Sveikinu tave Gabute!
as irgi tik praeita savaite suzinojau, kad Kaledu senelis pas mus atejo anksciau ir atnese taip svajota dovana! Pirmiausiai pasitikrinusi testuku, o paskiau ir pas gydytoja, gryzau namo, po kaledu eglute padejau dovanu maiseli kuriame buvo gandriukas su leliuku snape o kai gryzo vyras sakau: - vat ka tik buvo Kaledu senelis uzbeges- dovana tau atnese- prase kad siandien paziuretum- ir sake kad kai paziuresi suprasi kodel jis priejo prie eglutes kokius tris kartus dirstelejo pakaitom tai i mane tai i maiseli- o tada puole mane buciuot! o paskui sake kazkaip kai as apie dovana paminejau butent apie tai ir pagalvojo! zodziu ir vyruku kartais nuojaita neapgauna
QUOTE(gabute @ 2005 12 21, 12:49)
Na va, siandien suzinojau, kad laukiuosi ( turetu buti 3 savaitė). Patarkite kaip pranesti savo draugui, pati situacija gal ir nera pati tinkamiausia su vaiko tevu esame tik pora menesiu, nemanau, kad jis laaaabai jau nori vaiko pats gal dar jauciasi nepakankamai issilakstes (del saves as esu visiskai rami) pati del to labai nepanikuoju man 24, turiu pakankamai normalu darba ir manau, kad pats tas amzius vaikuciui juolab, kad ir kaip kieviena mergina neramino mintis, kad maza ka gal as nevaisinga
O dabar taip ir norisi rėkti visam pasauliu, kad laukiuosi, bet kaip tai pranesti JAM juolab nesu 100% tikra del jo reakcijos
PLEASS PATARKITE !!!
P.S. vajei kaip faina
O dabar taip ir norisi rėkti visam pasauliu, kad laukiuosi, bet kaip tai pranesti JAM juolab nesu 100% tikra del jo reakcijos
PLEASS PATARKITE !!!
P.S. vajei kaip faina
aciu dievui ne as viena tokia su saviskiu esu 6 menesiai na tiek jau ir kartu gyvenam
ir va...dar nezidariau testo, bet turiu negera itarima nezinau, cia vienai testa pasidaryt ir per Kaledas kazkaip pasakyt, ar lauktKaledu ir darytis, kai busim dviese.... beje, as vaikelio dar nenoriu tiksliau noriu, bet...nei vyras nepatikrintas nei labai tinkamos salygos nors man irgi 24, greit bus 25 ir as jau seniai svajoju apie ...bet ne siaip, o kad butu tikra seima ...na gal tokia ir bus
gabute , sveikinu!
pas ginekologą nueik kuo greičiau, o iki 3-4 mėn. buk atsargesnė su sveikata...
bet žinoma, svarbiausia - gera nuotaika
pas ginekologą nueik kuo greičiau, o iki 3-4 mėn. buk atsargesnė su sveikata...
bet žinoma, svarbiausia - gera nuotaika
QUOTE(gabute @ 2005 12 28, 10:36)
Su sventemis visas
Aciu uz patarimus, kita savaitele laukia vizitas pas gydytoja. Ir dar kita seneliams pranesti, bet tam drauga vesiuosi, kad situacija pasvelninti
Na, o kaip Jus savo darbdaviams pranesete ir kada?
Aciu uz patarimus, kita savaitele laukia vizitas pas gydytoja. Ir dar kita seneliams pranesti, bet tam drauga vesiuosi, kad situacija pasvelninti
Na, o kaip Jus savo darbdaviams pranesete ir kada?
Su sventemis ir tave
nu va, prisižaidžiau ir aš ir tie patys klausimai jaučiu rūpi dėl tėvų didžiausia bėda dėl darbdavių...juk sausį ištekėsiu vestuvių nebus, tik formalumas, bet net neįsivaizduoju, kaip visi darbe sureaguos o kad nėščia tai išvis
Merginos, mažiau jaudinkitės dėl reakcijos. Jei normalus darbdavys, tai sureaguos normaliai. Gali ir algą pakleti (man taip buvo). Gal sunkiau tėvams pasakyti. Tuo labiau, jei nesusituokę.
Svarbu, kad didžiuotumėtės, jog būsit mamos ir viskas bus gerai. O jei baisu dėl darbdavio,apie nėštumą praneškit pristatydamos pažymą, kad laukiatės. Tada jis nieko negalės padaryti (čia blogiausiu atveju). O jei normalus, tai tik pasidžiaugs kartu su jumis. Sėkmės visoms
Svarbu, kad didžiuotumėtės, jog būsit mamos ir viskas bus gerai. O jei baisu dėl darbdavio,apie nėštumą praneškit pristatydamos pažymą, kad laukiatės. Tada jis nieko negalės padaryti (čia blogiausiu atveju). O jei normalus, tai tik pasidžiaugs kartu su jumis. Sėkmės visoms
Aš tai paprašiau saviškio kad nuvaziuotu į tyrimų centrą paimt kraujo tyrimo atsakymo, taip jis ir sužinojo nors prieš tai buvau užsiminus kad vėluoja, kad jaučiuos išsipūtus...
