Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

Sako dabar tik gėjams lengva galą su galu sudurti.
Atsakyti
Aciu visiems uz atsakymus 4u.gif mano vyras ne bedarbis kaip kazkam pasirode cool.gif tik issikraustom gyventi i kita miesta, o mano darboviete mane gali perkelti dirbti ir ten, o tai nepalyginti paprasciau nei mano vyrui susirasti nauja darba siais sunkiais laikais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2009 07 20, 09:19)
Aciu visiems uz atsakymus  4u.gif  mano vyras ne bedarbis kaip kazkam pasirode  cool.gif  tik issikraustom gyventi i kita miesta, o mano darboviete mane gali perkelti dirbti ir ten, o tai nepalyginti paprasciau nei mano vyrui susirasti nauja darba siais sunkiais laikais  mirksiukas.gif

Sėkmės jums įsukriant naujoje vietoje ir gyvenimeuser posted image
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 07 10, 19:05)
Norejau Jusu pasiteirauti.
nuo 2005metu balandzio iki 2006balandzio dirbau vienam darbe, 2006 geguze isnaudojau uz tuos metus kasmetines atostogas ir iskart isejau i dekreta, paskui  vaiko prieziuros atostogu kol sueis 3 metukai, t.y. iki 2009-09-01 4u.gif
2008 metais pastojau ir 2009 metais kovoo menesi vel isejau i dekreta .
tai kaip suprantu jei iseidinesiu is darbo ar grisiu i  ji man priklausys atostogos ar kompensacija uz du dekretus ane bigsmile.gif tik idomu is kokiu pajamu skaiciuotu tada g.gif  is tu ka gaudavau 2006 ax.gif

Man atrodo kad uz tos 2006 metus skaiciuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Torronta @ 2009 07 22, 12:57)
Man atrodo kad uz tos 2006 metus skaiciuos g.gif

aha jau issiaiskinau bigsmile.gif
Atsakyti
laba,
noreciau paklausti, ka daryti tokiu atveju kada darbas po atostogu prasideda nedarbingumo pazyma? esme tame kad man i darba antradieni, o vaikas serga ir negalvoja pasveikti, ka reiktu daryt, jei iki antradienio nepasveiks, antradieni kreiptis pas vaiko gyd kad parasytu vadinama bilieteni, ir paskambint i darba, pasakyt?
kazkaip nefaina kai taip darbas prasideda po 2m atostogu, bet kur vaika serganti det? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazačka @ 2009 07 31, 08:48)
laba,
noreciau paklausti, ka daryti tokiu atveju kada darbas po atostogu prasideda nedarbingumo pazyma? esme tame kad man i darba antradieni, o vaikas serga ir negalvoja pasveikti, ka reiktu daryt, jei iki antradienio nepasveiks, antradieni kreiptis pas vaiko gyd kad parasytu vadinama bilieteni, ir paskambint i darba, pasakyt?
kazkaip nefaina kai taip darbas prasideda po 2m atostogu, bet kur vaika serganti det? blush2.gif

Na o ką daryti jeigu vaikas serga. Suprantu, kad ne gerai jaučiates dėl to.
Paskambinkite į darbovietę ir praneškite, kad nuo ... iki ... turėsite nedrabingumo pažymą ir tiek. smile.gif
Atsakyti
einant vaiko prieziuros atostogu buhaltere liepe pareiskima rasyti 3 metams,jei as grysiu po 2 metu,ar kazin nebus taip kad pasakys pareiskimas parasytas 3 metams ir sedek namie?
Atsakyti
pranešite darbdaviui prieš dvi savaites kad norite grįžti į darbą ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2009 07 31, 14:37)
einant vaiko prieziuros atostogu buhaltere liepe pareiskima rasyti 3 metams,jei as grysiu po 2 metu,ar kazin nebus taip kad pasakys pareiskimas parasytas 3 metams ir sedek namie?

QUOTE(voveriukstis @ 2009 07 31, 18:49)
pranešite darbdaviui prieš dvi savaites kad norite grįžti į darbą ir viskas.

drinks_cheers.gif Taip ir yra. Parašiau prašymą prieš dvi savaitės ir grįžau į darbą po metų, nors parašius buvau trims metukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,noriu jusu paklausti.20090907 mano maziui sueina du metai,nuo tada ir ruosiausi grizt i darba,taciau pries pora dienu paskambino pavaduotoja is darbo,ir pasake kad treciadieni si turiu grizti,nes db yra puiki proga,nes krize.o jei ne,tai dave suprast kad jei negriziu,tai man jau nebus darbo vietos.:-(noreciau paklausti ar taip galima elgtis?ir ar man paciai reikia pranest sodrai,kad griztu anksciau.aciu
Atsakyti
unsure.gif Padekite del Dievo, nezinau ka daryti, mergytei tuoj dveji metukai bus, planuoju gryzti y darba, taciau visur grasina atleidimais ir zinau keleta tokiu atveju kad gryzusias mamas privercia savo noru parasyti pareiskima iseiti is darbo savo noru... verysad.gif PO KIEK LAIKO GALI ATLEISTI IS DARBO-jeigu drysciau priestarauti,ta prasme pagrasyciau ystatymu, nes kazkaip internete konkreciai neradau parasyta... vieni sako kad po menesio gali atleisti darbo vos gryzus, kiti sako kad be metu neturi teises atleisti, treti kalba kad net nepriimti y darba gali - nes tipo kai vaikui sueina metai gali jau gryzti y darba - tipo negryzai - tavo problemos.... unsure.gif Tai is ko gyventi tada - kur vaika deti??? is ko uz mokescius moketi :unsure:Padekit ba jau stogas vaziuoja nuo nezinios ko griebtis... verysad.gif
Atsakyti