Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. Vilniaus pavasarinukai čia :)

sveikos..smile.gif as cia karts nuo karto pasirodau.. bet vienai paciai reikstis kazkaip neidomu smile.gif
mes kaip visada.. smile.gif vienas su nervais kovoja ir i darzeli eina (mantas smile.gif ) kitas su tete dar namie buna .. nes nebenorejau per darba prasytis kad priimtu i darzeli ... jie tipo nuo vidurio metu neima.. wink.gif tai eis nuo rudens kaip ir visi vaikuciai smile.gif
viskas butu gerai jei tik vyras darba turetu.. nes siaip gyvenimas lyg ir atsistojes i savo vezias buvo.. vaikai.. namai.. darbai..
o dabar tas darbo neturejimas gali kardinaliai pakeisti gyvenima.. vis dazniau kyla mintys apie emigracija nes uzsienyje vyras gali gauti gerai apmokama darba .. tai arba v aziuot visiem kartu.. arba skirstytis i skirtingas puses.. arba sedet be darbo ir ziuret vaika smile.gif va tokios pas mumi nuotaikos...
vasara kai geras oras tikrai galima uzlekti pas mane ant zolytes smile.gif tik tiek kad tai gali buti kai kam toli smile.gif
Atsakyti
smile.gif Malonu matyti 4u.gif

Tarzaniuke, perki ar parduodi lentoje? Ar dar akropolyje darbuojasi?

Meka, palukekite dar del tos emigracijos. Gal vyras prie vaiko prieziuros iki rudens istvers, o vasara prie namu darbu sociai. Aisku su savirealizacija nekas, bet juk tikiuosi cia tik toks sunkmetis. Tai jau supratau, kad sekmingai sugrizai i darba, ane? Mekut, glajus domina wink.gif

LGma o as Tavo mazylio gal net ir nemaciau, arba nebent tik tik gimusi...

Mamos, ar Jusu vyresneliai jau moka skaityti? Adrute dar ne schmoll.gif , ar cia jau labai baisiai blogai?
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2010 04 28, 09:13)

LGma o as Tavo mazylio gal net ir nemaciau, arba nebent tik tik gimusi...

Mamos, ar Jusu vyresneliai jau moka skaityti? Adrute dar ne  schmoll.gif , ar cia jau labai baisiai blogai?

Nu va - Hope dėka ir pagyvėjimas matosi biggrin.gif 4u.gif

Mano Nija irgi dar neskaito, ir aš nesuku galvos smile.gif Ji labiau skaičiuoti mėgsta. Mokykloj išmoks visko, ko čia skubėt.

Mano vaikučiai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dėka hope, skyrelis suaktyvėjo thumbup.gif
LGma, vaikučiai wub.gif . Į ką panašūs nepasakysiu, nes nemoku atskirti blush2.gif
Aš, kaip ir tarzaniuke, tik skelbimus dedu ax.gif
Grįžau į darbą, tai kaip faina, kol kas nenusivyliau blush2.gif Joris kol kas namie, o nuo rudens keliaus į darželį.
Gabija nemoka skaityti, kol kas nepergyvenu - išmoks su visais, nes dar nevisi pažįsta raides.
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Hope, šaunuolė tu 4u.gif
Smagu apie visas nors kažką sužinoti
o mes..laukiam brolio ..smile.gif tikiuosi šį kartą viskas busgerai. Nors dabar pas mane baimės daugiau nei to džiaugsmingo laukimo. nu tfu tfu. žiūrėsim. Bus kaip bus. tiesiog nusprendėm dar kartelį pabandyti. Tai va, atotogauju aš . ugnė darželyje. stebėtinai sveika šiais metais. nei karto nesirgo. nežinau kuom tai paaiškinti. gal tas pneumo skiepas taip suveikė. gal šiaip jau laikas atėjo smile.gif nu ta vieta mane džiugina. Ir skaito jau. Visur ir viską. Aš nemokinau. Pačios noras labai jau didelis buvo , plius vyro mama pradinių klasių mokytoja, lengviau jai kažkaip, kantrybės gal daugiau turi, gal ir patirties, bet kad per savaitgali išmoko.
Atsakyti
Vau, Maste, kokios nuostabios naujienos!!!!!!!! 4u.gif Sveikinu!!!!!!
Vyk visas baimes šalin - viskas bus gerai!!!!!! Pamatysi!!!!!
Atsakyti
hope.. receptuka emiau is sios vietos smile.gif
http://www.supermama...;#entry21240368
kaip sakant supermama visazine smile.gif

