Dienų? Mėnesių.
Jeigu DS įteisintas toks dokumentų teikimo būdas, t.y. el. paštu prašau.
Aš arba atvykčiau, arba siusčiau registruotu laišku. Juk darbdavys gali pasakyti, kad jokio laiško negavo.
Ir prie ko čia tai, kad jus esate karingai nusiteikusi. Jus tiesiog norite pasinaudoti savo teise ir anksčiau grįžti į darbą.
Siunčiate ne oficialų raštą, o pranešimą vadovaujantis LR DK 180 str. 2 d.
QUOTE(Marija5 @ 2010 04 22, 23:12)
Dienų? Mėnesių.
Aš arba atvykčiau, arba siusčiau registruotu laišku. Juk darbdavys gali pasakyti, kad jokio laiško negavo.
Ir prie ko čia tai, kad jus esate karingai nusiteikusi. Jus tiesiog norite pasinaudoti savo teise ir anksčiau grįžti į darbą.
tai kad as nenoriu grizti anksciau, as rasiau prasyma atostogoms iki kol vaikams sueis du metai. Tai va du ir suejo (sueis geg 23). Tai kazi kaip tokiu atveju, ar reikia siust ta oficialu rasta reg laisku kaip manai?
QUOTE(Marija5 @ 2010 04 22, 23:55)
Neee, tokių atveju nereikia.
Čia būtų tas pats, jeigu išėjus kasmetinių, rašytum darbdaviui, kad grįžti
Prašyme yra nurodyta data, pranešime Sodrai taip pat, tai papildomai nieko rašyti nereikia, ateini ir vse.
Čia būtų tas pats, jeigu išėjus kasmetinių, rašytum darbdaviui, kad grįžti
Prašyme yra nurodyta data, pranešime Sodrai taip pat, tai papildomai nieko rašyti nereikia, ateini ir vse.
na as ispesiu el pastu, pries tas dvi savaites. Siaip, del viso pikto. Na kad turetu laiko apgalvoti, issikviesti deryboms ir pan
o kai jau ateisiu i darba, kaip ten yra - jei turi pranest sodrai kad as grizau ar kaip? ojei nepranesa? nes vienai cia grasino taip.....
QUOTE(Packa @ 2010 04 22, 17:52)
Sveikos,
Labai reikia Jusu patarimo. situacija tokia i darba turiu grizti liepos 16 diena,kalbejau su vadove, vietos ir etato nera, kazka sake pasiulys. Ar turiu as dalyvauti kankursose del laisvos darbo vietos(pas mus daznai skelbia konkursa i laisva darbo vieta), eiti i pokalbius, ruosti pezentacijas, ar personalo skyrius man turiu kazka pasiulyt ir nukreipti mane i atitinkancias pagal reikalavimus pareigas?
Nes butent tai dare mano bendradarbe, su kuria buvo tokia pat situacija, panaikintas etatas ir darbo vieta. Jai pasiule personalo skyrius siusti CV ir pretenduoti i laisvas darbo vietas (cia imones viduje). Pretendavo i 5 laisvos darbo vietos, bet niekur nepaeme . Ar tai normalu, kad zmogus grizdamas po m atostogu turi dalyvauti konkursose?
Labai reikia Jusu patarimo. situacija tokia i darba turiu grizti liepos 16 diena,kalbejau su vadove, vietos ir etato nera, kazka sake pasiulys. Ar turiu as dalyvauti kankursose del laisvos darbo vietos(pas mus daznai skelbia konkursa i laisva darbo vieta), eiti i pokalbius, ruosti pezentacijas, ar personalo skyrius man turiu kazka pasiulyt ir nukreipti mane i atitinkancias pagal reikalavimus pareigas?
Nes butent tai dare mano bendradarbe, su kuria buvo tokia pat situacija, panaikintas etatas ir darbo vieta. Jai pasiule personalo skyrius siusti CV ir pretenduoti i laisvas darbo vietas (cia imones viduje). Pretendavo i 5 laisvos darbo vietos, bet niekur nepaeme . Ar tai normalu, kad zmogus grizdamas po m atostogu turi dalyvauti konkursose?
atsakykite man, prasau, nes nezinau kaip man protingiau pasielgti
QUOTE(Marija5 @ 2010 04 23, 13:36)
Ne, normalu, tiesą sakant.
Darbdavys privalo išsaugoti jūsų darbo vietą.
Arba jai nelikus pasiūlyti kitą. Panašią su ne mažesniu DU.
Po to, jeigu norite galite pretenduoti į kitą vietą
Darbdavys privalo išsaugoti jūsų darbo vietą.
Arba jai nelikus pasiūlyti kitą. Panašią su ne mažesniu DU.
Po to, jeigu norite galite pretenduoti į kitą vietą
Aciu. Tai jus sakat kad cia normalu kad turiu dalyvauti konkursose
Nedalivausiu jokiose konkursose, tegul personalas man kazka siulo. Jei dabar matau kad viesai pradejo skelbti apie laisvas darbo vietas, tai reiskia kad vietu yra.
QUOTE(Packa @ 2010 04 23, 14:43)
Aciu. Tai jus sakat kad cia normalu kad turiu dalyvauti konkursose
Nedalivausiu jokiose konkursose, tegul personalas man kazka siulo. Jei dabar matau kad viesai pradejo skelbti apie laisvas darbo vietas, tai reiskia kad vietu yra.
Oj, ne taip parašiau. Be abejo tai nėra NORMALUS DALYKAS.
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2010 04 23, 14:43)
Be abejo jums turi pasiūlyti kitą darbo vietą.
Darbdavys privalo po šių darbuotojui suteikti galimybę grįžti į tą pačią ar lygiavertę darbo vietą (pareigas) ne mažiau palankiomis sąlygomis, įskaitant darbo užmokestį, ir naudotis visomis geresnėmis sąlygomis, įskaitant darbo užmokestį, į kurias jis būtų turėjęs teisę, jeigu būtų dirbęs.
QUOTE(Marija5 @ 2010 04 23, 13:43)
Oj, ne taip parašiau. Be abejo tai nėra NORMALUS DALYKAS.
Dar turiu klausyma, jei butu kokia gera darbo vieta man baigiantis m atostogoms (liepos 16) tai as ir iseisiu. Jei nieko gero nesiulys tai norieciau vasara dar pabuti su vaiku, i darba norieciau grizti koki spalio 1d. Dabar parasius esu prasyma iki 2 metu, ar man rasyt prasyma pratesti iki 3 metu, ar tesiog nurodyt konkriecia data kada noriu grizti