Pirma karta pastojau lapkricio menesi. Vyrui iskart pasakiau, tik isejus is WC. O vat tevams (ir vieniems, ir kitiems) Kuciu vakarienes metu padovanojom vokeli, kur buvo echoskopo nuotraukyte. Uosviai nesuprato, teko paaiskinti. Mano mama apsiverke istraukus nuotraukyte, o tevas suprato is jos reakcijos, dar net nepamates, ka ji ten rankoj laiko
Na o uzvakar 5 ryto pasidariau testuka, nes jau jauciau geraja naujiena ir truputi pasiruosiau. Kol vyras su sunum lovoj ziurejo multikus, as vaiko kambaryje i uz lango esancia lesyklele patupdziau gandriuka su prie kojos prirista atvirute. Atvirutej buvo priklijuotas teigiamas testukas. Vyrui buvo siurprizas
O dabar seneliams ketinam pranesti per Velykas. Tikriausiai padovanosim po suvenyrini kiausini, kurio viduje bus arba keramikiniai batukai, arba miniatiurinis ciulptukas
tiktai paskambinus HCG atsakymui, vyras ziurejo man i akis i mano reakcija, as tik linktelejau galva ir jis viska suprato, as apsiverkiau o jis apsidziauge, net drebejo balsas pasakyt ka tel sake tokia jaudinanti akimirka
o aš bijau kazkam sakyt, laukiuosi tik 2 sav.
mano tevams pasakem nes su jais gyvenam ir tikrai kazka nujaustu, o va uosviams bijau, jie pas mus tokie iskart visiems anyta ispliurps, o kai toks mazas laikas nesinori kad kolkas visi zinotu aš asmeniskai bijau ju ir ju reakcijos, tiesiog kartais lie lepteli visai kazka nenusakomo
mano tevams pasakem nes su jais gyvenam ir tikrai kazka nujaustu, o va uosviams bijau, jie pas mus tokie iskart visiems anyta ispliurps, o kai toks mazas laikas nesinori kad kolkas visi zinotu aš asmeniskai bijau ju ir ju reakcijos, tiesiog kartais lie lepteli visai kazka nenusakomo
QUOTE(olinka @ 2012 04 02, 11:51)
tiktai paskambinus HCG atsakymui, vyras ziurejo man i akis i mano reakcija, as tik linktelejau galva ir jis viska suprato, as apsiverkiau o jis apsidziauge, net drebejo balsas pasakyt ka tel sake tokia jaudinanti akimirka
Sveikinimai, o jusu situacijoje as uosviams pasakyciau kaip priklauso kai sueis 3 menesiai, mes taip pat tevam pranesem pirmiem, nes kartu gyvenam, o anyta suzinojo po 3 menesiu, nes su savo liezuviu butu pripliurpus kam reikia ir kam nereikai... tai kai pranesem, sakem labai jau nesigyrt be reikalo, tai ka ji????kur tik neinu visi zino, kaimynai, tolimi gimines ir pan. vat paprasyk zmogaus tyliai pasidziaugt...
QUOTE(puma @ 2012 04 03, 09:46)
Sveikinimai, o jusu situacijoje as uosviams pasakyciau kaip priklauso kai sueis 3 menesiai, mes taip pat tevam pranesem pirmiem, nes kartu gyvenam, o anyta suzinojo po 3 menesiu, nes su savo liezuviu butu pripliurpus kam reikia ir kam nereikai... tai kai pranesem, sakem labai jau nesigyrt be reikalo, tai ka ji????kur tik neinu visi zino, kaimynai, tolimi gimines ir pan. vat paprasyk zmogaus tyliai pasidziaugt...
vat vat ir maniske tokia
Mes apturejom pora persileidimu, tai neskubejom niekam sakyti sykart. Iskaitant tevus ir uosvius. Uosvienei vyras pasake po 3 menesiu (reakcija - ar jus tikrai to norite)
O tevai kadangi gyvena toli, ju gimtadieniu proga nusiunciau vokeli perrista kaspineliu su pirmo skanavimo nuotraukele Sake geresnes gimtadienio dovanos nera gave
O seip bendrai ideju ikvepimui labai daug internete yra
Viena grazi ideja ypac velyku metu tai i ispusta kiausini ideti rasteli ir padovanoti dezeleje Kad teveliai ji sudauzytu ir rastu
taip pat galite pasidaryti nuotrauku ir nusiusti:
Dar tevams galima padovanoti ireminta ar tiesiog supakuota vaikiska rubeli su uzrasu Patiems mieliausiams seneliams ar kazka panasaus
O tevai kadangi gyvena toli, ju gimtadieniu proga nusiunciau vokeli perrista kaspineliu su pirmo skanavimo nuotraukele Sake geresnes gimtadienio dovanos nera gave
O seip bendrai ideju ikvepimui labai daug internete yra
Viena grazi ideja ypac velyku metu tai i ispusta kiausini ideti rasteli ir padovanoti dezeleje Kad teveliai ji sudauzytu ir rastu
taip pat galite pasidaryti nuotrauku ir nusiusti:
Dar tevams galima padovanoti ireminta ar tiesiog supakuota vaikiska rubeli su uzrasu Patiems mieliausiams seneliams ar kazka panasaus
Labai fainos nuotraukytes - idejos! Ypac su numeriukais
Ideja pasiskolinta is youtube`s bet man labai patiko. cia skirta tiems kas laukiasi anto ar daugiau vaikucio, tai ant maikutes uzrasyti pvz. didele sese, ar didelis brolis, padovanoti tai vaikui, tuo paciu tai yra ir pranesimas apie busima leliuka vaikams, o paskuj su ta maikute paleisti pranesti visiems kitiems. na, aiskiau bus nuorodoj
http://www.youtube.c...feature=related
vienas is graziausiu matytu vaizdeliu
QUOTE(Rrasytia @ 2012 10 29, 13:42)
Ideja pasiskolinta is youtube`s bet man labai patiko. cia skirta tiems kas laukiasi anto ar daugiau vaikucio, tai ant maikutes uzrasyti pvz. didele sese, ar didelis brolis, padovanoti tai vaikui, tuo paciu tai yra ir pranesimas apie busima leliuka vaikams, o paskuj su ta maikute paleisti pranesti visiems kitiems. na, aiskiau bus nuorodoj
liuks jauciu reiks taip padaryti ir pranesti savo didziajai
Kartu darem nestumo testa Tai pas mus atviksciai buvo, kad vyras pirmasis nuejo paziureti rezultato. As sedejau ant sofos pagalve apsikabinusi ir drebejau Kai jis is vonios visas perbales isejo, supratau iskart kame reikalas...Nereikejo nieko net sakyti. Verkem is laimes abu apsikabine
QUOTE(mazge123 @ 2011 10 05, 18:59)
Jis atejo apskabino mane, poto pabuciavo pilvuka ir pasake "dabar nepaleisim". Net apsiverkiau...
ir as apsiverkiau...