Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

Мes sveikiname Mantuka su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkime, kad butu sveikas, isradingas, geras ir laimingas biggrin.gif

Zhuzi malonu Tave skaityti wink.gif!

Mamulkos, gal pasidalintume idejomis del gimtadienio sventimo. Kad butu ne namie, ne Akropolio euroopoi ir ne X-planet smile.gif Aciu!

Su pavasariu Jus! Labai geros nuotaikos, kai toks nuostabus ir sauletas oras.

Zilvine, kaip Jus ten po ligoniniu?
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2011 03 03, 12:15)

Mamulkos, gal pasidalintume idejomis del gimtadienio sventimo. Kad butu ne namie, ne Akropolio euroopoi ir ne X-planet smile.gif Aciu!

As irgi jau senokai gvildenu minti,kur cia graziai ir isimintinai,ir aisku nelabai brangiai kad butu,atsvest,bet dar nieko neieskojau....kazkaip norisi rast kazkoki varijanta,kad tiktu ir su mazium pabuti g.gif
Atsakyti
O, Zhuzi, 100 metu. labai malonu cia pamatyti.
mes gerai. po ligonines l.greitai atsigavome.

Mantuka su gimtadieniu. ir, kaip ir Hope, labai noreciau, kad pasidalintumete mintim kas kur kaip svencia. nes jau pritrukau idėjų.

Yra toks Bambolinas šiaurės miestely, tai Ži nori ten, bet ten tėvams visiskai nėra ką veikti. kažkaip Akropoly linksmiau. tėvai pašoka, muzika, programa. o ten tik vaikams dūkimo aikštelė.

Atsakyti
QUOTE(Zhuzi @ 2011 03 03, 01:12)
Sveikos mamytės!  4u.gif
Linda didžiausi sveikinimai! Kaip smagu kad tiek broliukų ir sesučių  mūsų pavasarinukai turi!
Mūsų dukrelė tai jau greit ir pirmą klasę baigs smile.gif
Labai norėčiau pasveikinti visus mūsų pavasarinukus su 7 gimtadienių ir palinkėti stiiiiiprios sveikatos ir sėkmės moksluose, lengva nebus, svarbu nebūtų nuobodu!

kokioje mokykloje? musiske taip pat mokosi wink.gif

prisidedu prie sveikinimu Mantukui 4u.gif

mes visuomet svenciame namuose. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamos,noriu patarimo:vakar leidau sunu i sportines gimnastikos bureli,jo noras buvo didelis kaip ir mano,net nubudo vaikas ryte 6.30 manau is jaudulio.Mano noras leisti i panasaus tipo bureli yra remiamas tuo,kad jis labai mazai juda-didziausias noras yra kuo daugiau gaut pazaist kompiuteriu arba skaityti knygas doh.gif juda tikrai mazai kaip tokio amziaus vaikas.Bet nuejus i pirma pamoka,iskart kategoriskai pareiske,kad jis ten daugiau neis,nes jam nuobodu.As galvoju,gal jam pasirode per sunku,net nezinau.pasake:man reikia protines veiklos doh.gif doh.gif doh.gif pvz eit sachmatais mokytis zaist ir pns doh.gif
dabar nezinau,kaip man teisingiau pasielgti,ar spausti,kad lankytu bureli nors kiek laiko,kad daugiau isbandytu save ar ieskoti kito g.gif
Atsakyti
Ačiū mamytėms už linkėjimus, vaikas šventė 3 kartus smile.gif. kadangi namie per tikrą gimtadienį sirgo, tai gavo tik mažiuką pyragėli ir kalną dovanų, kai pasveiko susirinko draugai į namus pasveikinti su didžiuliu tortu, o trečią kartą nešėm tortą į darželį smile.gif.. bet daugiausiai džiaugsmo, aišku buvo nuo gautų dovanų (tik 7 LEGO aš galvojau vaikas išprotės...visa parą vaikas buvo valgęs tik 1 sūrelį, nes neturėjo kada, aš jau siūliausi pamaitint, o jis tipo ko tu čia mama su niekniekiais lendi)...
mamytėms, kurios gyvena pašiluose arba šeškinėj gal tiktų šis kambarys?
http://www.drugelis.eu/paslaugos.html
teko būti 1 kartą vyro sesers mergaitės gimtadienyje, ten yra salytė, maista savo atsineši, yra mažiem vaikam padūkimo kampelis.. visumoj iki 7 m manau pats tas.. teritorija nedidelė, visus vaikus suganyti galima smile.gif ir mažesniem yra ką veikti, vat didesniem gal jau ne labai įdomu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 09 kovo 2011 - 16:43
sveikutės 4u.gif

