Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

as maziukui nupirkau bugnus..
mantui nupirkau lego bet pagalvojau kad duosiu bakuganus o lego paliksiu gimtadieniui smile.gif
kriksto dukrai nupirkau dezute papuosalams kuria pati turi nusipiesti
o krikstasuniui puzla 3d
mamai 5l skysto muilo
tetei prozerktoriu
vyrui tabako
vat ir viso dovanos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

mes gerai. vis dar laikomės. tfu tfu tfu.

mergaitės, jei kur pamatysite patalynę su cars, tai parasykit. niekur nematau jos pirkti.

aš kol kas nupirkus tik dvi dovanas.
sesers dukrytei skalbimo masiną (pati užsiprašė) ir dar draugės sūnui žaislinį motociką.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 12 03, 09:52)
mergaitės, jei kur pamatysite patalynę su cars, tai parasykit. niekur nematau jos pirkti.

pažiūrėk šitą skelbimą

Gerai, kad Bratz dar saviškei nenupirkau - jau nenori doh.gif dabar nori Moxie lėlių (pamatė reklamą ir sakė: panašios į Bratz tik truputį gražesnės). Tik dabar įdomu ar nesikeis "pageidavimų koncertas" doh.gif
Atsakyti
va vakar baigiau daryt pakabinama vainika.. biski kitoks nei praeitais metais smile.gif
user posted image
ir baigiau iremint savo seniai siuvinet paveiksla.. tik reiks pakeisti pasporta kai rasiu storo kartono smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes

Buvau zadejus paieskot kontaktu patalynes, taigi pagaliau atkasiau kur buvau uzmetus http://www.rustile.l...p?mnu=naujienos
Yra netgi dvieju spalvu patalynes su Cars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagnytesmama @ 2009 12 07, 20:20)
Sveikutes

Buvau zadejus paieskot kontaktu patalynes, taigi pagaliau atkasiau kur buvau uzmetus http://www.rustile.l...p?mnu=naujienos
Yra netgi dvieju spalvu patalynes su Cars  mirksiukas.gif

ačiux. va tik ten parašyta: greitai bus unsure.gif
Atsakyti
Raudonos tai tikrai yra, nes net ciupinejau, o vat del geltonos su cars, tai negaliu garantuoti
Atsakyti
Merginos, Mamyte ir mano Drauges,

Su Sventomis Kaledomis Jus ir Jusu nuostabias seimynas!

Sveikatos ir sekmes kituose metuose!
Atsakyti
Gražių ir šiltų Jums visosm ateinančių švenčių 4u.gif Tegul šios šventės atneša džiaugsmą, viltį, tikėjimą laime 4u.gif
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif

sveikinu Jus ir Jūsų šeimynas su gražiausia metų švente thumbup.gif
Atsakyti
Su Sventem, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Ir mes uzsukom pasveikinti visas mamytes ir ju mazylius su artejanciais Naujaisiais. Ir norim palinketi, kad ateinantys metai musu vaikuciams nepagailetu sveikatos, o mums meiles, kantrybes ir laimes 4u.gif
Su Naujaisiais 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 31 gruodžio 2009 - 13:27