Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip originaliai pranešti apie nėštumą?

Sveikinu tave Gabute!
as irgi tik praeita savaite suzinojau, kad Kaledu senelis pas mus atejo anksciau ir atnese taip svajota dovana! Pirmiausiai pasitikrinusi testuku, o paskiau ir pas gydytoja, gryzau namo, po kaledu eglute padejau dovanu maiseli kuriame buvo gandriukas su leliuku snape smile.gif o kai gryzo vyras sakau: - vat ka tik buvo Kaledu senelis uzbeges- dovana tau atnese- prase kad siandien paziuretum- ir sake kad kai paziuresi suprasi kodel tongue.gif jis priejo prie eglutes kokius tris kartus dirstelejo pakaitom tai i mane tai i maiseli- o tada puole mane buciuot! o paskui sake kazkaip kai as apie dovana paminejau butent apie tai ir pagalvojo! zodziu ir vyruku kartais nuojaita neapgauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2005 12 21, 12:49)
Na va, siandien suzinojau, kad laukiuosi ( turetu buti 3 savaitė). Patarkite kaip pranesti savo draugui, pati situacija gal ir nera pati tinkamiausia su vaiko tevu esame tik pora menesiu, nemanau, kad jis laaaabai jau nori vaiko pats gal dar jauciasi nepakankamai issilakstes (del saves as esu visiskai rami) pati del to labai nepanikuoju man 24, turiu pakankamai normalu darba ir manau, kad pats tas amzius vaikuciui  ax.gif juolab, kad ir kaip kieviena mergina neramino mintis, kad maza ka gal as nevaisinga  doh.gif
O dabar taip ir norisi rėkti visam pasauliu, kad laukiuosi, bet kaip tai pranesti JAM juolab nesu 100% tikra del jo reakcijos
PLEASS PATARKITE !!!
P.S. vajei kaip faina  nestuke.gif

aciu dievui ne as viena tokia doh.gif su saviskiu esu 6 menesiai wub.gif na tiek jau ir kartu gyvenam blink.gif biggrin.gif blush2.gif

ir va...dar nezidariau testo, bet turiu negera itarima g.gif nezinau, cia vienai testa pasidaryt ir per Kaledas kazkaip pasakyt, ar lauktKaledu ir darytis, kai busim dviese.... unsure.gif beje, as vaikelio dar nenoriu wacko.gif tiksliau noriu, bet...nei vyras nepatikrintas blink.gif nei labai tinkamos salygos verysad.gif nors man irgi 24, greit bus 25 ir as jau seniai svajoju apie 2.gif ...bet ne siaip, o kad butu tikra seima ...na gal tokia ir bus wub.gif

Atsakyti
gabute , sveikinu! 4u.gif
pas ginekologą nueik kuo greičiau, o iki 3-4 mėn. buk atsargesnė su sveikata...
bet žinoma, svarbiausia - gera nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2005 12 28, 10:36)
Su sventemis visas  drinks_cheers.gif
Aciu uz patarimus, kita savaitele laukia vizitas pas gydytoja. Ir dar kita seneliams pranesti, bet tam drauga vesiuosi, kad situacija pasvelninti  tongue.gif
Na, o kaip Jus savo darbdaviams pranesete ir kada?

Su sventemis ir tave drinks_cheers.gif
nu va, prisižaidžiau ir aš nestuke.gif blush2.gif ir tie patys klausimai jaučiu rūpi mirksiukas.gif dėl tėvų didžiausia bėda frusty.gif dėl darbdavių...juk sausį ištekėsiu thumbup.gif vestuvių nebus, tik formalumas, bet net neįsivaizduoju, kaip visi darbe sureaguos doh.gif o kad nėščia tai išvis blink.gif
Atsakyti
Merginos, mažiau jaudinkitės dėl reakcijos. Jei normalus darbdavys, tai sureaguos normaliai. Gali ir algą pakleti (man taip buvo). Gal sunkiau tėvams pasakyti. Tuo labiau, jei nesusituokę.

