QUOTE(susi.rupinusi @ 2009 09 05, 15:26)
sveikos,
na kas del tu gryzimu ir prasymo rasymo likus 14d iki pabaigos atostogu motinystes, tai man nereikejo, atejau sekancia diena po vaiko 2gimtadienio ir pradejau dirbt, bet cia turbut nuo imones priklauso
o pati tureciau klausima- ar gali atleist is darbo ar mazint alga, kai esu gryzus po atostogu? mano vaikui 2m.
pas mus irgi imone optimizuojasi, algas mazin, etatus naikina....
tiesa, ar man yra darbe kokiu "privilegiju"? auginu neigalu vaika (vidutine negalia), esu istekejusi....
aciu
na kas del tu gryzimu ir prasymo rasymo likus 14d iki pabaigos atostogu motinystes, tai man nereikejo, atejau sekancia diena po vaiko 2gimtadienio ir pradejau dirbt, bet cia turbut nuo imones priklauso
o pati tureciau klausima- ar gali atleist is darbo ar mazint alga, kai esu gryzus po atostogu? mano vaikui 2m.
pas mus irgi imone optimizuojasi, algas mazin, etatus naikina....
tiesa, ar man yra darbe kokiu "privilegiju"? auginu neigalu vaika (vidutine negalia), esu istekejusi....
aciu
1. Prašymą reikia rašyti, kai ketini grįžti anksčiau.
2. Darbo užmokestį be darbuotojo sutikimo mažinti negalima.
3. Dėl privilegijų: jus sunku atleisti iš darbo; suteikiama pirmenybe buti paliktam darbe, kai mažinamas darbuotojų skaičius; viršvalandinio darbo apribojimas; iki 30 k.d. nemokamų atostogų; papildoma poilsio diena per mėn.