QUOTE(ALINA24 @ 2010 03 15, 15:28)
Laba diena,
Turiu ir as man rupima kalusyma........
Mano dukrelei liepa sueis 2metukai o antra vaikuti pagimdysiu gruodzio menesi. Dabar nezinau ka man daryti ta laikotarpi nuo rugpjucio iki gruodzio? Mano sena darboviete bankrutavo,neturi kur grizti i darba.
QUOTE(lairam @ 2010 03 15, 15:31)
Na manau, kad Jums reikėtų ieškotis naujo darbo. Nes, jeigu pagimdysite leliuką būdama bedarbė, tai jokių pinigėlių negausite
...
QUOTE(l'eau @ 2010 03 15, 16:09)
jei norite gauti išmokas teks dirbti. jei nenorite - galite nedaryti nieko
QUOTE(AZUBA @ 2010 03 15, 19:16)
Pirmiausia jums ir nereikia niekur grįžti, nes vaiko auginimo atsotogos yra iki 3 metų, o jūsų mergaitei bus tik 2 metukai, kai pagimdysit kitą, pildant dokumentus nurodysit, kad skaičiuotų iš ankstesnių laikotrapių t.y. iš tų pačių kaip gavot su pirmu vaiku. Jei gimdysit gruodį tai apie rugsėjį ar spalį prasidės dekretinės atostogos, tada įmonėje nutrauksit atostogas su pirmu vaiku ir apsiforminsit dekretines su antru.
oi apie bankrotą praleidau
, bet vis tiek turėtų jums skaičiuoti iš buvusio laikotarpio, nes čia vis tik ne savo noru išėjimas
ir dar čia gal ne biržos, bet sodroje reiktų klaustis, jie išmokas skaičiuoja
QUOTE(l'eau @ 2010 03 15, 19:25)
neklaidinkite. jei bankrotas įvyko jau pagimdžius pirmąjį vaiką vistiek teks darbintis kad būtų galimybė prašyti kad skaičiuotų kaip su pirmuoju.
paskaiciau, ir 'susibalamutijau' dabar visai... kaip is tiesu, jei mano vaikiukui sueis 2 metai rugpjucio 31 diena, o as zadu auginti iki 3 metu ir neiti i darba. Jei tuo laiku pastosiu (na, i dekreta iseiciau anksciau nei pirmam vaikui sueina 3 metai), tai ar man butinai reik grizti i darba ir padirbt ten kelis menesius, ar toliau likti vaiko prieziuros atostogose? juk skaiciuot turetu is to pacio laikotarpio, kaip ir pirmam
... Ar jau cia nesiskaitytu pametinukai ir tada netureciau reikiamo 12 men stazo?