Svarbu, kad didžiuotumėtės, jog būsit mamos ir viskas bus gerai. O jei baisu dėl darbdavio,apie nėštumą praneškit pristatydamos pažymą, kad laukiatės. Tada jis nieko negalės padaryti (čia blogiausiu atveju). O jei normalus, tai tik pasidžiaugs kartu su jumis. Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai paprašiau saviškio kad nuvaziuotu į tyrimų centrą paimt kraujo tyrimo atsakymo, taip jis ir sužinojo tongue.gif nors prieš tai buvau užsiminus kad vėluoja, kad jaučiuos išsipūtus... smile.gif

O vakare gryžus iš darbo radau šalia lovos puokšte gėlių thumbup.gif
Atsakyti
Aš dieną pasidariau testą,o gryžus vakare vyrui išdarbo padaviau jį jam ir pasakiau:sveikinu,tu būsi tėvelis bis.gif Aišku tuo momentu buvo šokas,bet vėliau viskas clap_1.gif
Atsakyti
As abi juosteles pamaciau 3val.nakties,nes teko atlikti pirma slapima.Vyrui nieko nesakiau,nes norejau isitikinti 100%.Is ryto nuveze i poliklinika,nes pasakiau,kad reikia profilaktiskai pasitikrinti,ar viskas tvarkoje,ar nera nieko blogai ir galima toliau planuoti.Isitikinau,kad esu nescia tik pamaciusi savo zirniuka per echo.Tada jau jokiu abejoniu nebeliko ir paskambinusi pasakiau ,kad pasiimtu mane ir vaziuotumem papietauti i kavine.Tada istraukusi testuka,pasveikinau tapus teveliu.Kas toliau vyko,tai nepamirstamos akimirkos wub.gif Asaros is dziaugsmo,apsikabinimai ir nesiojimas ant ranku per visa kavine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga*: 09 sausio 2006 - 14:52
Mes planavome 5men.Ir per visa planavimo laikotarpi svajojau kur ir kaip pasakysiu vyrui artimiesiems.Viskas ivyko,kaip ir planavau.Suzinojau,kad laukiuosi anksti ryte,taciau vyrui pranesiau tik po pietu,kada per echo daktare parode mano zirniuka.Nusiveziau vyra i kavine ir iteikusi testuka pasveikinau tapus teveliu.Prasidejo dziaugsmo asaros,nesiojimas ant ranku ir t.t. O savo teveliams pranesem ta pacia diena,tik vakare.Visus nusivezem i kavine,vyras pastate sampano ir liepe pakelti tosta uz mane ir busimus senelius bei mociutes.Buvo begalo jaudinanti akimirka wub.gif
P.S.Buvom gryze i LT porao savaiciu pailseti ir atsvesti zeimos sventes.Testukas parode II tik priespaskutine dienele,kada reikejo jau isskristi ant rytojaus.Emociju buvo begalo daug thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2006 01 09, 15:40)
Mes planavome 5men.Ir per visa planavimo laikotarpi svajojau kur ir kaip pasakysiu vyrui artimiesiems.Viskas ivyko,kaip ir planavau.Suzinojau,kad laukiuosi anksti ryte,taciau vyrui pranesiau tik po pietu,kada per echo daktare parode mano zirniuka.Nusiveziau vyra i kavine ir iteikusi testuka pasveikinau tapus teveliu.Prasidejo dziaugsmo asaros,nesiojimas ant ranku ir t.t. O savo teveliams pranesem ta pacia diena,tik vakare.Visus nusivezem i kavine,vyras pastate sampano ir liepe  pakelti tosta uz mane ir busimus senelius bei mociutes.Buvo begalo jaudinanti akimirka wub.gif
P.S.Buvom gryze i LT porao savaiciu pailseti ir atsvesti zeimos sventes.Testukas parode II tik priespaskutine dienele,kada reikejo jau isskristi ant rytojaus.Emociju buvo begalo daug thumbup.gif  wub.gif

dideliausi sveikimai, tau, tavo zirniukui ir tavo vyrui wub.gif wub.gif bigsmile.gif lengvo nesiojimo 4u.gif
p.s. o jau testuko ryskumas thumbup.gif
Atsakyti
Nu va as galvojau tokia tema atidaryti tai gerai kad radau!
Sveikinu visas mAmytes tapusioms nestuke.gif !!!!Laimes sekmes ir kantrybes ateity 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes! biggrin.gif

Mums su vyru pasisakymas seimos nariams kazkaip ivyko labai paprastai. Vyras savo tevams pasake, kad taps seneliais ir viskas. O as tai geriausiai savo mamai sakiau: parodziau testa su 2 juostelemis, tai is pradziu ji nesuprato ka as cia tokio rodau. thumbup.gif Tai teko paaishkinti viska nuo pradziu. Aishku mama tai bishki susigraudino, bet nieko dabar labai rupinasi mano sveikata, pastoviai klausineja kaip jauciuosi, kad nepervargciau, kad sveikai ir sociai maitinciausi.
Vyro tevai tai kazkaip ramiai labai suregavo ir tiek.
Kiap sakant didelio burbulo neishputeme ir tiek.
Visoms sekmes! ax.gif
Atsakyti