Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(AusraR @ 2010 03 10, 17:11)
ai geriau pasimelskim kad nereiktu veltis ir tas nesamones....
Zinot, as net pradedu galvoti gal koki gedos stulpa tokioms imonems reiktu padaryt.....as savo gal net ir ivardinciau viesai jeigu prieitume iki teismu....

drinks_cheers.gif gera mintis jei jau ismesta tai jokio pavojaus juk schmoll.gif eisiu jei reikes iki teismu oj sunkiai man ta 15 diena laukiasi oj oj doh.gif
Atsakyti
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi su baime laukiu, kai mano pipirui sueis 2 metai. Darbdavys tiesaus atsakymo nepasake, bet leido suprasti, kad nera vietu, darbo, aisku as ji suprantu, imone teikia buhalterines paslaugas kitoms imonems, buvome kelios buhalteres, isdalinau savo imones dvejoms ir isejau i dekreta, o per ta laika, kai kurios imones bankrutavo, kitos susirado uz mazesni atlygi kas ves buhalterija ir isejo, dabartines buhalteres darbu neapkrautos...Per ta laika ir as 'nemiegu' puse metu siuntineju CV, kol kas- ne kas verysad.gif
Vyras pasiliko be darbo, isvaziuoja i Olandija dirbti pusei metu jei viskas gerai, negaliu patiketi, kad taip atsitiko, zinoma isgyvensime.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2010 03 09, 11:40)
sveikos, kaip ten su tuo gryzimu, as parasius iki tryju metu, bet matau kad galima grysti ir anksciau...

Galima ir anksciau gryzti.as taip pat buvau rasius,kad iki 3m busiu atostogose,juk nezinojau,kad tokie laikai ateis doh.gif ejau visa po prakaitu kalbetis del gryzimo i darba anksciau,pasake,kad neturiu teises nepriimt blink.gif dar paklause,o kaip su biuleteniais,juk vaikas mazas doh.gif o kaip tik vis sergam,palankom kokias 2-3d.darzeli,ir sa.,dvi namie sedim,tai jau baisu daros,o i darba 04.01 doh.gif jei sitaip sirgsim,tai kazi ar neskrisiu is darbo,arba pasiulys sedet namie trecius m.namie,o kai nebus ne lito,kosmaras.....
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 10, 19:47)
drinks_cheers.gif  gera mintis jei jau ismesta tai jokio pavojaus juk  schmoll.gif  eisiu jei reikes iki teismu oj sunkiai man ta 15 diena laukiasi oj oj  doh.gif

taigi smile.gif siaip man buvo minciu bandyt kazka su ziniasklaida....nes mano darbdaviai - advokatai....tai kiek apsunkina situacija smile.gif nes vienai tai tiesiai sviesiai pasake - arba grizti i darbe pusmeciu anksciau arba mes tau vietos nelaikom, nepatinka, gali duot i teisma doh.gif kitai sumokejo 1000 lt "iseitine" doh.gif ji i teisma nesikreipe....pagalejo savo nervu....tai jie dabar tikisi kad ir su manim taip pat pavyks lengvai susitvarkyt....Tai zodziu dave suprast kad teismu jie nebijo...na bet kadangi firma tikrai garsi ir vertinanti savo varda, tai manau streipsnis VZ ar LR jiems tikrai butu pakankamai baisu smile.gif
Na bet tikekimes apseisim kaip nors be to....
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 03 14, 10:31)
Galima ir anksciau gryzti.as taip pat buvau rasius,kad iki 3m busiu atostogose,juk nezinojau,kad tokie laikai ateis doh.gif ejau visa po prakaitu kalbetis del gryzimo i darba anksciau,pasake,kad neturiu teises nepriimt blink.gif dar paklause,o kaip su biuleteniais,juk vaikas mazas doh.gif o kaip tik vis sergam,palankom kokias 2-3d.darzeli,ir sa.,dvi namie sedim,tai jau baisu daros,o i darba 04.01 doh.gif jei sitaip sirgsim,tai kazi ar neskrisiu is darbo,arba pasiulys sedet namie trecius m.namie,o kai nebus ne lito,kosmaras.....

Ieškok kas galėtų pažiūrėt sergantį vaiką, gal yra kokia kaimynė pensijoj? Ar teta?

