Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(lairam @ 2009 10 18, 13:06)
Gal dar ir man kas galėtų atsakyti į klausima? Būčiau dėkinga. Spalio 19 d. vaikui sueina du metai. Kada turiu grįžti į darbą? Jau tą pačią dieną, kai sueina du metai, ar sekančią deną????

visu pirma Jus neturite grizti, nebent pati norite rolleyes.gif , nes vaiko auginimo atostogos iki 3metu 4u.gif o jei jau nusprendete turite darbovieteje parasyti grizimo i darba prasyma(kai kuriose darbovietese turi buti rasoma pries 14d. griztant) ir tariates kada pareinate mirksiukas.gif

(bent savoj darbovietej parasiau pries 13d., bet galejau kad ir nuo kitos dienos eiti dirbti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2009 10 18, 14:12)
visu pirma Jus neturite grizti, nebent pati norite rolleyes.gif , nes vaiko auginimo atostogos iki 3metu 4u.gif o jei jau nusprendete turite darbovieteje parasyti grizimo i darba prasyma(kai kuriose darbovietese turi buti rasoma pries 14d. griztant) ir tariates kada pareinate  mirksiukas.gif

(bent savoj darbovietej parasiau pries 13d., bet galejau kad ir nuo kitos dienos eiti dirbti doh.gif )

aš esu išleista atostogų iki vaikui sueis dveji metai smile.gif . Taigi turiu grįžti. Tai klausimas išlieka - kada tas grįžimas turėtų būti? Tą dieną, kai vaikui sueina dveji metai ar sekančią?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 18, 14:30)
aš esu išleista atostogų iki vaikui sueis dveji metai  smile.gif . Taigi turiu grįžti. Tai klausimas išlieka - kada tas grįžimas turėtų būti? Tą dieną, kai vaikui sueina dveji metai ar sekančią?

sekančią
Atsakyti
2007 pries dekreta isnaudojau kasmetines atostogas ir isejau i dekreta.Dekrete buvau 2 metus.2009 po 6 men.paprasiau atostogu o nam sako kad nepriklauso.Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Torronta @ 2009 10 18, 17:03)
2007 pries dekreta isnaudojau kasmetines atostogas ir isejau i dekreta.Dekrete buvau 2 metus.2009 po 6 men.paprasiau atostogu o nam sako kad nepriklauso.Kodel?

Kiek aš žinau, pradirbus 6 mėn. priklauso 2 sav. atostogų...
Taip pat kaip naujai įsidarbinus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nuo pirmadienio( po 6 d.) turiu grįžti į darbą po vaiko priežiūros atost., bet susirgau. Ar galėčiau gauti nedarbingumo lapelį, jei iki to laiko nepasveikčiau, ar reikėtų prasitęsti vaiko priežiūros atost.( 3m. dar nėra), ar imti nemokamų atostogų. Kokie pastarųjų atostogų paėmimo terminai, nes dar penktadienį aš galiu nežinoti ar būsiu sveika pirmadienį ax.gif
Atsakyti
turiu klausima. Vyras isejo i vaiko preiziuras atostogas likusius metus, tai rugsejo menesi tures gristi i darba . Isejo nelabai maloniai, nes jam trigubai ala sumazino, tai gavosi pykciai. Ar kai gris i darba turi teise ji atleisti? Ar tuo zmogaus kuris dirba vietoj jo sutartis darbo turi buti terminuota?
Atsakyti
Kaip sumažino algą?
Atleisti neturi teisės, net jeigu to žmogaus sutartis ir nebus terminuota. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 10 21, 15:59)
Kaip sumažino algą?
Atleisti neturi teisės, net jeigu to žmogaus sutartis ir nebus terminuota.  mirksiukas.gif

na uzdirbdavo beveik 2000lt, paskutinius du men padare 700lt, ir sake mokes vokeliuose, bet nieko negavo, kai paklause kur like pinigai, pasake, kad tu uzdirbi minimuma verysad.gif
Na tada jei neturi teises atleisti gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos vaiko atostogose busiu dar metus bet nenoriu grysti i ta darba ar galiu kai bus laikas iseiti i darba prasyti atleidimo lapelio ir stoti i darbo birza ar man mokes kokia kompensacija darbo birza ( kaip bedarbio pasalpa) ar nieko jai isejau pati. esu dieninio studente ir tuo laiku dar busiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuks1: 21 spalio 2009 - 17:37
QUOTE(ramuniuks1 @ 2009 10 21, 18:36)
sveikos mamos vaiko atostogose busiu dar metus bet nenoriu grysti  i ta darba ar galiu kai bus laikas iseiti i  darba prasyti atleidimo lapelio  ir stoti i darbo birza ar man mokes kokia kompensacija darbo birza ( kaip bedarbio pasalpa) ar nieko jai isejau pati. esu dieninio studente ir tuo laiku dar busiu

as buvau metus auginimo atostogose, tada nuejau i darba perrasiau prasyma (nes buvau parasius dviem metams), ir iskart parasiau prasyma iseiti is darbo. Tada darboviete paruosia lapa i birza. Birzoj nevarbu ar pati isejei at tave atleido, vistiem moka ismoka, jei ei pradirbus 16 menesiu (del menesiu reiktu pasitikslint).
Atsakyti
Vaikui sukanka 2 metai ir einu spalio 29 dieną "užsibaigti" sutarties , nes baigiasi terminas. Turėtų tą pačią dieną išmokėti atostoginius už biuletenio laikotarpį.
Klausimas: Ar "Sodra" neatskaičiuos tos atostoginių dalies iš mano paskutinės išmokos už vaiką, nes mokės lapkritį už praėjusį mėnesį, ir bus jau išmokėti pinigai? (Čia tas įstatymas, kur negali uždirbti, nes sodra tą dalį nukąs) g.gif
Atsakyti