O vakare gryžus iš darbo radau šalia lovos puokšte gėlių
O vakare gryžus iš darbo radau šalia lovos puokšte gėlių
Aš dieną pasidariau testą,o gryžus vakare vyrui išdarbo padaviau jį jam ir pasakiau:sveikinu,tu būsi tėvelis Aišku tuo momentu buvo šokas,bet vėliau viskas
As abi juosteles pamaciau 3val.nakties,nes teko atlikti pirma slapima.Vyrui nieko nesakiau,nes norejau isitikinti 100%.Is ryto nuveze i poliklinika,nes pasakiau,kad reikia profilaktiskai pasitikrinti,ar viskas tvarkoje,ar nera nieko blogai ir galima toliau planuoti.Isitikinau,kad esu nescia tik pamaciusi savo zirniuka per echo.Tada jau jokiu abejoniu nebeliko ir paskambinusi pasakiau ,kad pasiimtu mane ir vaziuotumem papietauti i kavine.Tada istraukusi testuka,pasveikinau tapus teveliu.Kas toliau vyko,tai nepamirstamos akimirkos Asaros is dziaugsmo,apsikabinimai ir nesiojimas ant ranku per visa kavine
Mes planavome 5men.Ir per visa planavimo laikotarpi svajojau kur ir kaip pasakysiu vyrui artimiesiems.Viskas ivyko,kaip ir planavau.Suzinojau,kad laukiuosi anksti ryte,taciau vyrui pranesiau tik po pietu,kada per echo daktare parode mano zirniuka.Nusiveziau vyra i kavine ir iteikusi testuka pasveikinau tapus teveliu.Prasidejo dziaugsmo asaros,nesiojimas ant ranku ir t.t. O savo teveliams pranesem ta pacia diena,tik vakare.Visus nusivezem i kavine,vyras pastate sampano ir liepe pakelti tosta uz mane ir busimus senelius bei mociutes.Buvo begalo jaudinanti akimirka
P.S.Buvom gryze i LT porao savaiciu pailseti ir atsvesti zeimos sventes.Testukas parode II tik priespaskutine dienele,kada reikejo jau isskristi ant rytojaus.Emociju buvo begalo daug
P.S.Buvom gryze i LT porao savaiciu pailseti ir atsvesti zeimos sventes.Testukas parode II tik priespaskutine dienele,kada reikejo jau isskristi ant rytojaus.Emociju buvo begalo daug
QUOTE(*Zavinga* @ 2006 01 09, 15:40)
Mes planavome 5men.Ir per visa planavimo laikotarpi svajojau kur ir kaip pasakysiu vyrui artimiesiems.Viskas ivyko,kaip ir planavau.Suzinojau,kad laukiuosi anksti ryte,taciau vyrui pranesiau tik po pietu,kada per echo daktare parode mano zirniuka.Nusiveziau vyra i kavine ir iteikusi testuka pasveikinau tapus teveliu.Prasidejo dziaugsmo asaros,nesiojimas ant ranku ir t.t. O savo teveliams pranesem ta pacia diena,tik vakare.Visus nusivezem i kavine,vyras pastate sampano ir liepe pakelti tosta uz mane ir busimus senelius bei mociutes.Buvo begalo jaudinanti akimirka
dideliausi sveikimai, tau, tavo zirniukui ir tavo vyrui lengvo nesiojimo
p.s. o jau testuko ryskumas
Nu va as galvojau tokia tema atidaryti tai gerai kad radau!
Sveikinu visas mAmytes tapusioms !!!!Laimes sekmes ir kantrybes ateity
Sveikinu visas mAmytes tapusioms !!!!Laimes sekmes ir kantrybes ateity
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes!
Mums su vyru pasisakymas seimos nariams kazkaip ivyko labai paprastai. Vyras savo tevams pasake, kad taps seneliais ir viskas. O as tai geriausiai savo mamai sakiau: parodziau testa su 2 juostelemis, tai is pradziu ji nesuprato ka as cia tokio rodau. Tai teko paaishkinti viska nuo pradziu. Aishku mama tai bishki susigraudino, bet nieko dabar labai rupinasi mano sveikata, pastoviai klausineja kaip jauciuosi, kad nepervargciau, kad sveikai ir sociai maitinciausi.
Vyro tevai tai kazkaip ramiai labai suregavo ir tiek.
Kiap sakant didelio burbulo neishputeme ir tiek.
Visoms sekmes!
Mums su vyru pasisakymas seimos nariams kazkaip ivyko labai paprastai. Vyras savo tevams pasake, kad taps seneliais ir viskas. O as tai geriausiai savo mamai sakiau: parodziau testa su 2 juostelemis, tai is pradziu ji nesuprato ka as cia tokio rodau. Tai teko paaishkinti viska nuo pradziu. Aishku mama tai bishki susigraudino, bet nieko dabar labai rupinasi mano sveikata, pastoviai klausineja kaip jauciuosi, kad nepervargciau, kad sveikai ir sociai maitinciausi.
Vyro tevai tai kazkaip ramiai labai suregavo ir tiek.
Kiap sakant didelio burbulo neishputeme ir tiek.
Visoms sekmes!