Super, vadinas dar turiu 6 savaites atostogų apmokamų . AČIŪ UŽ TIKSLIĄ info.
QUOTE(vaival @ 2009 06 21, 12:37)
is kur 6 sav?...
QUOTE(Nuelė @ 2009 06 21, 12:02)
is kur 6 sav?...
Tai gi dar nei6naudojus atostogų iki išėjimo į dekretą
QUOTE(vaival @ 2009 06 21, 13:16)
Tai gi dar nei6naudojus atostogų iki išėjimo į dekretą
QUOTE(Nuelė @ 2009 06 21, 10:27)
visas atostogas galima isnaudoti pries iseinant gimdymo biuletenio, arba iki dekreto, sakykim: pagimdzius ir suejus toms, berods, 56 dienoms galima isnaudoti savo sukauptas atostogas, o tik tada eiti i dekreta.
paskaitykit, merginos, darbo kodeksa...
paskaitykit, merginos, darbo kodeksa...
Kiek supratau kalba eina apie atostogas grizus po motinystės atostogų, o ne pries jas
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 06 21, 11:03)
tikrai nesikaupia, kaupiasi tik už dekretą.
Tikrai? Tada draugei super prisikaupė per tas 126d. Nes iseidama i dekreta isnaudojo visas atostogas, o grizusi po motinystes atostogu, gavo dar 3sav. apmokamu atostogu
Gal kas gali atsakyti į tokį klausymą: motynystes atostogas apsiforminau iki 3m. Dabar mane kviecia i darba bet siulo tik 1000lt uzdarbio. o uz vaika gaunu dabar 1300lt. O viena man sake kad jej eisiu i darba motynystes pasalpa atims bet jej gausiu mazesni atlyginima tai SODRA mokes skirtuma tarp motynystes pasalpos ir atlyginimo.
Ar tai tiesa?
Ar tai tiesa?
QUOTE(ZITULYA @ 2009 06 22, 11:24)
Gal kas gali atsakyti į tokį klausymą: motynystes atostogas apsiforminau iki 3m. Dabar mane kviecia i darba bet siulo tik 1000lt uzdarbio. o uz vaika gaunu dabar 1300lt. O viena man sake kad jej eisiu i darba motynystes pasalpa atims bet jej gausiu mazesni atlyginima tai SODRA mokes skirtuma tarp motynystes pasalpos ir atlyginimo.
Ar tai tiesa?
Ar tai tiesa?
Tikrai taip,Jums sumokes skirtuma bet tik kol vaikui sueis 2 metukai tol ta skirtuma ir gausite Žinoma,jei grįšite į darbą
QUOTE(Zydrulyte @ 2009 06 22, 10:03)
Tikrai taip,Jums sumokes skirtuma bet tik kol vaikui sueis 2 metukai tol ta skirtuma ir gausite Žinoma,jei grįšite į darbą
ACIU UZ ATSAKYMA
QUOTE(vaival @ 2009 06 21, 11:37)
aš irgi turiu kažkiek atostogų, nes taip pat jų neišnaudojau prieš dekretą
jei as nebegriztu i darba po motinystes atostogu , man priklauso kokia nors išeitine ar ne? pradirbau tame darbe 12m.
Jei atostogos kaupiasi esant motinystes atostogose,tai jei as buvau 2 metus dekrete(bet paemiau pries gimdyma atostogas)Gal man priklauso uz antrus metus atostogos ??