aš sugalvojau Žilvino gimtadienį švesti traukinyje smile.gif
iš Vilniaus i Kauną važiuoja dviaukštis traukinys. Žinojot? man tai naujiena buvo smile.gif ten ir staliukai yra.
Ži draugų ko klausiau, tai visi už. na kaip seksis - žiūrėsim. papasakosiu. svarbu dabar kad nesusirgtų. nes aš va vaikštau su milžiniška sloga ir t.t.t.t. vos vos prakalbu, jėgų nulis. tai iki gimtadienio aš jau pasveiksiu, bet kad tik Ži atsilaikytų. tfu tfu tfu.

Fliansiuk, čia laaaaaabai sunku patarti... ydomu o kodėl jam nepatiko? gal treneris, o gal per daug nukankino? mano Ži pradžiai vos kojas atvilkdavo iki manęs po treniruotės. jam tai labai patinka. tik jis nelabai klauso ką treneris liepia. vis savo laisvą programą daro. iš pradžių kovojau dėl to, bet po to jie ten patys su treneriu susitaria, tai važiuojam į gimnastiką mielai.
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2011 03 09, 19:27)

Fliansiuk, čia laaaaaabai sunku patarti... ydomu o kodėl jam nepatiko? gal treneris, o gal per daug nukankino? mano Ži pradžiai vos kojas atvilkdavo iki manęs po treniruotės. jam tai labai patinka. tik jis nelabai klauso ką treneris liepia. vis savo laisvą programą daro. iš pradžių kovojau dėl to, bet po to jie ten patys su treneriu susitaria, tai važiuojam į gimnastiką mielai.

koks idomus varijantas del gimtadienio

Jis sako,kad jam nuobodu,neatskleidzia,kaip kas smulkiau....Siais jis pas mane labai jautrus vaikas ir visai neuzgrudintas fizines veiklos(augo be tecio ir vyrisku zaidimu)Mano nuomone,jam buvo per sunku ir gal grieztoka pasirode,visgi,treneriai-2vyrai.
Galvojam,gal visgi ieskot jam kokios protines veiklos ir karta i savaite leist i baseina mokytis plaukti.nedaug liko iki vasaros,veliau ziuresim g.gif
Atsakyti
siandien buvom cia http://www.xplanet.lt/#/sub=60/main=58
ten atskiruose dviejuose kambariukuose galima gimtadienius svesti..
gal kam patiks vaiku nejo isnesti is tu karstykliu visa laime kad i tevai is paskos galejo lakstyt biggrin.gif
Atsakyti
Meka, aciu uz nuorodas!
Drugelis Adrijai biski jau per "mazas"...
Zilvine, faina ideja su traukiniu, bet manau Adrutei nelabai tiks.

Fliansiukas, as manau tavo ideja del "protines" veiklos burelio + baseino (judejimui) yra visai gera. Nors as pati mazaji verciu - prasau eiti i sokius kartu su vyresnele, nors jis noro treniruotis neturi...

Visiems labukas ir geros savaites!
Atsakyti
Labutes.........sergam..........
Gimtadieni vaikas nori svesti vingio parke su dviratukais,o tada i Oza,bet ne i zaidimu kambari,bet i atskirus atrakcionus.....
O mama planuoja kepti torta koki idomesni,jei laiko bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2011 03 03, 12:15)
[color=purple][size=7]

Sveikos mamaitės ir pagausėję pavasainukai 4u.gif
Pasiilgau jūsų visų!!!!!
Su gimtadieniais visus septynmečius !!!!!!! 4u.gif birthday.gif

Noriu pasidalint gimtadienio idėja, kuri mane užkabino - Nijai jau rezervavau. Kino ir teatro muziejuje organizuojami gimtadieniai su tikromis teatro lėlėmis-marionetėmis. Ten taip faina - tokiam akmeniniam rūsyje patalpėlė su lėlėmis, ten vaikai patys vaidina spektakliuką - vadovė viską išmoko. Paskui po rūsius ieško lapelių su klausimais, kurie nuveda prie lobio - pati sugalvoji kokį siurprizą. Yra ten ir stalas paskui tortui suvalgyti. Kontaktai: Daiva 861671133, placiau www.ltmkm.lt, edukacines programos
Kaina 200Lt+ savo vaises
Pranešiu, kaip sekėsi, jei pavyks ten švęsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LGma: 21 kovo 2011 - 17:47