Aš irgi laukiu ir bijau to laiko kai reikės į darbelį grįžt, realiai nėr kur grįžt, o kitą susirast bus sunku
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 02 12, 14:48)
Ar teisybė,kad gryžusios iš vaiko auginimo atostogų mamos gauna mažesnę algą nei kitos darbuotojos? g.gif

kažkiek tiesos tame yra, pvz. mano atveju, kol aš buvau vaiko priežiūros atostogose kolegų atlyginimai pakilo vos ne dvigubai, na geri laikai buvo tai ir kilo biggrin.gif Grįžtu aš paatostogavusi į savo darbo vietą su atlyginimu, kurį gavau prieš dekretą ir aišku gaunu žymiai mažiau už kt. darbuotojus, na ir ką.....krizė...nenori nedirbk, arba dirb už kiek gauni ir džiaukis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 14 kovo 2010 - 15:26
na tas tai taip , mano situcija atvirsktine dabar kolegos gauna dvigubai maziau tai nezinau kaip bus g.gif o viesumas mano darbuj taip pat pati didziausia katastrofa jie viska slepia glaisto niekas nelenda ... na tokiu smulkmiu ... o seip per zinias pastoviai pamini lotuliukas.gif as pasidomejau ir zinoma vel ten sviestas sviestuotas nes ta nauja imone kuriai pardave mano padalini aisku net registruota tuo paciu adresu baze vilniuj... doh.gif bet kaip man suzinoti ar ten tikrai pardavimas ar perleidimas pasidalijimas nes raso kita uab doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 kovo 2010 - 17:44
QUOTE(pukuotukas @ 2010 03 14, 18:37)
na tas tai taip , mano situcija atvirsktine dabar kolegos gauna dvigubai maziau tai nezinau kaip bus  g.gif  o viesumas mano darbuj taip pat pati didziausia katastrofa jie viska slepia glaisto niekas nelenda ... na tokiu smulkmiu ... o seip per zinias pastoviai pamini  lotuliukas.gif  as pasidomejau ir zinoma vel ten sviestas sviestuotas nes ta nauja imone kuriai pardave mano padalini aisku net registruota tuo paciu adresu baze vilniuj...  doh.gif  bet kaip man suzinoti ar ten tikrai pardavimas ar  perleidimas pasidalijimas nes raso kita uab  doh.gif

Registravimo vieta šiuo atveju yra visiškai ne svarbi. Tai ne veiklos vykdymo vieta.
O negalite paprašyti direktoriaus tos įmonės kur dirbate informacijos? g.gif
Iš tiesų savininko, pavadinimo pasikeitimas nėra teisėta priežastis atleisti iš darbo ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 03 14, 22:00)
Registravimo vieta šiuo atveju yra visiškai ne svarbi. Tai ne veiklos vykdymo vieta.
O negalite paprašyti direktoriaus tos įmonės kur dirbate informacijos?  g.gif
Iš tiesų savininko, pavadinimo pasikeitimas nėra teisėta priežastis atleisti iš darbo ir tiek.  smile.gif

Na siandiena sulaukiau skambucio ateiti i pokalbi ziuresim... jie info man ikrai neduos taip paprastai doh.gif tokia ten saraskino kontora ... na lieka laukti jau nedaug pasidalinsiu patirtim kai grysiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Turiu ir as man rupima kalusyma........
Mano dukrelei liepa sueis 2metukai o antra vaikuti pagimdysiu gruodzio menesi. Dabar nezinau ka man daryti ta laikotarpi nuo rugpjucio iki gruodzio? Mano sena darboviete bankrutavo,neturi kur grizti i darba.
Atsakyti
QUOTE(ALINA24 @ 2010 03 15, 15:28)
Laba diena,
Turiu ir as man rupima kalusyma........
Mano dukrelei liepa sueis 2metukai o antra vaikuti pagimdysiu gruodzio menesi. Dabar nezinau ka man daryti ta laikotarpi nuo rugpjucio iki gruodzio? Mano sena darboviete bankrutavo,neturi kur grizti i darba.

Na manau, kad Jums reikėtų ieškotis naujo darbo. Nes, jeigu pagimdysite leliuką būdama bedarbė, tai jokių pinigėlių negausite schmoll.gif ...
Atsakyti