Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

pažiūrėjau kokį Calcigraną aš duodu. tai irgi 500, tik gyd sakė po pusę tabletės. kita pusę aš suvalgau biggrin.gif

dėl vasaros tai tradiciškai prie jūros, į Druskininkus ir jau pasvajoju į Turkiją nulėkti. tik dar nieko nesidomėjau. kada ten orai tinkamiausi. nesu buvusi. gal patarsit?

į Egiptą jau žinau, kad balandžio mėn labai tinkami orai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Vaje, kaip skyrelis atgijo! Aciu, Hope, kad pakvietei uzeiti - per savo darbus ir keliones buciau dar pusmeti neradus laiko cia ilisti blush2.gif
Taip, maniske jau keliaus rudeni i mokykla, beje, HOPE, prie pat tavo namu smile.gif Ji jau pries kokius 2 metus is klausos ismoko rasyti spausdintinem raidem (rasytinem nemokau, mokykloj ismoks), skaityt pradejo gal pries koki gera pusmeti, dabar gan laisvai skaito, pieniniai dantukai jau 7 net iskrite, 2 seniai uzauge nuolatiniai, bando ir kiti islysti. Neseniai nuvedziau pas dantu gydytoja pirma karta gyvenime, tiesiog parodyti, nes buvo neramu, ko tie dantukai ilgai nelenda, mat iskrido virsutiniai priekiniai rudeni, o dar nauji neislindo. Tai gydytoja baisiausiai nustebo, sake su tokiais priziuretais dantim siais laikais ateina vienetai ir sake, kad man reikia uzkabinti medali blush2.gif Na, kadangi mano dantimis kazkodel tevai niekada nesirupino ir jie buvo ganetinai baisus, uzaugus ir gerokai pasitaupius teko pakloti keleta tukstanteliu, kad jie butu lygus ir balti..... tai jau dukrytes dantukais rupinuosi nuo gimimo.... Zodziu, sake visiskai normalu, kad iskrenta pieninis dantukas, o nuolatinis tik po kokio gero pusmecio, viskas ok.
Vitaminu duodu mazei (ypac koralinio vandens, net pati praso jau), ir kuo daugiau lankau koralinio klubo paskaitas, tuo daugiau visko duodu smile.gif Ir kuo daugiau rezultatu gauna mano seima is tu produktu, tuo labiau norisi jais dalintis su kitais... Gydytis reikia ne tada, kai jau uzpuola baisi liga, o profilaktiskai gerai maitintis ir vartoti kokybiskus papildus, nes gyvenant musu laikais, manau, kad neimanoma suvalgyti tiek naturaliu produktu, kad visko uztektu organizmui ir galetume gyventi tiek, kiek zmogus uzprogramuotas - 120-160 metu.... taigis....
Vasara, kiek pavyks, vesim maze dar i darzeli, nes neturim tiek laiko, kad nuolat ja uzimti protinga veikla, o kad slampinetu is kampo i kampa, tai jau neeee... Balandi paatostogavome Egipte 16 nakvyniu - ugnikalnis pratese musu atostogas, del to labai dziaugemes smile.gif Maze pernai Turkijoje ismoko plaukti, simet Egipte ismokem nardyti, kai jau atsisedom i lektuva skrist namo, ziuriu: asaras braukia baisiausiai susigraudinusi, sako: "noooooriu naaaardyt", tai gerasirdis tetis prizadejo, kad dar simet atskrisim. Ziuresim, kaip cia bus... Siaip Egiptas man nepatiko - nepatiko netvarka, nuolatinis arbatpinigiu kaulijimas, bet jau raudonosios juros povandeninis pasaulis..... 16 dienu pranardziau ir noriu dar, nors dar ir dabar akyse visos spalvotos zuveles po vandeniu, kalmarai, koralai ir kitos grozybes....
Dziugu, kad atsigavo skyrelis, labai idomu skaityti, kaip auga jusu maziai, prisimenu visus, kai buvo maziukai, linkejimai visoms drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Žilvinė @ 2010 05 10, 10:47)
dėl vasaros tai tradiciškai prie jūros, į Druskininkus ir jau pasvajoju į Turkiją nulėkti. tik dar nieko nesidomėjau. kada ten orai tinkamiausi. nesu buvusi. gal patarsit?

į Egiptą jau žinau, kad balandžio mėn labai tinkami orai.

cia jau kaip kam patinka. Mums patinka karstas oras ir vanduo-arbatele. Geguze, birzelio pirmoje puseje mums Turkijoje per salta, o va liepa - puikumelis, pernai beveik visa liepa buvome Turkijoje - ryte, vakare - 32 laipsniai, diena ne nezinau kiek, is vandens retai islysdavome lotuliukas.gif Rubu praktiskai nereikia, tik maudymuku ir kokios suknytes "ant" petneseliu, o mazei ilgom rankovem maikyciu, kad petuku nesusviltu. Tad i Turkija skrisciau ne anksciau kaip birzelio antroje puseje ir grizti reiktu ne veliau, kaip pirmomis spalio dienomis, nes mazdaug tada prasideda lietus.
Balandzio men Egipte susalau. Na koks malonumas, kai pusvalandi panardzius oda pasiurpsta ir pradedi drebeti, o jei dar vejuota diena, tai ir ant kranto salta, turi susivyniot i viska, ka turi... Nors kitiems atvirksciai - balandi jau per karsta, bet man sunku suprasti...
Atsakyti
Linda, sakyk o kada prasyma i mokykla padavinejote - siemet?
Galvoju, jei mes nuo kitu metu pradesime, tai mums kitamet nuo vasario padavineti?