na emigruot niekas neketintu jei nebutu paimtos paskolos iki gyvos galgos ir atlyginimo uztektu smile.gif
as grizau i darba ir darbuojuosi jau beviek menesi ... atmosferos ne kokios bet darbas yra darbas tai ne lovoj gulet smile.gif

mantas moka skaityt tik dviskiemenius kartais vakarais paziurim.. bet neturiu tam laiko..
aukletoja sako kad kai kurios mokytojos pirmu klasiu net pyksta nes neteisingai yra ismokoma ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 29 balandžio 2010 - 13:14
Labutis!
Va kokios nuostabios naujieno.
Maste, labai saunu!!! smile.gif
Tai, kas Jusu seimos gyvenime atsitiko, yra labai retas ivykis (bent jau mano pazistamu tarpe) ir as tikrai is visos sirdies linkiu, kad daugiau tai nepasikartotu.
Kartais meldiesi ir prasai sveikatos bei geroves visiems zmonems. Tada pats save pagauni, kad tai yra neigyvendinamas noras.
As zinau, kad karcios patirties prisiminimai neledzia pasidziaugti sia akimirka. Taciau Tu pasistenk atlikti viska, kas nuo taves priklausoma: tyrimai, ultragarsai, poilsis ir t.t., o daugiau pasakyk sau: Padariau viska, ka galejau, dabar turiu ramiai laukti, nes daugiau nieko padaryti negaliu.

Meka, aciu uz linka. Veliau paskaitinesiu ten 4u.gif
As net ir skelbimuose nebesilankau, laiko nera visai smile.gif

Merginos, as esu bloga mama - man visai nera kantrybes Adrijos mokyti skaityti. Jei jos yra kazkas ismokta ar pasiekta tai tik deka pacios pastangu. Jei as pradedu su ja uzsiimineti, tai baigiasi mano rekimu ir jos verksmu sad.gif Kaip ismokti valdyti savo emocijas??? Noriu buti gera schmoll.gif

LGma, fainuoliukai taviskiai wink.gif o panasus biggrin.gif vienas i kita 4u.gif

Siulau susibegima. Parasiau, kad siulau, ir susimasciau: o gi kada... biggrin.gif Si savaitgali pati isvaziuoju, kita savaite ir savaitgali vel komandiruote doh.gif Tai nezinau, ar verta dabar siulyti susitikti po dvieju savaiciu, kaip manot?
As, aisku turiu omenyje su pypliais (dideliais ir mazais) susitikti. Galima butu Akropolio zaidimu kambaryje. Jie galetu valandziuke padukti, o mes pabendrautume prie staliuko su ... wink.gif ledais.
Atsakyti
Maste, sveikinu 4u.gif
Viskas bus gerai 4u.gif Pilnai tave suprantu dėl baimių
Atsakyti
QUOTE(hope @ 2010 04 28, 09:13)
Mamos, ar Jusu vyresneliai jau moka skaityti? Adrute dar ne  schmoll.gif , ar cia jau labai baisiai blogai?

