na egle puosta taip paciai kaip praejusiais metais.. paveiksluota vakar vakare
dar noreciau kazkoki panasu vainika pasidaryti po laiptais ir ant duru kaip praejusiais metais.. ziuresiu ar uzteks jegu..
geliu ant laiptu jau nesudesiu nes laksto visi..
cia praeitu metu puosimai
praejusiu metu egle
na tiek dovanu siais metais tikrai nebus
labai saunu ir labai grazu
Papildyta:
noriu paprasyti dagnytes mama, desta, venzliuka, maste, dovyte, patvirtinti mano skypa, tada tik galesiu jus i traukti i grupe, nes kol kas is jusu patvirtinimu negavau
Papildyta:
noriu paprasyti dagnytes mama, desta, venzliuka, maste, dovyte, patvirtinti mano skypa, tada tik galesiu jus i traukti i grupe, nes kol kas is jusu patvirtinimu negavau
sveikutės. pries kelias valandas grįžau iš anglijos. tai ten dukrytei kelias dovanėles nupirkau. šiemet manau dovanosiu ką nors praktiško ir mielo - pūkuotas šlepetes ir kalėdinę pižamą. tą patį ir vyrui.
labai gražūs paaugę vaikučiai. mano dukriukui jau pirmas dantukas pas fėją nukeliavo. ji jau lanko priešmokyklinę grupę ir nors joje yra vienintelė gimusi 2003 metais - sekasi visai neblogai. Gerda labai aukšto ugio tai lenkia savo bendraamžius.
truputį pailsėsiu ir dumsiu Gerdos iš daržo pasiimti. labai jos pasiilgau po to abi skuosim į gimnastiką.
gerda praįjusią savaitę sirgo kažkuo panaįiu į gripą - aukšta temperatųra, kosuliukas, snargliukas. Vėl nuo asmos gydomės
meka labai gražiai namučius puoši
pagaliau turiu klaviatūrą namie tai galėsiu dažniau parašyti
labai gražūs paaugę vaikučiai. mano dukriukui jau pirmas dantukas pas fėją nukeliavo. ji jau lanko priešmokyklinę grupę ir nors joje yra vienintelė gimusi 2003 metais - sekasi visai neblogai. Gerda labai aukšto ugio tai lenkia savo bendraamžius.
truputį pailsėsiu ir dumsiu Gerdos iš daržo pasiimti. labai jos pasiilgau po to abi skuosim į gimnastiką.
gerda praįjusią savaitę sirgo kažkuo panaįiu į gripą - aukšta temperatųra, kosuliukas, snargliukas. Vėl nuo asmos gydomės
meka labai gražiai namučius puoši
pagaliau turiu klaviatūrą namie tai galėsiu dažniau parašyti
Meka, labai gražiai pernai buvai namučius papuošusi. pamenu nuotraukas. klausiau ar gėlės nuo laikptų nenulaksto.
mes kasmet puošiame eglę vazone ir kasmet aš ją numarinu link vasaros
dėl dovanų net nzn. Ži labai norėjo bakuganų namo, bet neapsiketus jau nupirkau. kompą irgi gavo, kad prie mano nelįstų... tai be minčių.
o kur matėte pirkti patalynė su Ratais ? manau jam patiktų.
Ži į darželį eina be sustojimo jau šešta savaitė. negaliu atsidžiaugti.
tfu tfu tfu
mes kasmet puošiame eglę vazone ir kasmet aš ją numarinu link vasaros
dėl dovanų net nzn. Ži labai norėjo bakuganų namo, bet neapsiketus jau nupirkau. kompą irgi gavo, kad prie mano nelįstų... tai be minčių.
o kur matėte pirkti patalynė su Ratais ? manau jam patiktų.
Ži į darželį eina be sustojimo jau šešta savaitė. negaliu atsidžiaugti.
tfu tfu tfu
Sveikutes supermamytes,
Artejant sventem noriu pasiulyti jum savo daromos saldainiu medelius jei ka domintu mielai i az rasykit laukiu jusu
Atsiprasau labai kad pas jus isibroviau
Artejant sventem noriu pasiulyti jum savo daromos saldainiu medelius jei ka domintu mielai i az rasykit laukiu jusu
Atsiprasau labai kad pas jus isibroviau
QUOTE(Žilvinė @ 2009 11 30, 16:27)
Maciau parodoj vaiku salis, LT firmos labai fainos patalynes, tai jie turejo ir su cars. Mano Dagnei labai buvo prireike tos patalynes, bet kad mes turim 4 komplektus vien su Mike Pukuotuku, dar turi su dalmantinais ir Twyneis, tai ir taip ner kur det . Guodzia tik tai, kad Dijai jau nereiks pirkt. Kaina 40 lt. Jeigu reikia galiu kontaktu paieskot, nes lyg vizitine buvau pasiemus.
kontaktų reika labai
Sveikos, mamaites!!!
ale Kaledom jau kvepia?! Faina kaip!!!!
