O mes iš tikro labai juokingai pasakėm, na mes tiek unikali pora, kad esam labai paprasti ir per daug nesivaikantys romantikos, džiaugsmo ašarų šūksnių ir pan.
Na iš pradžių papasakosiu kaip MB pasakiau kadangi jis važinėja į užsienį tai pasakiau jam grįžus o jau buvo praėjusios kelios savaitės kai aš žinau, vis galvojau kaip jam pasakyt ar čia paprastai ar kaip nors įdomiau tai pagaminau puoduką kur įpylus karštą vandenį nusiima spalva ir ant jo buvo tekstas:
Aš-Tavo didžiausias džiaugsmas. Gyvenimo prasmė.
Aš sugebusiu atnešti Tau laimę,
Nes Tu mano artimiausias ir brangiausias žmogus...
Aš-Tavo didžiausias rūpestis, sugebėsiu pareikalauti iš Tavęs geriausių valandų, sugriauti didžiausius Tavo planus, pakeisti nusistovėjusią dienotvarkę...
Aš - mažytis mažytis Žmogus, būsiu didžiausias Tavo laimė ir džiaugsmas, paversiu Tavo gyvenimą prasmingu, nuspalvinsiu kasdienybę, suvirpinsiu Tavo širdį
Ir padarusiu Tave pačiu laimingiausiu TĖČIU...
Su didžiausia meile mažytėje širdelėje būsimas sūnus - dukra
Na ir padariau vakarienę kaip visada jam grįžus užkaičiau arbatą galvoju atsigers jis ir pamatys, o tas įėjo į kambarį ir sako iš kur čia tas puodukas nu sakau nupirkau, o jis kodėl jis aprašynėtas
bet neskaitė kas ten, nes ten ir su spalva matosi kad kažkas parašyta. Po to atsisėdom prie stalo jis įpylė mums vyno aš jam sakau aš arbatos noriu atsigėriau puodelį du, o jis negeria
jis kaip tik vyną taurę antrą geria, po to man sako nu papasakok kas naujo pas tave sakau davai atsigerk arbatos, jis sako aš nenoriu nu tai sakau įsipilk į tą puoduką jis įsipylė perskaitė sako man iš kur tu žinai, nu sakau man nesunku sužinot, tada jis paėmė mano taurę vyno ir sako gerai tau gert nebegalima ir išgėrė
O tėvams irgi aš nenorėjau sakyt iki 12 savaičių, bet pasakėm kažkur apie 10 savaičių vieną dieną važiavom ir MB sako davai nusiperkam šampano, torto ir pasakysim, nuvažiavom irgi kaip niekur nieko prasedėjom viską mašinoj palikę ir kai jau ruošiamės eit MB atnešė iš mašinos viską padėjo ant stalo atsisėdo ir varto žurnalą ,,Tavo vaikas'' (jo sesuo perka) tėvų akys plačios sako kas čia per proga, o MB toliau varto žurnalą ir sako nu proga neproga mes turėsim vaikelį
I asked God for a true friend. He sent me Zara:)