Fainai cia jus pasakojote biggrin.gif

Staigmena, manai, kad Ritei skiepas iskarto suveike, kad nesibaimini aplinkos smile.gif?
Atsakyti
Labukas visiems smile.gif

Mes irgi ka tik po atostogu, suskraidem normaliai, niekur neistrigom thumbup.gif . Grizom visi pailseje ir sokom i ligas, siuo metu esam sekmingam vejaraupiu karantine biggrin.gif . Dagne saunuole laikosi didvyriskai, nesikaso, nesidrasko, nes labai bijo randu tongue.gif

I mokykla mes dar nekeliausim, nes mes neskaitom ir nerasom, tik raides pazysta ir skaiciuot truputi moka.

Ritei aplinkos nesibaiminti reikia tik tokiu atveju jei, tai antras skiepukas, o musu Dakytei jau irgi reiks vaziuot skiepytis.
Atsakyti
HOPE kovo pradzioj prasyma nunesem. Balandzio pabaigoj buvo atviru duru diena, tai sake, kad simet isleidzia 4 ketvirtoku klases ir nori tiek pat pirmoju priimti, bet prasymu turi 3 klasems. Tai Jums reiktu pasidometi, kiek trecioku klasiu yra smile.gif
Atsakyti
su vaiku priemimais i piresmokyklines ir mokyklines grupes tai man irgi aktulau.. vos neisgriuvau is koju kai netycia uzklydau i darzeliu tinklapi http://www.darzeliai.tk/ ir ten tokia informacija, kad iki birzelio 1 butina pateikti patvirtinima, kad vaikas tikrai lankys darzeli nuo rudens.. o as kai klausiau dirketores ar bereikia kazkokiu patvirtinimu ar dokumentu sake ne... tipo kreipkites birzelio 14 d ir jums pasakys i kokia grupe eisit .. cia as apie savo maziu.. o dabar guanas taip jei as neatnesu to patvirtinimo tai vaikas isbraukiamas is sarasu ..
apie mokyklas tai cia galite rasti teritorija pagal kuria nusistatysite kuriai mokyklai priklausote.. http://map.vilnius.l...klos/viewer.htm
o cia priemimo tvarka http://www.vilnius.l...1/?itemID=83963
Atsakyti
Linda, as taip suprantu, kad Jums Gabijos gimnazija pagal teritorija nepriklauso, ane?
PAsiteiravau rastineje, tai sake kam mums reikia kreiptis nuo vasario 2011 del prasymo pateikimo.
Reiks ir man del darzelio pasidometi, o tai dar isbrauks is sarasu. Vat biurokratizmas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2010 05 11, 17:00)

Staigmena, manai, kad Ritei skiepas iskarto suveike, kad nesibaimini aplinkos smile.gif?

kadangi tai buvo pakartotinis skiepas po metu tai nesibaiminome, juolab kad ir pati veterinare leido smile.gif

Dagnytesmama o kiek jusu Dakytei laiko?

o as toliau vestuviu reikaluose ir darbuose paskendusi. siandien net vaiko koncerto data supainiojau doh.gif
gerda taip sauniai gimnastikoje pazanga daro, kad net grazu ziureti. mano pupa rubuile padaro spagata, tobula tilteli, ilipa i virve kuria pamate tik rugseji, dirba puikiai ant skersinio ir dar begale dalyku daro, kurie mums atrode neimanomi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2010 05 12, 20:03)
Dagnytesmama o kiek jusu Dakytei laiko?

o as toliau vestuviu reikaluose ir darbuose paskendusi. siandien net vaiko koncerto data supainiojau  doh.gif 
gerda taip sauniai gimnastikoje pazanga daro, kad net grazu ziureti. mano pupa rubuile padaro spagata, tobula tilteli, ilipa i virve kuria pamate tik rugseji, dirba puikiai ant skersinio ir dar begale dalyku daro, kurie mums atrode neimanomi  wub.gif

Musu Dakei kovo 22 buvo metukai, mes irgi keliausim skiepo

O Gerda saunuole, kad sauniai darot pazanga smile.gif

O mes 21 diena keliausim i baleto atranka, ji baisiai nori ir jauciu bus daug asaru jei nepraeisim. Mes tai per ligas irgi viena konkursa praleidom, bet taip gerai gavosi, kad ji nezinojo, kad jis bus, o mamyte ir nutylejo tongue.gif , tai namuose ramybe ir taika rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagnytesmama: 13 gegužės 2010 - 07:49
Staigmena, vestuves..... ? smile.gif g.gif Tavo?
O Gerda saunuole thumbup.gif . Cia tai bent - pagarba jai ir teveliams wink.gif

Dagnytes mama, labai faina, kad yra noras kazko pasiekti, ane?

Adrute tai sokti nori, taciau tik del to, kad jos darzelio drauge lanko. O daugiau nesurandu ypatingu sugebejimu, kuriuos reiketu vystyti. Gal nemoku ieskoti .... g.gif

Pradedame skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2010 05 13, 12:03)
Staigmena,  vestuves..... ?  smile.gif  g.gif  Tavo?

Pradedame skaityti  biggrin.gif

as jau santuokoje beveik 7 metus, isteka mano sesuo. ji gyvena anglijoje o vestuves bus cia, tai mes su mama viska planuojame. o laiko liko menuo blink.gif

sveikiname thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
hope.. del mokyklos klausiau pas svietimo darbuotoja kuris kuruoja mokyklas.. sake jei mokykla pagal teritorija tia jie vaika privalo priimti jei jis prasyma atnes ir rugpjucio 11 d. o vat jei nori ne pagla teritorija tada taip.. jau nuo sausio reikia pradeti rupintis visokiomis ten pazymomis ir berods nuo geguzes priimami prasymai.. buna mokyklose ten atviru duru dienos ir pan...
Atsakyti