tai labai gražu, bet paleisi o kur jie paskui?  g.gif

yra 2 variantai, vieni grizta pas seimininkus - tada juos atvezes jums zmogus bus salia ir lauks, kol jie sugris pas ji i narveli, kai kurie dar buna treniruoti sugrizti i namus (cia tie pasto balandziai vadinani), kitas gi variantas labai baisus - jie tiesiog lieka be namu ir vietos, o kadangi uzauginti namuose, gamtoje neisgyvena..
Atsakyti
Sveikos,mes auginam balandzius,tikrai nera taip kad jie paleisti mirsta,labai retas atwejis kai jie nesugryzta namo(na nebent labai jauni yra).As taip pat galvojau apie paleidima,bet radau informacijos kad paleidziant balandi paleidi sawo laime(na siuo atweju waiko),todel atsisakiau sios minties,geriau lai musu laime skraido musu kieme,ir kiekviena diena nesa ja is naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti,kur galima butu issinuomoti Viilniuje 3 baltus balandzius,ir kiek tai kainuotu ax.gif ?Gal turite nuomojamu balandziu seimininku tel,buciau labai dekinga jeigu parasytumete 4u.gif .
Atsakyti
Mes irgi leisim iseja is baznycios. Firma kuri uzsiima visu situ reikalu dar ir praveda tokia ale pamokele apie balandzio reiksme kriksto metu. Balandis bus narvelyje ji galima apziureti, tada kad vaikiukas susipazintu su juo paliestu ir pan. Jeigu vaikiukas mazas tai leidzia kriksto teveliai o jeigu jau turi 4-5 metukus tai galima ir paciam vaikiukuj paleisti. Dar duoda dovanu atminimo atviruka su uzrasu kad leista buvo kriksto proga. mirksiukas.gif Mes leisim birzelio 4 diena, tai kaip turesiu foto galesiu parodyti kaip viskas vyko mirksiukas.gif
Atsakyti