Labuciai!
Maste, o kuriame mieste Jus dabar bazuojates?
Labai teisingai Tu sakai del tos vaikystes, atrodo as ir pati taip galvoju.... tik primirsau biskuti O ir aplinkos itaka.
As, aciu Dievui, gera (mano nuomone) darboviete turiu, todel ir labai dziaugiuosi. Tik kartais susimastau, kad reiketu siaip ir taupyti labiau, nes atrodo, apie ateiti ir jos zenkliai didesnius finansinius poreikius nesusimastai. O juk mokyklos, universitetai ir t.t...
Na gero Jums is silto seimininio savaitgalio
Visas sveikinu su Geguzes 1 d. svente!!!
Ir sveikinu visas mamytes su Artejancia Mamyciu svente rytoj
Sveikutės
o, kaip malonu, kad čia pagyvėjimas
na mes neblogai. intensyviai vežioju pas logopedę. sunkiai jam su kalba. na gal pramoks, gal išaugs... problemų yra..
ačiū Dievui serga žymiai mažiau.
buvom Egiptan išlėkę. jau vėl klausia kada kur skrisim. spejom paskutiniu lėktuvu grįžti prieš tas dulkes.. pilnai užteko savaitės.
dirbu dirbu...
Geros dienos visoms!
o, kaip malonu, kad čia pagyvėjimas
na mes neblogai. intensyviai vežioju pas logopedę. sunkiai jam su kalba. na gal pramoks, gal išaugs... problemų yra..
ačiū Dievui serga žymiai mažiau.
buvom Egiptan išlėkę. jau vėl klausia kada kur skrisim. spejom paskutiniu lėktuvu grįžti prieš tas dulkes.. pilnai užteko savaitės.
dirbu dirbu...
Geros dienos visoms!
Ar girdejote.... :vulkanas vel pradejo intensyviau "veikti"
Zilvine, o bendrauti su vaikais darzelyje jam nesudaro problemu?
Mes savaitgali jodinejome poniu (abu vaikai + mama ). Labai patiko.
Geros savaiteles
Zilvine, o bendrauti su vaikais darzelyje jam nesudaro problemu?
Mes savaitgali jodinejome poniu (abu vaikai + mama ). Labai patiko.
Geros savaiteles
sveikutės,
nu kur tas šiltas pavasaris??? užkniso, viena diena kaip jau ir nebloga, ir vėl šalčio banga..
va, me ssnatarikėse buvom, pas Lor, gavom siuntimą operuotis adenoidus. galvoju, kaip čia nepagimdyti iki to laiko
Vilniuje mes. Nu,naujojo vilnioj :)dirbam vilniuje. ugnės darželis žveryne. Žodžiu, visur mes, bet bent jau kartu kasdieną
dėl arkliukų, tai ir mes pakvaišę ypač ugnė . bet ji jau ant tikro arklio joja
įmesiu fotkę, jei gausis
nu kur tas šiltas pavasaris??? užkniso, viena diena kaip jau ir nebloga, ir vėl šalčio banga..
va, me ssnatarikėse buvom, pas Lor, gavom siuntimą operuotis adenoidus. galvoju, kaip čia nepagimdyti iki to laiko
QUOTE(hope @ 2010 05 01, 13:28)
Vilniuje mes. Nu,naujojo vilnioj :)dirbam vilniuje. ugnės darželis žveryne. Žodžiu, visur mes, bet bent jau kartu kasdieną
dėl arkliukų, tai ir mes pakvaišę ypač ugnė . bet ji jau ant tikro arklio joja
įmesiu fotkę, jei gausis
labai graži nuotrauka
žuvu taukų neduodu. na aš pati negaliu prisiversyi jų gerti, nors ten kapsulytėse būna. br.....
tai duodu vitaminą C, koki marsietį ir dabar dar Calcigran po pusę tabletės.
tai duodu vitaminą C, koki marsietį ir dabar dar Calcigran po pusę tabletės.
