Linda, tu tai varlytė - keliauninkė. šaunuolė.
Tiems koralams tai aš tiek reikšmės neteikčiau. nežinai kaip būtų jei jų ir negertum. Man čia truputį kaip placebo efektas.
QUOTE(Žilvinė @ 2010 11 27, 22:59)
ir mes I III V. Treneris Valerijus. mes nuo 17 iki 19:30. treniruotė 1,5 val. bet keletą kartų atvažiavom 17, o išvažiavom 19:30... Tai dabar kažkur apie 18 atvažiuojam turėjom matytis ten. nes men ir apačioje ir viršuje būname.
o geras ir mes tuo pačiu metu beveik būnam. kaip ten jus pažinti? idomu jau ką moka vakar mano dukrą treneris visą treniruotę linksniavo žaisti jai dar norisi
QUOTE(Žilvinė @ 2010 12 01, 17:42)
Linda, tu tai varlytė - keliauninkė. šaunuolė.
Tiems koralams tai aš tiek reikšmės neteikčiau. nežinai kaip būtų jei jų ir negertum. Man čia truputį kaip placebo efektas.
zinau, kaip butu, bent jau man - virs 10 metu kankino tikrai dideles skrandzio problemos + dar n visokiu "malonumu". Pradejus gerti koralini susitvarke skrandis, nors as nezinojau, kad taip gali buti, gydziau visai kita negalavima Gydytojai sake, kad skrandis neisgydomas, reikia laikytis dietos, nesinervinti ir pan. Tiesiog mano organizmui tiko, aisku, tai nereiskia, kad visiems bus tas pats efektas, negali buti vieno vaisto visiems nuo visu ligu, sveikata nuo daugelio faktoriu priklauso - mitybos, gyvenimo budo, psichologinio nusiteikimo, galu gale organizmo uzterstumo ir t.t.
Na, bet sis skyrelis ne apie tai, o apie musu pavasarinukus, kurie jau uz keliu menesiuku 7-uosius gimtadienius sves
Aha greit septynetukas
mano pupai iskrito virsutinis priekinis dantukas - man tokia ji keista be dantuko o dar ir svepluoja
mano pupai iskrito virsutinis priekinis dantukas - man tokia ji keista be dantuko o dar ir svepluoja
QUOTE(Staigmena @ 2010 12 03, 21:44)
Aha greit septynetukas
joa,greitai jie auga
Mano zuikiui antras iskrito,tiksliau vakar dantiste istrauke,nes jau vos laikes...ta proga,kad dantuku taisyt atejo,ir nei kiek nebijo vyrukas
Maniskei rugseji 8-as dantukas iskrito, 5 nauji uzauge, laukiam islendanciu kitu...
Grazi ziema lauke, diena varu isvariau i lauka, nenorejo eiti, o kai isejo, tai gal po 2 val. siaip ne taip prisikvieciau - vartesi po pusnis, tunelius kase, ciuozinejo kieme.
Grazi ziema lauke, diena varu isvariau i lauka, nenorejo eiti, o kai isejo, tai gal po 2 val. siaip ne taip prisikvieciau - vartesi po pusnis, tunelius kase, ciuozinejo kieme.
Labuciai!
Adrute irgi po biski auga. Matau, kad su mokslais yra pakankamai sunku: sakyniai skaityti arba atlikti veiksmus su zenklais mes dar nemokame.
Dantukai iskrito tik 2, t.y. jei buvo istraukti ir i ju vieta iskarto issistate "nauji". Turime 3 skylutes ir eisime pas stomatologa 28 diena. Dantuku taisyti nebijo ir neverkia visai.
Lankome sportinius sokius - patinka, o kitam nelabai man pakanka laiko vezioti.
Mes uz susitikima
Sveikatytes visiems!
Adrute irgi po biski auga. Matau, kad su mokslais yra pakankamai sunku: sakyniai skaityti arba atlikti veiksmus su zenklais mes dar nemokame.
Dantukai iskrito tik 2, t.y. jei buvo istraukti ir i ju vieta iskarto issistate "nauji". Turime 3 skylutes ir eisime pas stomatologa 28 diena. Dantuku taisyti nebijo ir neverkia visai.
Lankome sportinius sokius - patinka, o kitam nelabai man pakanka laiko vezioti.
Mes uz susitikima
Sveikatytes visiems!
sveikos ... daznai uzeinu paziuret ar kas kokiu ziniu apie save pateike o pati rasyt neprisiruosiu nes naujo nieko nera na kad jau prakalbot apie dantis .. tai tai mum skausminga tema su tabletemis mes juos taisome .. turim 4 uzmautus metalu nes jau dantu beveik nera.. viena krumini visiskai istraukta nes nesileido taisyti o riekejo skubia pagalba teikti .. o zalgiri gavo pilna narkoze ir istrauke bet tai buvo seniai.. nesuprantu ju logikos kodel traukti danti padarius narkoze o ne ji sutaisyti ir tuo paciu sutaisyti visus kitus.. nu nesuprantu... turim viena iskritusi pienini.. traukem patys.. jo vietoje jau isdyges iki puses kitas.. darosi du neklauzados su kuriais sunku susidoroti
Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė - ašaroje, išsigelbėjimas - šypsenoje,
o Kalėdų tyla - mažo angelo muzikoje arba jaukioje namų langų šviesoje.....
Linkiu linksmų, o gal ramių, spalvotų, o gal tiesiog baltų, bet labai labai gražių Šv.Kalėdų.
o Kalėdų tyla - mažo angelo muzikoje arba jaukioje namų langų šviesoje.....
Linkiu linksmų, o gal ramių, spalvotų, o gal tiesiog baltų, bet labai labai gražių Šv.Kalėdų.
Linksmų švenčių! Sveikatos, meiles, darnos šeimose!
Ar patinka Jūsų vaikučiams švęsti Kalėdas? - maniškė patenkinta nerealiai, vakar gavo Barbę-dinainerę, du stalo žaidimus (Alias ir šunų lenktynes), o šiandien "Mokytojos knygą" - tai tiek veiklos turi! Vakar visą kūčių vakarą visi stalo žaidimus žaidėm, grįžom namo ir miegot nuėjom tik 2 nakties
Ar patinka Jūsų vaikučiams švęsti Kalėdas? - maniškė patenkinta nerealiai, vakar gavo Barbę-dinainerę, du stalo žaidimus (Alias ir šunų lenktynes), o šiandien "Mokytojos knygą" - tai tiek veiklos turi! Vakar visą kūčių vakarą visi stalo žaidimus žaidėm, grįžom namo ir miegot nuėjom tik 2 nakties
QUOTE(Linda @ 2010 12 25, 15:00)
Labukas,
Maniskes irgi labai patenkintos, gavo du stalo zaidimus - viena Funny Bunny, o kita apie parseli kur valgo sumustinius ir pilvas susprogsta, tai visa diena zaidziam. Dar mano merginos pakvaisusios del mini pesht ir poly lelyciu, tai irgui apsipatenkinusios zaide.
Musu kaledos siemet liudnos nemie, nes merginos serga su auksta temperatura.
sveikutes
sveikinu visas ir ju seimyneles su kaledom
Gerda dovanu nenorejo nieko tad rimi nupirkom kruva sveriamu guminuku tai tokia patenkinta na dar gavo kelias lelytes Barbes - pas senelius buvom
sveikinu visas ir ju seimyneles su kaledom
Gerda dovanu nenorejo nieko tad rimi nupirkom kruva sveriamu guminuku tai tokia patenkinta na dar gavo kelias lelytes Barbes - pas senelius buvom