na as padariau staigmenele brangiausiajam paprasta-MM velavo 1 diena,pasidariaus testa, rode II. Pasidariau antra testa-rode II. Tada apsiverkiau is laimes..ir masciau kaip cia jam pasakyti graziai...
Taciau buvo labai sunku tverti- paprasciausiai idejau i vokia du testus ir leliuko naujas kojinytes (turejau likusiu nuo pirmojo leliaus)...
Parasiau jo varda ir padejau ant stalo...
O kai pamate-paklause kas cia, pasakiau,kad kazkas atsiunte. O kai paziurejo viduj.....eh.....suprato....
Net atsisedo ant lovos
nesitikejo sitaip greitai(nors dirbome prie to reikalo)
Akyse maciau begaline laime...susijaudinima...
Sunkiai suprantu, kaip kitos ištveria dieną ar kelias nepasakiusios naujienos vyrui Aš visada galvojau, kad būtų smagu paruošti kokią staigmeną, bet kai pasidariau testą, visos mintys išgaravo iš galvos
Kaip ir kiekvieną rytą atsikėliau pirma į darbą, pasidariau testuką, kuris teigiamą rezultatą parodė po kelių sekundžių, todėl net nesuabejojau, kad aš laukiuosi Visa pasimetusi ir apimta nenusakomo jausmo, grįžau žadinti vyro. Mes turėjom tradiciją kalbėtis kiekvieną vakarą 10 min. apie savo mintis, jausmus ir naujienas, kurias patyrėme tą dieną. Įlipus atgal į lovą pažadinau vyrą sakydama, kad noriu šiandien ryte pasakyti savo 10 min., jis apsimiegojęs nelabai suprato, ko aš čia noriu ir toliau snaudė O aš ir rėžiau kalbą, kad noriu jos per mūsų vestuves man nebūtų labai bloga, kad tilpčiau į savo vestuvinę suknelę ir, kad būčiau gera mama (kaip tik planavom vestuves ir jau buvo pradėta siųti mano suknelė). Būtumėt matę, kaip vyras greitai atsibudo
Kaip ir kiekvieną rytą atsikėliau pirma į darbą, pasidariau testuką, kuris teigiamą rezultatą parodė po kelių sekundžių, todėl net nesuabejojau, kad aš laukiuosi Visa pasimetusi ir apimta nenusakomo jausmo, grįžau žadinti vyro. Mes turėjom tradiciją kalbėtis kiekvieną vakarą 10 min. apie savo mintis, jausmus ir naujienas, kurias patyrėme tą dieną. Įlipus atgal į lovą pažadinau vyrą sakydama, kad noriu šiandien ryte pasakyti savo 10 min., jis apsimiegojęs nelabai suprato, ko aš čia noriu ir toliau snaudė O aš ir rėžiau kalbą, kad noriu jos per mūsų vestuves man nebūtų labai bloga, kad tilpčiau į savo vestuvinę suknelę ir, kad būčiau gera mama (kaip tik planavom vestuves ir jau buvo pradėta siųti mano suknelė). Būtumėt matę, kaip vyras greitai atsibudo
Na o aš pasidariau testą vakare, parodė teigiamą Nesakiau vyrui dar kelias valandas, vėliau kai visi užmigo ir likom tik dviese, parodžiau testuką ir daviau paskaityt laiškutį nuo būsimo vaikučio, skirtą tėčiui Vyras susijaudino iki ašarų, o kartu su juo ir aš Dabar galvojam, kaip reikės pranešt tėvams, kad bus seneliai
Vyrui pranesiau banaliai 5valanda ryto parasydama sms zinute kadangi buvo isvykes, o as laabai dziaugiausi tad ir vyro reakcijos nepamaciau Ir kol kas pranesiau tik savo mamai, kitaip butu sunkiau
Smagu, kad tie, kuriems originaliai pranesama, ja tinkamai priima ir supranta.
As gal labai senamadiska, man jokie atvirukai, marskineliai ar internautiniai tekstukai nebutini, o gal ir neitin priimtini!?
Vakare paruosiau sventiska vakariene, vyras klausia, ka svenciam? sakau, bandyk spet, pakelem taures (jam - vynas, manoji buvo sulciu ) uz nauja seimos nari, pasidziaugem ir pavakarieniavom. Neslepiau, nekuriau planu ir netykojau, kaip ji "prigauti". Suauge zmones, planave seimos pagausejima, akivaizdu, laukia ir sekmingo "rezultato"! O kitiems bus pasakyta praejus 12sav terminui prie progos ir paprastais zodziais, kad laukiames.
