Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

Labuciai!
Maste, o kuriame mieste Jus dabar bazuojates?
Labai teisingai Tu sakai del tos vaikystes, atrodo as ir pati taip galvoju.... tik primirsau biskuti biggrin.gif O ir aplinkos itaka.
As, aciu Dievui, gera (mano nuomone) darboviete turiu, todel ir labai dziaugiuosi. Tik kartais susimastau, kad reiketu siaip ir taupyti labiau, nes atrodo, apie ateiti ir jos zenkliai didesnius finansinius poreikius nesusimastai. O juk mokyklos, universitetai ir t.t...

Na gero Jums is silto seimininio savaitgalio wink.gif

Visas sveikinu su Geguzes 1 d. svente!!!
Ir sveikinu visas mamytes su Artejancia Mamyciu svente rytoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

o, kaip malonu, kad čia pagyvėjimas smile.gif

na mes neblogai. intensyviai vežioju pas logopedę. sunkiai jam su kalba. sad.gif na gal pramoks, gal išaugs... problemų yra..
ačiū Dievui serga žymiai mažiau.
buvom Egiptan išlėkę. jau vėl klausia kada kur skrisim. spejom paskutiniu lėktuvu grįžti prieš tas dulkes.. pilnai užteko savaitės.

dirbu dirbu...

Geros dienos visoms!
Atsakyti
Ar girdejote.... :vulkanas vel pradejo intensyviau "veikti" blink.gif

Zilvine, o bendrauti su vaikais darzelyje jam nesudaro problemu?

Mes savaitgali jodinejome poniu (abu vaikai + mama bigsmile.gif biggrin.gif ). Labai patiko.

Geros savaiteles 4u.gif
Atsakyti
hope gal gali daugiau informacijos kur jodinejot? cia gal rieses zirgyne?
kiek kainavo ir pan smile.gif
Atsakyti
sveikutės,
nu kur tas šiltas pavasaris??? užkniso, viena diena kaip jau ir nebloga, ir vėl šalčio banga..
va, me ssnatarikėse buvom, pas Lor, gavom siuntimą operuotis adenoidus. galvoju, kaip čia nepagimdyti iki to laiko smile.gif
QUOTE(hope @ 2010 05 01, 13:28)
Labuciai!
Maste, o kuriame mieste Jus dabar bazuojates?

Vilniuje mes. Nu,naujojo vilnioj :)dirbam vilniuje. ugnės darželis žveryne. Žodžiu, visur mes, bet bent jau kartu kasdieną smile.gif
dėl arkliukų, tai ir mes pakvaišę smile.gif ypač ugnė . bet ji jau ant tikro arklio joja
įmesiu fotkę, jei gausis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 04 gegužės 2010 - 15:52
labai graži nuotrauka smile.gif
Atsakyti
tiesa o jus dar duodat vaikam kokius vitaminus? na zuvu taukus ar kazka pan?
Atsakyti
žuvu taukų neduodu. na aš pati negaliu prisiversyi jų gerti, nors ten kapsulytėse būna. br.....
tai duodu vitaminą C, koki marsietį ir dabar dar Calcigran po pusę tabletės.
Atsakyti
Aš Nijai duodu Teddie guminukus (kitokių nevalgo) ir kartais su broliu žuvų taukų išgeria šaukštą kitą smile.gif (juos geria noriai nuo pat kūdikystės). Vitaminus duodu todėl, kad mano mergina vis dar išranki maistui, labai mažai daržovių valgo... verysad.gif
Atsakyti
ugnė žuvų taukus irgi geria. ir gana noriai. pavasarį dar nupirkau tokius Berešo lašus. ten vitaminų ir mineralų mišinys
Atsakyti
Labutis!
Maste labai grazi nuotrauka 4u.gif As pati bijociau ant tokio zirgo sestis, nors ir noreciau... ax.gif

Mes vazinejome ant poniuko Rudiskese (13 km nuo Traku). Mano pussesere laiko 3 arklius is ju 1 yra poni - pats ju vyriausias ir ismintingiausias smile.gif Arkliai yra laikomi dukroms sportuoti, vienas "dickiu" jau yra laureatas nuotolinese distancijose.

Biski persalau per ana savaitgali, tai dabar nekaip jauciuosi sad.gif ... ir esu Taline darbo reikalais.

Gero likusio savaitgalio ir darbo savaites pradzios! 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
pavasaris tikras už lango. šiandien skiepyjome Rite (musų šešką). tada pirmą kartą dūmėm su ja i Vingio parką ant žolytės pasivaikščioti. Buvo smagu drinks_cheers.gif

vakar vyras dalyvavo Vilniaus raly 2010. atvažiavo nepirmi, bet nors finišą pasiekė, nes pusė dalyvių net ir to napadarė - labai prasta danga kelio buvo. tai labai džiaugiuosi (paskutinis vyro pasivažinėjimas baigėsi sudaužyta mašina nepataisomai griovyje kažkur alytaus rajone). tai turėjau nervų.

kažkaip pradejau laikytis dietu, nes sesers vestuves arteja reikia nepriaugti svorio. ax.gif

gerda po truputį auga ir protingėja. jau planuojame darželio išleistuves. kaip visus darželio renginius pastaruosius 3 metus - vėl organizuoju aš doh.gif tasi kitų darbų neturėčiau doh.gif

gerdai dar duodam polivitaminus Livol multi total ir Calcigran 500 visą tabletę nes labai lūžinėja nagai. Padėtis pasitaisė. thumbup.gif

ar jau planuojat vasaros atostogas?
Atsakyti