Meka - tu kaip visada labai kurybinga ir isradinga! Tik fotografuok ir rodyk mums, o mes semsimes ideju!!!!
Mes-neblogai. Nijos i darza neleidziam, kad neapsirgtu ir broliui ko neparnestu. Bet jau kantrybes neber su tuo sedejimu namie - ir jai atsibodo, ir man...))))))))))))))))
Nija i priesmokykline nejo, tai man kazkaip ji atrodo vyresne dabartineje grupeje... Nera labai auksta, bet truputi stambesne ir siaip brandesne uz bendraamzius.. Jau keturi dantukai pas feja iskeliavo - turim naujus! Ir priekiniai jau kliba!
Del dovanu, tai Nija uzsiprase virtuvele Jau nupirkau, ka darysi... Nediduke, nes vietos nedaug turim... O Emiliukui - dar nesugalvojau..))))))
Nesirkit ir bukit geros nuotaikos visada!!!!
ale Kaledom jau kvepia?! Faina kaip!!!!
Meka - tu kaip visada labai kurybinga ir isradinga! Tik fotografuok ir rodyk mums, o mes semsimes ideju!!!!
Mes-neblogai. Nijos i darza neleidziam, kad neapsirgtu ir broliui ko neparnestu. Bet jau kantrybes neber su tuo sedejimu namie - ir jai atsibodo, ir man...))))))))))))))))
Nija i priesmokykline nejo, tai man kazkaip ji atrodo vyresne dabartineje grupeje... Nera labai auksta, bet truputi stambesne ir siaip brandesne uz bendraamzius.. Jau keturi dantukai pas feja iskeliavo - turim naujus! Ir priekiniai jau kliba!
Del dovanu, tai Nija uzsiprase virtuvele Jau nupirkau, ka darysi... Nediduke, nes vietos nedaug turim... O Emiliukui - dar nesugalvojau..))))))
Nesirkit ir bukit geros nuotaikos visada!!!!
Meka, tu auksarankė!
Labas rytas.
šian jau žiema! smagu. tik sniego trūksta.
Labas rytas.
šian jau žiema! smagu. tik sniego trūksta.
meka, fantastika
O ko ne skype sedim?
Meka, tu šaunuolė, labai gražu ir labai skaniai atrodo (nykštukų dovanėlės)
Čia turbūt tokio amžiaus mada, nes maniškė irgi nori bratz bei pasinešė su pet shopais. Elektroninio gyvūnėlio užsimanė praeitais metais - negavo, vėliau ir noras praėjo. O šiais metais susirado savo senuosius paprastus pet shopus susidelioja ir svaigsta, kad reikia jiems namo
Kokią bratz pirksi?
Joriui, tai pirksim meistro įrankius, tik nežinau ar su žaisliniais žais
Šiandien dar vyras paklausė, gal metas eglutę puošti? Bet pagalvojau, kad dar per anksti Nelabai skubėsiu, nes jaučiu, kad gali nedalaukti švenčių. Joris, jei susinervuoja, verčia viską kas pasitaiko po ranka
Papildyta:
Tiesa, kol kas į darželį (2-a savaitė) nevedu - paskelbtas karantinas.
Meka, tu šaunuolė, labai gražu ir labai skaniai atrodo (nykštukų dovanėlės)
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 11 30, 12:36)
dovanu, tai gaus Bratz lele ir dar mastau elektronini gyvuneli Pets shopu paimt berniukams net nezinau ka cia reiktu dovanot
Čia turbūt tokio amžiaus mada, nes maniškė irgi nori bratz bei pasinešė su pet shopais. Elektroninio gyvūnėlio užsimanė praeitais metais - negavo, vėliau ir noras praėjo. O šiais metais susirado savo senuosius paprastus pet shopus susidelioja ir svaigsta, kad reikia jiems namo
Kokią bratz pirksi?
Joriui, tai pirksim meistro įrankius, tik nežinau ar su žaisliniais žais
Šiandien dar vyras paklausė, gal metas eglutę puošti? Bet pagalvojau, kad dar per anksti Nelabai skubėsiu, nes jaučiu, kad gali nedalaukti švenčių. Joris, jei susinervuoja, verčia viską kas pasitaiko po ranka
Papildyta:
Tiesa, kol kas į darželį (2-a savaitė) nevedu - paskelbtas karantinas.