Aciu visiems uz atsakymus mano vyras ne bedarbis kaip kazkam pasirode tik issikraustom gyventi i kita miesta, o mano darboviete mane gali perkelti dirbti ir ten, o tai nepalyginti paprasciau nei mano vyrui susirasti nauja darba siais sunkiais laikais
QUOTE(raimita @ 2009 07 20, 09:19)
Aciu visiems uz atsakymus mano vyras ne bedarbis kaip kazkam pasirode tik issikraustom gyventi i kita miesta, o mano darboviete mane gali perkelti dirbti ir ten, o tai nepalyginti paprasciau nei mano vyrui susirasti nauja darba siais sunkiais laikais
Sėkmės jums įsukriant naujoje vietoje ir gyvenime
QUOTE(angeloangel @ 2009 07 10, 19:05)
Norejau Jusu pasiteirauti.
nuo 2005metu balandzio iki 2006balandzio dirbau vienam darbe, 2006 geguze isnaudojau uz tuos metus kasmetines atostogas ir iskart isejau i dekreta, paskui vaiko prieziuros atostogu kol sueis 3 metukai, t.y. iki 2009-09-01
2008 metais pastojau ir 2009 metais kovoo menesi vel isejau i dekreta .
tai kaip suprantu jei iseidinesiu is darbo ar grisiu i ji man priklausys atostogos ar kompensacija uz du dekretus ane tik idomu is kokiu pajamu skaiciuotu tada is tu ka gaudavau 2006
nuo 2005metu balandzio iki 2006balandzio dirbau vienam darbe, 2006 geguze isnaudojau uz tuos metus kasmetines atostogas ir iskart isejau i dekreta, paskui vaiko prieziuros atostogu kol sueis 3 metukai, t.y. iki 2009-09-01
2008 metais pastojau ir 2009 metais kovoo menesi vel isejau i dekreta .
tai kaip suprantu jei iseidinesiu is darbo ar grisiu i ji man priklausys atostogos ar kompensacija uz du dekretus ane tik idomu is kokiu pajamu skaiciuotu tada is tu ka gaudavau 2006
Man atrodo kad uz tos 2006 metus skaiciuos
QUOTE(Torronta @ 2009 07 22, 12:57)
Man atrodo kad uz tos 2006 metus skaiciuos
aha jau issiaiskinau
laba,
noreciau paklausti, ka daryti tokiu atveju kada darbas po atostogu prasideda nedarbingumo pazyma? esme tame kad man i darba antradieni, o vaikas serga ir negalvoja pasveikti, ka reiktu daryt, jei iki antradienio nepasveiks, antradieni kreiptis pas vaiko gyd kad parasytu vadinama bilieteni, ir paskambint i darba, pasakyt?
kazkaip nefaina kai taip darbas prasideda po 2m atostogu, bet kur vaika serganti det?
noreciau paklausti, ka daryti tokiu atveju kada darbas po atostogu prasideda nedarbingumo pazyma? esme tame kad man i darba antradieni, o vaikas serga ir negalvoja pasveikti, ka reiktu daryt, jei iki antradienio nepasveiks, antradieni kreiptis pas vaiko gyd kad parasytu vadinama bilieteni, ir paskambint i darba, pasakyt?
kazkaip nefaina kai taip darbas prasideda po 2m atostogu, bet kur vaika serganti det?
QUOTE(kazačka @ 2009 07 31, 08:48)
laba,
Na o ką daryti jeigu vaikas serga. Suprantu, kad ne gerai jaučiates dėl to.
Paskambinkite į darbovietę ir praneškite, kad nuo ... iki ... turėsite nedrabingumo pažymą ir tiek.
einant vaiko prieziuros atostogu buhaltere liepe pareiskima rasyti 3 metams,jei as grysiu po 2 metu,ar kazin nebus taip kad pasakys pareiskimas parasytas 3 metams ir sedek namie?
pranešite darbdaviui prieš dvi savaites kad norite grįžti į darbą ir viskas.
QUOTE(meskioke @ 2009 07 31, 14:37)
einant vaiko prieziuros atostogu buhaltere liepe pareiskima rasyti 3 metams,jei as grysiu po 2 metu,ar kazin nebus taip kad pasakys pareiskimas parasytas 3 metams ir sedek namie?
QUOTE(voveriukstis @ 2009 07 31, 18:49)
pranešite darbdaviui prieš dvi savaites kad norite grįžti į darbą ir viskas.
Taip ir yra. Parašiau prašymą prieš dvi savaitės ir grįžau į darbą po metų, nors parašius buvau trims metukams
Sveikos mamytes,noriu jusu paklausti.20090907 mano maziui sueina du metai,nuo tada ir ruosiausi grizt i darba,taciau pries pora dienu paskambino pavaduotoja is darbo,ir pasake kad treciadieni si turiu grizti,nes db yra puiki proga,nes krize.o jei ne,tai dave suprast kad jei negriziu,tai man jau nebus darbo vietos.:-(noreciau paklausti ar taip galima elgtis?ir ar man paciai reikia pranest sodrai,kad griztu anksciau.aciu
Padekite del Dievo, nezinau ka daryti, mergytei tuoj dveji metukai bus, planuoju gryzti y darba, taciau visur grasina atleidimais ir zinau keleta tokiu atveju kad gryzusias mamas privercia savo noru parasyti pareiskima iseiti is darbo savo noru... PO KIEK LAIKO GALI ATLEISTI IS DARBO-jeigu drysciau priestarauti,ta prasme pagrasyciau ystatymu, nes kazkaip internete konkreciai neradau parasyta... vieni sako kad po menesio gali atleisti darbo vos gryzus, kiti sako kad be metu neturi teises atleisti, treti kalba kad net nepriimti y darba gali - nes tipo kai vaikui sueina metai gali jau gryzti y darba - tipo negryzai - tavo problemos.... Tai is ko gyventi tada - kur vaika deti??? is ko uz mokescius moketi :unsure:Padekit ba jau stogas vaziuoja nuo nezinios ko griebtis...