Zinia savaime gera, laukta ir tikrai mano akimis nebereikia is to daryti cirko ar pokstu.. Pakanka nuosirdumo
Kazkaip man asmeniskai butu keista gauti dar negimusio kudikio laiska.. arba echoskopo nuotrauka Taip intymu.. Suprantama, labai subjektyvu, ir kam priimtina - tebunie, kiekvieno valia!
Papildyta:
As gal labai senamadiska, man jokie atvirukai, marskineliai ar internautiniai tekstukai nebutini, o gal ir neitin priimtini!?
Vakare paruosiau sventiska vakariene, vyras klausia, ka svenciam? sakau, bandyk spet, pakelem taures (jam - vynas, manoji buvo sulciu ) uz nauja seimos nari, pasidziaugem ir pavakarieniavom. Neslepiau, nekuriau planu ir netykojau, kaip ji "prigauti". Suauge zmones, planave seimos pagausejima, akivaizdu, laukia ir sekmingo "rezultato"! O kitiems bus pasakyta praejus 12sav terminui prie progos ir paprastais zodziais, kad laukiames.
Zinia savaime gera, laukta ir tikrai mano akimis nebereikia is to daryti cirko ar pokstu.. Pakanka nuosirdumo
Kazkaip man asmeniskai butu keista gauti dar negimusio kudikio laiska.. arba echoskopo nuotrauka Taip intymu.. Suprantama, labai subjektyvu, ir kam priimtina - tebunie, kiekvieno valia!
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 10 16, 09:37)
Apie pirmus vaikus pasakiau vyrui, kai jau buvau 4-5 mėnesį, visiems kitiems tik apie 6 mėn., kai jau pilvas aiškiai matydavosi. Šios tradicijos kol kas neplanuoju keisti. Darbdaviui teks pasakyt anksčiau - vistik planuotis darbus reikia.
Bet kaip nuo vyro pavykdavo paslept pilvuka iki 4-5 menesio?
QUOTE(Gurmano @ 2013 10 16, 08:38)
Smagu, kad tie, kuriems originaliai pranesama, ja tinkamai priima ir supranta.
As gal labai senamadiska, man jokie atvirukai, marskineliai ar internautiniai tekstukai nebutini, o ir neitin priimtini.
Kazkaip mane keistai veiktu dar negimusio kudikio laiskas..
As gal labai senamadiska, man jokie atvirukai, marskineliai ar internautiniai tekstukai nebutini, o ir neitin priimtini.
Kazkaip mane keistai veiktu dar negimusio kudikio laiskas..
Mane irgi keistai paveiktų toks laiškas...kita vertus, o jei staiga nėštumas nesėkmingas? Todėl ir pasakau vėlai - su problemomis man vienai būtų susitvarkyt lengviau - tyliai ramiai, negu, kad papildomai dar guosti ir vyrą Ir vyrui apie tai pasakiau paprastai, ryte atsibudom, jis kaip visuomet padarė man kavos, atnešė į lovą, o aš jam pasakiau, kad artimiausią pusmetį kavos negalėsiu gerti, jau 18 savaitė kaip laukiuos. Kadangi mano vyras emocionalus, tai ir juokės, ir beveik verkė, ir vienu žodžiu sprogo iš laimės...
Papildyta:
Aš nemaža moteris - 175 cm / 75 kg, tas pilvas buvo toks, kad nesuprasi ar aš laukiuos, ar tik šiaip pastorėjau
QUOTE(Ciccio @ 2013 10 16, 09:47)
Mane irgi keistai paveiktų toks laiškas...kita vertus, o jei staiga nėštumas nesėkmingas? Todėl ir pasakau vėlai - su problemomis man vienai būtų susitvarkyt lengviau
butent... Bet pvz esant smulkiam sudejimui jau net antra menesi pakinta liemens linija, ima matytis ir taskas.. Darbe rubai tinkami parinkti dar dar.. bet namie
Aaa.. supratau. Tiesiog tam dekingas Jusu sudejimas!
Visgi originalumo norisi besikartojantiems dalykams - Mamos dienai, gimtadieniui, Kaledoms.. O laukimasis - isskirtine proga, teaplankanti karta ar kelissyk gyvenime....
Na o as kitiems artimiesiems jau esu sugalvojus staigmenele, kad viskas butu be zodziu aisku. Tik reikia sulaukti pirmojo trimestro pabaigos
QUOTE(jovitelius @ 2013 10 16, 16:30)
Na o as kitiems artimiesiems jau esu sugalvojus staigmenele, kad viskas butu be zodziu aisku. Tik reikia sulaukti pirmojo trimestro pabaigos
Ir kokia ji bus?