Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

na egle puosta taip paciai kaip praejusiais metais.. paveiksluota vakar vakare
user posted image

dar noreciau kazkoki panasu vainika pasidaryti po laiptais ir ant duru kaip praejusiais metais.. smile.gif ziuresiu ar uzteks jegu..
geliu ant laiptu jau nesudesiu nes laksto visi.. smile.gif
cia praeitu metu puosimai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
praejusiu metu egle user posted image
na tiek dovanu siais metais tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti
labai saunu ir labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
noriu paprasyti dagnytes mama, desta, venzliuka, maste, dovyte, patvirtinti mano skypa, tada tik galesiu jus i traukti i grupe, nes kol kas is jusu patvirtinimu negavau 4u.gif
Atsakyti
sveikutės. pries kelias valandas grįžau iš anglijos. tai ten dukrytei kelias dovanėles nupirkau. šiemet manau dovanosiu ką nors praktiško ir mielo - pūkuotas šlepetes ir kalėdinę pižamą. tą patį ir vyrui. ax.gif
labai gražūs paaugę vaikučiai. mano dukriukui jau pirmas dantukas pas fėją nukeliavo. bigsmile.gif ji jau lanko priešmokyklinę grupę ir nors joje yra vienintelė gimusi 2003 metais - sekasi visai neblogai. Gerda labai aukšto ugio tai lenkia savo bendraamžius.
truputį pailsėsiu ir dumsiu Gerdos iš daržo pasiimti. labai jos pasiilgau wub.gif po to abi skuosim į gimnastiką. tongue.gif
gerda praįjusią savaitę sirgo kažkuo panaįiu į gripą - aukšta temperatųra, kosuliukas, snargliukas. doh.gif Vėl nuo asmos gydomės verysad.gif

meka labai gražiai namučius puoši wub.gif drinks_cheers.gif

pagaliau turiu klaviatūrą namie tai galėsiu dažniau parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Meka, labai gražiai pernai buvai namučius papuošusi. pamenu nuotraukas. klausiau ar gėlės nuo laikptų nenulaksto. biggrin.gif
mes kasmet puošiame eglę vazone ir kasmet aš ją numarinu link vasaros doh.gif
dėl dovanų net nzn. Ži labai norėjo bakuganų namo, bet neapsiketus jau nupirkau. kompą irgi gavo, kad prie mano nelįstų... tai be minčių.

o kur matėte pirkti patalynė su Ratais ? manau jam patiktų.

Ži į darželį eina be sustojimo jau šešta savaitė. negaliu atsidžiaugti.
tfu tfu tfu
Atsakyti
Sveikutes supermamytes,

Artejant sventem noriu pasiulyti jum savo daromos saldainiu medelius jei ka domintu mielai i az rasykit laukiu jusu
Atsiprasau labai kad pas jus isibroviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2009 11 30, 16:27)

o kur matėte pirkti patalynė su Ratais ?  manau jam patiktų.

Maciau parodoj vaiku salis, LT firmos labai fainos patalynes, tai jie turejo ir su cars. Mano Dagnei labai buvo prireike tos patalynes, bet kad mes turim 4 komplektus vien su Mike Pukuotuku, dar turi su dalmantinais ir Twyneis, tai ir taip ner kur det doh.gif . Guodzia tik tai, kad Dijai jau nereiks pirkt. Kaina 40 lt. Jeigu reikia galiu kontaktu paieskot, nes lyg vizitine buvau pasiemus.
Atsakyti
kontaktų reika thumbup.gif labai
Atsakyti
Sveikos, mamaites!!!
ale Kaledom jau kvepia?! Faina kaip!!!!
Meka - tu kaip visada labai kurybinga ir isradinga! Tik fotografuok ir rodyk mums, o mes semsimes ideju!!!!
Mes-neblogai. Nijos i darza neleidziam, kad neapsirgtu ir broliui ko neparnestu. Bet jau kantrybes neber su tuo sedejimu namie - ir jai atsibodo, ir man...smile.gif))))))))))))))))
Nija i priesmokykline nejo, tai man kazkaip ji atrodo vyresne dabartineje grupeje... g.gif Nera labai auksta, bet truputi stambesne ir siaip brandesne uz bendraamzius.. Jau keturi dantukai pas feja iskeliavo - turim naujus! Ir priekiniai jau kliba!
Del dovanu, tai Nija uzsiprase virtuvele doh.gif Jau nupirkau, ka darysi... blush2.gif Nediduke, nes vietos nedaug turim... O Emiliukui - dar nesugalvojau..smile.gif))))))

Nesirkit ir bukit geros nuotaikos visada!!!!
Atsakyti
cia per nakti pas mus darbavosi saldumynu nykstukai.. smile.gif pasirupino saldumynais 6 dienom..
user posted image
Atsakyti
Meka, tu auksarankė!

Labas rytas.
šian jau žiema! smagu. tik sniego trūksta.
Atsakyti
meka, fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
O ko ne skype sedim? mirksiukas.gif

Meka, tu šaunuolė, labai gražu wub.gif ir labai skaniai atrodo (nykštukų dovanėlės)

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 11 30, 12:36)
dovanu, tai gaus Bratz lele ir dar mastau elektronini gyvuneli Pets shopu paimt  g.gif  berniukams net nezinau ka cia reiktu dovanot  unsure.gif

Čia turbūt tokio amžiaus mada, nes maniškė irgi nori bratz bei pasinešė su pet shopais. Elektroninio gyvūnėlio užsimanė praeitais metais - negavo, vėliau ir noras praėjo. O šiais metais susirado savo senuosius paprastus pet shopus susidelioja ir svaigsta, kad reikia jiems namo doh.gif
Kokią bratz pirksi?
Joriui, tai pirksim meistro įrankius, tik nežinau ar su žaisliniais žais

Šiandien dar vyras paklausė, gal metas eglutę puošti? Bet pagalvojau, kad dar per anksti blush2.gif Nelabai skubėsiu, nes jaučiu, kad gali nedalaukti švenčių. Joris, jei susinervuoja, verčia viską kas pasitaiko po ranka doh.gif
Papildyta:
Tiesa, kol kas į darželį (2-a savaitė) nevedu - paskelbtas karantinas.
Atsakyti