Aš Nijai duodu Teddie guminukus (kitokių nevalgo) ir kartais su broliu žuvų taukų išgeria šaukštą kitą (juos geria noriai nuo pat kūdikystės). Vitaminus duodu todėl, kad mano mergina vis dar išranki maistui, labai mažai daržovių valgo...
ugnė žuvų taukus irgi geria. ir gana noriai. pavasarį dar nupirkau tokius Berešo lašus. ten vitaminų ir mineralų mišinys
Labutis!
Maste labai grazi nuotrauka As pati bijociau ant tokio zirgo sestis, nors ir noreciau...
Mes vazinejome ant poniuko Rudiskese (13 km nuo Traku). Mano pussesere laiko 3 arklius is ju 1 yra poni - pats ju vyriausias ir ismintingiausias Arkliai yra laikomi dukroms sportuoti, vienas "dickiu" jau yra laureatas nuotolinese distancijose.
Biski persalau per ana savaitgali, tai dabar nekaip jauciuosi ... ir esu Taline darbo reikalais.
Gero likusio savaitgalio ir darbo savaites pradzios!
Maste labai grazi nuotrauka As pati bijociau ant tokio zirgo sestis, nors ir noreciau...
Mes vazinejome ant poniuko Rudiskese (13 km nuo Traku). Mano pussesere laiko 3 arklius is ju 1 yra poni - pats ju vyriausias ir ismintingiausias Arkliai yra laikomi dukroms sportuoti, vienas "dickiu" jau yra laureatas nuotolinese distancijose.
Biski persalau per ana savaitgali, tai dabar nekaip jauciuosi ... ir esu Taline darbo reikalais.
Gero likusio savaitgalio ir darbo savaites pradzios!
labutis visoms
pavasaris tikras už lango. šiandien skiepyjome Rite (musų šešką). tada pirmą kartą dūmėm su ja i Vingio parką ant žolytės pasivaikščioti. Buvo smagu
vakar vyras dalyvavo Vilniaus raly 2010. atvažiavo nepirmi, bet nors finišą pasiekė, nes pusė dalyvių net ir to napadarė - labai prasta danga kelio buvo. tai labai džiaugiuosi (paskutinis vyro pasivažinėjimas baigėsi sudaužyta mašina nepataisomai griovyje kažkur alytaus rajone). tai turėjau nervų.
kažkaip pradejau laikytis dietu, nes sesers vestuves arteja reikia nepriaugti svorio.
gerda po truputį auga ir protingėja. jau planuojame darželio išleistuves. kaip visus darželio renginius pastaruosius 3 metus - vėl organizuoju aš tasi kitų darbų neturėčiau
gerdai dar duodam polivitaminus Livol multi total ir Calcigran 500 visą tabletę nes labai lūžinėja nagai. Padėtis pasitaisė.
ar jau planuojat vasaros atostogas?
pavasaris tikras už lango. šiandien skiepyjome Rite (musų šešką). tada pirmą kartą dūmėm su ja i Vingio parką ant žolytės pasivaikščioti. Buvo smagu
vakar vyras dalyvavo Vilniaus raly 2010. atvažiavo nepirmi, bet nors finišą pasiekė, nes pusė dalyvių net ir to napadarė - labai prasta danga kelio buvo. tai labai džiaugiuosi (paskutinis vyro pasivažinėjimas baigėsi sudaužyta mašina nepataisomai griovyje kažkur alytaus rajone). tai turėjau nervų.
kažkaip pradejau laikytis dietu, nes sesers vestuves arteja reikia nepriaugti svorio.
gerda po truputį auga ir protingėja. jau planuojame darželio išleistuves. kaip visus darželio renginius pastaruosius 3 metus - vėl organizuoju aš tasi kitų darbų neturėčiau
gerdai dar duodam polivitaminus Livol multi total ir Calcigran 500 visą tabletę nes labai lūžinėja nagai. Padėtis pasitaisė.
ar jau planuojat vasaros atostogas?