QUOTE(hope @ 2010 04 29, 18:35)

Merginos, as esu bloga mama - man visai nera kantrybes Adrijos mokyti skaityti. Jei jos yra kazkas ismokta ar pasiekta tai tik deka pacios pastangu. Jei as pradedu su ja uzsiimineti, tai baigiasi mano rekimu ir jos verksmu sad.gif Kaip ismokti valdyti savo emocijas??? Noriu buti gera schmoll.gif

Tai nezinau, ar verta dabar siulyti susitikti po dvieju savaiciu, kaip manot?
As, aisku turiu omenyje su pypliais (dideliais ir mazais) susitikti. Galima butu Akropolio zaidimu kambaryje. Jie galetu valandziuke  padukti, o mes pabendrautume prie staliuko su ... wink.gif ledais.

gerda jau skaito. na nelabai gerai, bet zodi voveryte jau perskaito. bet manau kad nera svarbu mokykla einant vaikui skaityti moketi mirksiukas.gif

maste labai del taves dziaugiuosi thumbup.gif nestuke.gif
linkiu ramaus nestumo su visais jo PRIVALUMAIS 4u.gif

mane kantrybes bendraujant su vaiku vyras ismoke blush2.gif ir as nemokejau, bet mokiausi is vyro nes jis - kantrumo isikunijimas.

man labai smagu, kad liko kas mane jungia ir vel primena gerdos gimima, nes kartais atrodo kad ji niekuomet nebuvo maza.

geguzes 17 eisim i PPT nustatyti gerdos brandumo mokyklai lygi, tai truputi jaudinuosi. gavau charakteristika is darzelio tai joje parasyta, kad gerdaos lygis - labai aukstas ir ji mokyklai visiskai pasiruosusi.

kas dar ruosiates mokyklai?

del susitikimo as uz thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuciai!

As manau, kad Lindos Sandrute jau pilnai pasiruosusi eiti i mokykla, gal jau ir zygiuos ..... g.gif ?

As su Adrute net apie tai ir nesvajoju. Prisimenu, kai Tarzaniuke rase, kad reikia saves paklausti, ar vaikas kelia pereis, duris atsirakins ir t.t.. Kadangi siu dalyku mes dar neatliekame, tai apie mokyklas net saves ir neklausineju.

Siaip man reiketu jai daugiau demesio skirti. Bet kai esu namuose reikia ir apsitvarkyti ir valgyti pagaminti, tai vystymui nelabai lieka laiko... Pati pykstu ant saves. O ir galva paskutiniu metu labai skauda verysad.gif jauicuosi labai del to nelaiminga, kaip koks ligonis.
Atsakyti
ačiū, merginos, už gerus žodžius 4u.gif tiesiog dabar viskas Dievo ar likimo ar dar kažko valioje...Medicina, kaip bebūtų gaila, ne visagalė: nei prognozuoti, nei gydyti.
Hope, nekaltink savęs, aš irgi juodai neturiu kantrybės. Jei ne anyta,Ugnė tikrai neskaitytų dar. ir be to, nemanau, kad čia problema. Ai, dar prisiminiau, kaip sakė anyta, kai tikrina ar vaikelis pasiruošęs žiūri tikrai daug ka, pvz, pasako kokį žodį- "Liga" pvz, ir vaikas turi sugebėti jį apibūdinti. dar pvz, žiūri ar pradeję kristi pieniniai dantukai, nes tai irgi rodo fizinės brandos lygį. Pas Ugnę kaip sukalti jie biggrin.gif nu ir kas kad skaityti moka biggrin.gif
iš šiaip, galvoju, pergyvenam mes dėl kažko- nereikšmingo, kažko nedaro, kažką ne taip darao. paskutiniu metu galvoju( nu jau ne paskutiniu), kad svarbu to vaikelio nesugniuždyti ir padėti jam užaugti pilnaverčiu žmogumi, ir dabar ką aš galiu padaryti- tai padėti jam džiaugtis vaikyste. viskas, kitų planų nei sau nei jai nekeliu.
o per vasarą- vedat vaikus i darželį?
o dėl emigracijos. kažkada vyras atpylęs užsienyje kokius 3 metus pasakė- gyventi galima ir Lietuvoje. Dabar vėl taip nebesako biggrin.gif tai ir mes kartais pagalvojam.apie skandinavijos šalis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mastė: 30 balandžio 2010 - 10:59