Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip originaliai pranešti apie nėštumą?

Pirmiausia tai as pasakiau vyrui, nes dienos paprastai kaip laikrodukas, eme ir pavelavo, bet jis patikejo tik kai gydytoja patvirtino fakta....Va tada ir prasidejo, skambinimas ir gyrimasis... ech tie vyrai... bet gi 7metus planuoti ne juokas biggrin.gif na o as dar niekad nesijauciau tokia mylima nestuke.gif
Atsakyti
mes su vyru apie seimos pagausejima nutareme pranesti visiems po pirmojo ultragarso, kai isitikinsime, kad viskas gerai. ir saziningai tylejome, nors dziugi naujiena verste verte skelbti ja visam pasauliui. thumbup.gif vienintele kuri zinojo buvo mano kaimyne, kuri pati suprato matydama mane lakstancia i tualeta vemti. tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Per pirmaji nestuma tylejau ilgai (na vyras tai ta pacia diena suzinojo). Tevams pasakiau, kai buvo jau 4 men, o anytai, kai 6 men. Vyras vis sake,kad savo mamai pasakys, kai nuvaziuosim aplankyti, nes telefonu nenorejo tokios naujienos pasakyti, o kadangi anyta aplankom kokius tris kartus per metus, tai taip ir gavosi. Is kitos puses, labai gerai gavosi smile.gif , nes tada butu ji man pripirkusi, primezgusi ir siaip visokiais niekalais uzverstusi nuo pirmos nestumo dienos.
Dabar antrojo laukiuosiu 9 savaite. Tevams itariu jau si menesi ir pasakysiu, o vyro mamai, tai vel jauciu kokiam 5 menesi iseis. Vienu zodziu, dar nezinau.
O del darbdaviu:pirma karta pasakiau, kai buvo praeje lygiai puse nestumo, dar buciau tylejusi, bet pradejo planus sudarineti kitiems metams, tai teko pasakyti, kad manes nebebus. O dabartinis darbdavys tai jau antra nestumo savaite suzinojo, nes paprasaiu atlyginima pakelti:), kad daugiau pinigeliu vaikutis gautu.
Atsakyti
As savo mamai pasakiau kai buvo kokia 12 savaite ir po echoskopo jau buvau tikra, kad viskas gerai smile.gif Nujaučiau kad ji labai nori tokią žinią išgirsti. Bet tiesiog nekaltai paprašiau padėti man langus išsivalyti, nes aš pati, tipo, nebegaliu mirksiukas.gif Efektas buvo fantastiškas - ji iš karto suprato! biggrin.gif
O kai kurioms draugėms ir dabar dar nesu pasakius - pamatys pačios kai ištaikysim progą susitikti biggrin.gif
Draugo mama dar irgi nežino, va čia tai man labai sunki užduotis mirksiukas.gif Nežiūrint į tai kad žinau ją taip pat labai laukiančią blush2.gif Gal patarsit? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su savishkiu nusprendem, kad man visu pirma reikia kalbetis su darboviete, del darbo salygu pakeitimu. O tai buvo 6sav. Mano teveliams norejau praneshti per mamos gimtadieny apie 10sav, na o draugo mamai norejom praneshti ir mazhdaug tuo metu. Bet viskas gavosi kitaip nei planavome ax.gif Nezhinom kaip, bet draugo sesuo gyvenanti Naujoj Zelandijoj suzhinojo apie tai... Ir gudrute nusprende ne mums skambinti, o tiesiai mamulytei. Tai vargshei shokas geras buvo. Telefonu kaip papuga vis kartojo: ar tai tiesa???? Tai suvokem, kad naujienos keliauja daug greichiau, nei patys pageidaujam biggrin.gif Tad nenorejau, kad ir mano tevukams kazhkas greichiau uz mus praneshtu. Kai buvo kazhkur 3men y svechius atvazhiavo draugo tevukas y svechius. Apzhiuredamas nauja musu buta, dave pastabele, kad kuomet atsiras vaikuchiai turim sugalvot kazhka su terasa. Na mes y tai - kad jau mes pradejom galvot... Zhmogus nekvailas, ishkart suprato ka tai reishkia.
Kuomet visiems seneliams tai pirmasis ir ilgai lauktas anukas... Jie is tos laimes jau ishproteti baigia doh.gif
Atsakyti
As savo vyrui pasakiau ta pacia diena, o mamai per jos gimtadieni drinks_cheers.gif .Tai jai buvo didziausia dovana biggrin.gif
Atsakyti
Vieną mėnesį vėlavo mmm.Pasakiau vyrui,kad kažkas ne taip,vyras liepė tuoj pat eiti pasitikrinti,bet aš nėjau.Tą pačią dieną,kai jis išėjo į darbą,aš nieko jam nesakius nuėjau pas gydytoją.Ji pasakė,kad aš laukiuosi thumbup.gif Kai peršvietė ekoskopu,paprašiau,kad man padarytų nuotraukytę.Išėjusi iš gydytojos nuėjau tiesiai pas jį į darbą,ir padaviau jam nuotraukytę.Akimirką jis buvo sustingęs,bet po to mane apsikabinęs verkė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mielos mamos o kiek kainuoja pasidaryt nuotraukyte su echoskopu? tiek pat kiek vien apziura ar daugiau paima?
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2005 08 22, 13:45)
mielos mamos o kiek kainuoja pasidaryt nuotraukyte su echoskopu? tiek pat kiek vien apziura ar daugiau paima?

Aš visiškai nieko nemokėjau. g.gif O ką kitur mokėti reikia? blink.gif Manau ,kad tai įeina į apžiūrą blink.gif
Atsakyti
mes su vyru tai kartu laukėm testo rezultatų, o abiejų tėvams ir sūnui pasakėm kartu tą patį savaitgalį kaip tik sužinojom, nes buvo gera proga, nes tada šventėm sūnaus gimtadienį.
Atsakyti
testuko rezultatą pirmiausia pažiūrėjo vyras... man jau ir žiūrėti nereikėjo - jutau wub.gif o kitiems pranešime po kelių mėnesiukų... suspės dar pasidžiaugti angel.gif
Atsakyti
Kol kas žinom tik dviese su vyru. Žinau, kad abiejų tėvai ir giminės labai apsidžiaugtų tokią naujieną išgirdę, bet vis atidedu tai. Kol nesilaukiau, galvojau pasakysiu visiems, kai tik sužinosiu, juk toks džiaugsmas, tegul visi žino ir džiaugiasi kartu ax.gif o tikrovėj kažkaip kitaip ... kuo toliau, tuo mažiau noriu kam nors ką nors sakyti... pirmiausia teks pranešti darbe, dėl atlyginimo unsure.gif o kitiems jaučiu, "tempsiu" kol pavyks ... kažkaip norisi apsaugoti vaikiuką nuo visų minčių ir žvilgsnių.
Atsakyti